![]() |
Sözün bittiği yerdeyiz
[IMG]http://www.sivaslilar.net/foto/mustafa-ates.jpg[/IMG]
[B] Mustafa Ateş/Sivaspostasi[/B] Sivasspor üç hazırlık maçı oynadı. 3 gol atıp 4 gol yedi. Demek ki defans zafiyetimiz hala sürüyor. Hala basit goller yiyoruz. Gol yemeden maçı tamamlayamıyoruz. Kalede sorunumuz hala çözülmemiş gözüküyor 3 maçta 2 beraberlik 1 mağlubiyet elde ettik. Rakipler belliydi. Biri yıldızlar topluluğu Beşiktaş’tı. Diğerleri bizim ayarımızda Arnavutluk ve Hollanda takımlarıydı. Rıza hoca ve ekibi hala arayış içerisinde gözüküyor. İdeal 11’ini oluşturmaya çalışıyor. Yeni yabancıları takıma monte etmenin hesabını yapıyor. Hangi futbolcuları takımdan yedeğe çekecek onu düşünüyor. Sedat Bayrak son maçta ilk yarı sonunda oyundan çıktı. Diallo’nun da sözleşmesi donduruldu. Haydi… Çekler’i defansa kaydıralım. Thomas ve Jakub’a yer açtık. Sol Tarafa Ziya’nın önüne Sandro’yu koyalım. Hayretini yedeğe alalım. Ya da Cihan’ı düşünelim. Kamil’i orta sahanın sağına alalım. Forvete Mehmet Yıldız’ı alalım. Yoksa Mehmet’i forvet arkası oynatmaya devam mı edelim. Rıza hocamızda eminim kafasında birçok kadro kuruyordur. Bizlerin ve siz taraftarların kâğıt üzerinde kurdukları gibi. Kâğıt üzerinde kadro kurmak kolaydır. Önemli olan onu sahada kurmaktır. Oynatmaktır. Sivasspor gücüne güç kattı. Bu tartışılmaz. Hepimizin ortak temennisi şimdi şu olmalı Biz bu gücü puana nasıl yansıtırız. Nasıl bulunduğumuz yerin üstüne çıkarız. Bu iş lafla, sözle olmaz. Lig başlıyor. Artık sözün bittiği, mücadelenin başladığı yerdeyiz. |
Cevap: Sözün bittiği yerdeyiz
Evet aynen öyle.
|
bem takımımızın düzeldiğine inanıyorum futbolcular artık hırs küpü olmuş, ona göre mücadele edip puanları toplayacağımıza inanıyorum
|
Rıza hoca bilir işini benim hocamıza guvenim sonsuz...
|
bunların hepsi düzelecek inanıyoruz güveniyoruz yeterki yabancılar uyum sorunu yaşamasın
|
yıldızlar toplukugu denılen bjkye karsı yenı transferler olmadan cıktık ve iyi bir mac cıkarttık dıger ıkı takımla yapılan hazırlık maclarından ıkıncısınde paf takımdan oyuncu denedık son macta ise uyum surecındeydı bence galatasaray macında patlar bu takım
|
[B]yerel medyamızın köşeyazarlarından daha güzel yazılar bekliyorum.Bu sitedeki birçok üyenin yaptığı yorumlardan hiçbir farkı yok.Bunları zaten biliyoruz.Günü geçirme adına yazılar yazmak yerine.Her okuyanın takımımız oyuncularımız hakkında yeni bilgiler kazanabileceği bir yazı olmalı.haber alma kaynaklarımı kısıtlı bilmiyorum ama değişmeli diye düşünüyorum.[/B]
|
Mustafa Abinin yazısı güzel olmuş ama biraz eksikler var gibime geldi. Mesela neydi hala gol yiyoruz diyor abimiz.. Elbetteki yiyeceğiz ama bu gol yediğimiz maçlarda yeni oluşumlu kadromuzla hiç mücadele etmedik. Bazı arkadaşlar Son maçtaki 1-0 mağlubiyetimizde yeni transferlerin uyumundan bahsetmiş ama bu maçtada oynamadılar. Belki 10-15 dakika oynamış olabilirler lakin özellikle defans hattında bulunan oyuncular için bu bir ölçü değildir.
