![]() |
Yenileri nasıl buldunuz ?
[B]İlk maçta oynayan yeni transferleri nasıl buldunuz?
Eneramo Tomas Rada Grosicki Navratil Korcan[/B] |
Cevap: Yenileri nasıl buldunuz ?
Harika, hepsini tebrik ediyorum.
|
[B]Ben Radanın biraz daha zamana ihtiyacı olduğunu düşünüyorum diğerleri çok iyi oynadı özellikle Groscki[/B]
|
[B][CENTER][COLOR="Red"]Grosickiyi çok beğendim çok yerinde bir transfer olmuş,diğerlerinide zaman geçtikçe fikir sahibi olucaz..[/COLOR][/CENTER][/B]
|
[B][COLOR="Red"]Eneramo[/COLOR]
çok ağır bir futbolcu ancak iyi vuruşları var ve mücadeleci [COLOR="red"]Tomas Rada[/COLOR] vasat bir transfer olduğunu düşünüyorum diğer maçlarını bekliyoruz [COLOR="red"]Grosicki[/COLOR] çok yerinde bir transfer hızlı futbolcu her zaman işimize yarar [COLOR="red"]Navratil[/COLOR] maçta varlığı yokluğu bir di gerçekten .. [COLOR="red"]Korcan[/COLOR] genç bir kaleci yerinde transfer[/B] |
Korcan: yetenekli, tecrübeye ihtiyaci var.....
Navratil: görevini yerine getirdi, iyi stoper.. Rada: kaliteli oyuncu, iyi oynadi, zamana ihtiyaci var.... Grosicki: klas oyuncu, TEBRIKLER ..........:) Eneramo: ilk 11'de baslasaydi skor cok degisik olabilirdi, MÜTHIS bir oyuncu... |
Eneramo: Az izledik ama bence iyi isler yapar. fiziki iyi Emenike tipli bir oyuncuya benziyor. Güclü biri.
Tomas Rada: Begenmedim, bunun yerine basdan Mehmet Nasi oynatsaydi daha iyi olurdu. Serveti hic dogru dürüst takip etmedi. Grosicki: Süper oyuncu. Hizli kosuyor ve top hakimiyeti muhtesem. Top sanki ayagina yapisiyor gibi, bence cok gol hazirligi yapar. Hele eneramoya. Navratil: Saglam birine benziyor, zamanla daha iyi olur. Korcan: Yetenekli ama Yetersiz. 2sezon sonra oturur :D Sonunda: Bu gördügüm performansla bence ENERAMO, NAVRATIL ve GROSICKI tam NOKTA TRANSFER! |
brazilyalı olan mendonça nerede galiba geri yollandı bu adam.lisansıda çıkarılmamış zaten
|
ESKİLERDE YENİLER KADAR ÇABALASAYDI PUANLARLA DÖNERDİK MEHMET NAS KAMANAN ZİYA ÇOK KÖTÜYDÜLER UĞUR KAVUK SERVETİ SEYRETTİN NE İŞ YAPARSIN SEN HOCAM EMARANOYU ÇOK GEÇ ALDIN KEİTAYI NEDEN DÜŞÜNMESSİN BU KADRODA ANLAŞILIR GİBİ DEĞİL
|
KAMİL GROSİCKİ MÜKEMMEL BİR TOPCU ANCAK ONU BESLEYCEK FUTBOLCU YOK BİZİM TAKIMDA
|
| WEZ Format +2. Şuan Saat: 18:12. |