![]() |
Bursaspor-Sivasspor tahmin ve yorumlar
[CENTER][url=http://resimzade.com/Show.html?i=26151&token=16618][img]http://resimzade.com/Show.html?i=26151&token=16618[/img][/url]
[B]Bursaspor-Sivasspor. Bu Maçla İlgili Tahminlerimizi Bu Başlıkta Paylaşalım. Tarih:04 Şubat 2011( Cuma ) Stad:Bursa ATATÜRK Saat:20:00 Maçın Hakemi: Fırat Aydınus Sivasspor bu maça özel uçakla gidip,Tekrar özel uçakla Sivasa dönecektir.[/B][/CENTER] |
Cevap: Bursaspor-Sivasspor.
zor maç ne koparsak kardır..
|
[B]Berabere veya Maglubiyet Diyorum [/B]
|
[B]bu gün bursa-gs maçını izledim o zeminde yere sağlam basan topcularımız ile kazanma ihtimalimizin yüksek olduğunu düşünüyorum[/B]
|
[B]arkadaşlar antalya maçını düşünerek karamsar olmayın... o sahada bırak top oynamayı baştan başa gitmek çok zordu top kara saplanıyordu oyuncularda 2 adım atıp yere düşüyordu.. yanii bence pozitif düşünmek lazım bizim topcularımız kaliteli düzgün sahdada herzaman iş yapacaktır !!![/B]
|
Bursa Zor maç Ayrıca Ardından Trabzon maçları var Keşke Antalyayı yenseydik bu maçlara kredimiz olurdu ama artık çok geç Bucada arkadan geliyor İşimiz çok zor.
Karı Bahane etmeyin Antalya nasıl oynadı 20 derece fark var |
3 gün önce de yorumlarda yazmıştım takımımız antalya macını elini kolunu sallaya sallaya yenemez demıstım birileri tepkı gösterdı.hele bazılarına çok güldüüm..yuksekten uçup 3 atarız 4 atarız diyorlardı..geldik şimdi bursa macına..bu macı stadtta izleyecegım.ama benı uzen tek sorun takımımız diri değil kontratak futbolunu iyi yapan ve rakıbını ezen bır bursa karsısında fark yıyeceğimizi görmek benı cok üzecek :( sivasspor bu macı berabere tamamlarsa süpriz olur
|
Çok zor bir maç her sonuça acık ama en az bir beraberlik
|
arkadaşlar kim ne derse desin bursa maçını alacağız ve maçda orda olacağım inşallah
|
[B][CENTER][COLOR="Red"]kazanmaktan başka çaremizde yok zaten...[/COLOR][/CENTER][/B]
|
WEZ Format +2. Şuan Saat: 08:13. |