Benim tahmin ettiğim kadarı ile hala Rıza Hocamız acaba şu oyuncumu, bu oyuncumu ikilemesi yaşıyor. Aklında bu tereddütleri yaşaması doğal. Sezon başında alsaydım takımı keşke demeside bu maçlara yansıdı. Ama özellikle son transfer haberide gerçekleşirse ki -muhtemelen oldu gibi- hemen hemen sezon başı kadrosunu şimdiden oluşturdu. Sadece birliktelik sağlamaya kaldı iş. Hiç değilse bu sezon ayakta kalırsakki buna inanıyorum kalacağız, sezon başına 1-2 takviye ile çok iyi yerlere geleceğimize inanıyorum.... Mustafa abinin kadrosunda Keita ve yeni transfer edilecek santrafordan bahsedilmiyor. Umarım değerlendirmeleri içinde yer alır bizim için çok önemli oyunculardan birisi Keita. Bu hafta ben GS maçından güzel sonuç bekliyorum. Umarım Mustafa abi ile bu maçı kutlarız :D |
Mustafa Ateşin yazısını okudum.Çok güzel mesaj vermiş. Gol yeme alışkanlığımız hazırlık maçıda olsa demekki sürüyor.Tedbir almak lazım.demiş uyarmış.Sıra İcraatta demiş.Futbol öyle enterasan oldu ki. hiç kimse artık hiç bir şeyi beğenmiyor.yada her şeyi çok iyi biliyor.Üstteki yorumda olduğu gibi.madem çok iyi sizde yetenek var.İnternet sanal , alem hizmetinizde ( klavye elinizde ) sizde yazın.Yazdıklarınızı okusunlarda bildiklerinizden bilgilensinler .Sevgili arkadaşlar ne kadar muhalefetsiniz.Ne kadar negatif düşünce psikolojisine giriyorsunuz anlamak mümkün değil.Mustafa Ateş bir yazı yazmış... Düşüncelerini gördüklerini paylaşmış.Ne kadar iyi bir yazı yada kötü demek, böyle yazımı olur.Şunu şöyle yaz demek çok ayıp ve bir o kadar da saçmaaa..FUTBOL OYUNU VE OKUYUCU ÇOK DEĞİŞTİ..ÇOOOKKKK.
|
bu işi yapacak olan hoca. futbolcuyu tanıyanda tanıması gerekende hoca. kimi nerede nasıl oynatması gerektiğini profesyonelce düşünmesi gerkende hoca. bizim buradan yazdıklarımızın hiç bir anlamı yok. bize göre iyi olan hocaya göre kötüdür. bana kalsa ceyhunu neden sattınız diye kızarım. ama hoca bu futbolcu bana yaramaz dedi. demekki işi hoca biliyor. transferler iyi diyoralr. bazı arkadaşlar araştırmış. bu futbolcuları taraftar almadı. hoca ve yönetim birlikte karar verdi. bundan sonrası hocayı ilgilendirir. vebalide hocanın günahıda hocanın gururuda hocanın övüncüde hocanın. biz galibiyetlerde seviniriz mağlubiyetlerde üzülürüz. neden diye sorarız. buda taraftarın en doğal hakkıdır. ama yapıcı eleştiririz kırıcı olmayız. küfür olmaz küfür alçaklıktır. seviyeyi bozmayız. takdir etmesinide biliriz. eleştirmesinide. herşey dozunda olur. çünkü biz sivaslıyız. sivas kültüründen geliyoruz. şimdiden başarılar diliyoruz. inşallah eleştireceğimiz ortamlar olmaz hep takdir ederiz hep seviniriz.
|
WEZ Format +2. Şuan Saat: 07:23. |