![]() |
Maçın ardından
[IMG]http://www.sivasspor.com/images/stories//bulent/11.rizacalimbay.jpg[/IMG]
Sivaspor teknik direktörü Rıza Çalımbay, 2-1'lik Bursaspor yenilgisinina ardından açıklamalarda bulundu. Çalımbay karşılaşma genelinde iyi oynadıklarını ancak gol yeme hastalıklarını sonlandıramadıklarını söyledi. Çalımbay yaptığı açıklamadı: "Biz devre arasından bu yana inanılmaz çalışan bir ekibiz. Galatasaray maçını da bu maçı olduğu gibi kaybettik. Pozisyonlarımız da vardı. Fakat gol yiyoruz inanılmaz bir şekild. Deplasmanda nasıl oynanması gerekiyosa oynuyoruz. Fırsat ayağımıza kadar gekliyo ancak malesef basit hatalarımızın kurbanı oluyoruz." diyerek maçtaki hatalarını dile getirdi. [B]Ertuğrul Sağlam'ın açıklaması:[/B] Bu galibiyet bizim için çok şey ifade ediyor. Uzun bir aradan sonra tekrar maç fazlasıyda olsa liderliği ele geçirdik. Bu bizim için önemliydi. Karşımızda küme düşmemek için canla başla oynayan ve takviyeler ile çok iyi takım olan Sivasspor vardı. Böyle takımları yenmek kolay değildir. İlk yarının sonunda bulunan golle soyunma odasına rahat girdik. İkinci yarı başında gol yemeseydik maç daha rahat geçebilirdi ama karambolden yedik. İkinci yarının bazı bolümlerinde istediğimiz gibi oynayamadık. Oyuncu değişiklikleri çok işe yaradı ve takım hareketlendi. Final paslarında daha iyi olsaydık golü erken bulur ve rahatlayabilirdik. Son dakilarda olsa bile gol çok önemliydi. Bu galibiyet için Sivasspor maçını ligin dönüm noktası diye adlandırabiliriz. Sivasspor çok iyi takım olmuş, güzel bir oyun ortaya koydular. Onlara başlarılar diliyorum. Ligde kalacaklardır. Önümüzde zor olan 14 lig maçı var hepsi final havasında geçecek. Önümüzdeki maçlarımız alarak hedefimize ulaşmak istiyoruz Çok mükemmel bir takım değliz bu açık ve net şampiyonkluktan sonra daha iyi olmaya çalılıyoruz ama eksiklerimiz var. Şampiyon olduktan sonra kimse bize üst diyey takım muamelesi yapmasın. Bizim eksiklerimiz var ve bunları biliyoruz bunlar için çalışıyoruz ve transferlerimizi yapıyoruz. Bu transferler ile birlikte çalışmalarımız yapıyoruz eksilerimizi gidermeye çalışıyoruz. Bu galibiyet bir çok şeyin kapısını araladı diyebiliriz ve hedeflerimiz giden bu yolda bütün maçlarımızı kazanmak için oynayacağız" |
Cevap: Maçın ardından
2 yildir bu aciklamara karnimiz tok ts de sampiyonluga oynuyo bizi yener fikstur zor acikcasi parasi olan ligde tutunur yani sivas duser bunu soyluyorum takimimi cok seviyorum ama dogrulari soylemek gerekir 20. hafta oldu 16 puanda kaldik artik isimiz zor:mad:
|
Ben fuy
tbolculara suç bulmuyorum.Bu kadar bariz HAK YENMEZ!! Bu iş artık aştı kendini art niyet kokuyor her taraf .Sizin gibi hakem olmaz olsun.ALLAH bunun hesabını sizden soracak.BU HAKEME YAZILAR OLSUN YUH!!! |
[B][CENTER][COLOR="Red"]hocam ben sana güveniyorum,bu takım iyi yolda,sadece şansımız yanımızda değildi ve bireysel hatalardan 2 hata ve 2 gol yapacak ve söylenecek bişey yok,inşallah haftaya trabzondan çıkarırız acısını hemde fazlasıyla,kendinizi trabzon maçına hazırlayın yiğidolar :)[/COLOR][/CENTER][/B]
|
[QUOTE=ressam58;689664]Ben fuy
tbolculara suç bulmuyorum.Bu kadar bariz HAK YENMEZ!! Bu iş artık aştı kendini art niyet kokuyor her taraf .Sizin gibi hakem olmaz olsun.ALLAH bunun hesabını sizden soracak.BU HAKEME YAZILAR OLSUN YUH!!![/QUOTE] Okadar sinirlendirdiki beni doğru düzgün yazamamışım.Sivaslılar artık bi tepki verin ! Susup oturmayın lütfen.hakkımızı yiyenlere biraz kıpırdayın artık. |
tamam hocam cok iyi oynadık cok iyi mücadele ettik hakeminde % 100 etkiside vardı sonuçta ama sende çok geç kaldın değişikliklerde. orta saha oyundan düşyü tamamen oyunu kontrol etcek topu ileriye atcak bi cihanı gol yedikten sonra oyuna dahil ediyosun... çok çok yazık oldu ama takım çok iyi yolda sadece biraz daha sabır trabzon maçından sonra bu takım ın önünde kimse duramaz içerde dışarıda diye düşünüyorum....
|
bu maçın tek suçlusu hakemdi bir takım nasıl oynaması gerekiyoresa öyle oynadık
bursayı oynatmadık ama hakem kesti bizi hocam keske eneromayı çıkarmasaydın mecnun başkanın masaya vurması lazım yoksa bu hükümetle hakemler düşürür bizi gol atarsın saymazlar ceza alanına sokmadı hakem bizi her ortada faul çaldı bursalı kendi kalecisiile çarpışıyor hakem faul çalıyor allah sivasa oyun oynayanların belasını versin |
artık hocalar ve oyuncular acıklama yapmasın HAKEMLER açıklama yapsın :confused:
maçın hakkı beraberlikti.. vermedi hakem. neden vermedi br açıkmama yapsın hiç bir şeklilde foul yoktu ilk gölümüzde |
Hayrettin artık stoper oynamasın Rıza hoca. Bak transferlerin on numara, bir inat uğruna yakma bizi.
|
Hocam sen üzülme,bu takıma neler verdiğini neler kattığını bütün spor kamuoyu ve Sivassporlu yiğidolar herkes takdir ediyor.Ama şu oynanan son 3 maçta 4 puan kaybettiğimizi rahatlıkla söyleyebiliriz.İnşaallah Trabzonspor maçı SS'umuz için çıkış maçı olur ki buna yürekten inanıyorum.Selamlar saygılar.;)
|
WEZ Format +2. Şuan Saat: 05:55. |