![]() |
Y E T E E E R !...
[IMG]http://www.sivasspor.com/images/stories//oyuncular/1.memoyeter.JPG[/IMG]
Sivasspor'un Bursa'da oynadığı ve hakem hatalarıyla dolu maçın yankıları devam ederken, kaptan Mehmet Yıldız, maçın sonlarına doğru nasıl çileden çıktığını anlattı. Maçın genelinde hakem Fırat Aydınus'un Bursa lehine düdük çaldığını, bununda saha içerisinde morallerini çok bozduğunu söyleyen Mehmet Yıldız "Maçın son saniyelerinde attığımız kornerde Bursa kalecisi ve kendi takımının futbolcusu topa birlikte çıktılar, kaleci topu elinden kaçırdı, ama Bursa'nın lehine faul verdi. Oysa kendi takım arkadaşı kaleciye faul yaptı. Buda beni çok sinirlendirdi ve gidip orta hakeme "Yeteer" diyerek haykırdım. En azından bir puan alacağımız maç hakemin yanlı yönetimi ve bizim basit hatalarımızdan getti" dedi. [B]Hürdoğan Gazetesi[/B] |
Cevap: Y E T E E E R !...
YETEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEERRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRR
|
[B]Doğru söylemiş Mehmet Yıldız.Harbiden yeter.Buney kardeşim bu kadar şansızlık olmaz yazık ya.[/B]
|
MEHMET YILDIZI BU HIRSI İLE GURUR DUYDUM BİZİM HIRSIMIZA TERCÜMAN OLDU GERÇEKTEN YETERRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRR
HAKEM HATALARININ MAÇLARIN SKORUNA YANSIMASI TÜRK FUTBOLUNUN GERİYE GİTMESİ DEMEKTİR.. |
YÖNETİMİN ACİLEN FİFAYAMI UEFA YA MI NERE ŞİKAYETİ GEREKİYORSA ŞİKAYET ETMELERİ LAZIM ULUSAL MEDYA ZATEN SİVASSPOR U HİÇ KONUŞMUYOR YAPILANLAR BÖYLE KALMAMALI SEZON BAŞINDAN İTİBAREN BÜTÜN MAÇ VİDEO LARI ALARAK BÜTÜN HATALARI AYIKLAYIP ŞİKAYET EDİLMESİ GEREKK YAZIK BU MİLLETE YAZIK BU FUTBOLCULARA KOÇ GİBİ OYNADILAR ASLAN GİBİ MÜCADELE ETTİLER AMA AKBABALAR ÜZERİMİZE ÇÖKTÜ BİRDE BENİ DÜŞÜNDÜREN MERKEZ HAKEM KURULU BAŞKANININ BURSALI OLDUGUNU BİLİYORUM BUDA AYRI Bİ SORU !!!!
|
Sivas yerel basının büyür basnlar yanında hiçmi etkinlikleri yok, hiçmi tandıkları yok.Yerel basın olarak dikkat çekecek bir kaç haber yapsalar olmazmı? Bu arada Mehmet YILDIZ çok haklı bu kadar adilik bu kadar düzenbazlık olmaz
|
SATILMIŞ FIRAT AYDINUS.ONUN BUNUNU UŞAĞI FIRAT AYDINUS.......
|
bence yönetim sivassporun bütün maçlarının videolarını fifaya göndermeli ve futbol federasyonundan şikayetçi olmalıdır. sene başından beri hakemler sivassporun aleyhine çok kararlar verdiler. sayılmayan golümüz. yada en hassas yerleder verilen faüller kesilen ataklarımız. başkan gereğini yapmalı. yada sivaslı kardeşlerimiz fererasyona mail faks gibi uyarılar göndermeli. bir kamuoyu oluşturularak kamuoyunun dikkati çekilmelidir. her hakem sivas maçına ön yargı ile gelmektedir. sivas gözden çıkarılmıştır.
|
Mehmet yıldız tam bi kaptan çok hırslı gene iyi sabır etdi ben olsaydım dayanamaz çakardım bitane o hakem denilen şahsiyete biz bile cıktık çileden maci izlerken..harbiden YETER artık !!
|
Hakemlerden yana sıkıntılarımızın biteceğini sanmıyorum diğer takımların lobileri bizden daha kuvvetli o yüzden hakemler bu baskı nedeniyle maç içerisinde aleyhimize düdük çalıp duracaklardır. Bu hayatın bir gerçeği kuvvetli olan her zaman kazanıyor. Eğer biz sivasspor olarak ligin ilk 4 takımı arasında olsak ve yönetim basın lobimiz kuvvetli olsun bakın bakalım bir tek hakem aleyhimize bir karar verebiliyormu veremiz gerçek karar neyse onu verir yoksa bursa maçında olduğu gibi kendi kendine faal yapan takımın lehine düdük çalındığı nerde görülmüş biz zayıp olduğumuz sürece bu hakemler bunu yapacaklardır. Ne demiş atalarımız " Bir olalım, diri olalım, iri olalım" işte bunlar bizim özümüz olmalı.
|
| WEZ Format +2. Şuan Saat: 02:49. |