SivasSpor.com -  Yiğidoların Özgür Sesi

SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi (http://www.sivasspor.com/forum/index.php)
-   Taraftar (http://www.sivasspor.com/forum/forumdisplay.php?f=16)
-   -   Orkestra kurmak (http://www.sivasspor.com/forum/showthread.php?t=31332)

H_Turan 20.02.2011 12:27

Orkestra kurmak

Arkadaşlar Orkestra kursak Takımımıza Müziklerle destek versek nasıl olur Çalgıları önemli değil ama farklı bir hava katar Örneğin Eskişehir Taraftarında var Antalya taraftarında var İlla aynı çalgılar olacak diye bir şey yok farklıda olabilir yanlız çalmayı bile lazım sizce nasıl fikir Hem stadda konser havası katar seyir zevki atar yine bağırırsın ona sözüm yok bir gurupta orkestra olsun Sivassporumuza destek olsun seyir zevki Olsun yORUMLARINIZI BEKLİYORUM.

Bu konu sadece öneridir Görüşlerinizi bildirerek olumlu olumsuz yönlerini konuşabiliriz sonuçta burası Sivasspor sitesi bu konuda Sivassporu ilgilendiriyor Taraftarları ilgilendiriyor Site Yöneticileride bu konuda duyarlı olsunlar onlarda görüşlerini bildirsinler .

zeegg58 20.02.2011 12:32

Cevap: Orkestra kurmak

hiç fena olamazz ama deyişik bişey olmalı

H_Turan 20.02.2011 12:33

İlla klasik olmayabilir Halk müziğide olabilir Zurnalı işte burda Görüşlerinizi Bekliyorum Eskişehirin ve Antalyanın klasik orkestra bizimki farklı olabilir

B.DUMANLI 20.02.2011 12:34

Orkestradan önce bu takim bu batakliktan kurtulmali .Sonra hersey yapilir.Bu isi yapabilmek icin gönüllüler bulunmali,bu isi severek yapabilmeli .Yönetim onlara maraton türbününde yerde TAHSIS ETMELI .Yönetimin tesvikiyle olmasi gerekli bir olay.Aslinda fenada olmaz.

58_SEMİH_58 20.02.2011 12:37

[B]Sivas gol gol gol diye bagırmayanlar orkestra ya mı eşlik edecek ?[/B]

H_Turan 20.02.2011 12:37

Olsun Kötü günlerdede destek olur moral olur takıma ve seyirciye konser havası katar Ve farklı kitlelerin maça gelmesi sağlanır diye düşünüyorum

H_Turan 20.02.2011 12:38

[QUOTE=58_SEMİH_58;695276][B]Sivas gol gol gol diye bagırmayanlar orkestra ya mı eşlik edecek ?[/B][/QUOTE]

Haklısın ama yapmamız lazım bizim Eskişehir ve Bursa seyircisinden ne eksiğimiz var ayrıca buca seyircisi bile iyi

tavatir 20.02.2011 12:40

Biz de en iyi zurna davul olur. Afrika'daki gibi :)

H_Turan 20.02.2011 12:41

Tabi Çalgı aynı olması önemli değil Hatta Ben bir maçta Zurnacıların ve davulcuların geldiğini görmüştüm hangi maç olduğunu unuttum o zaman Sivasın yollarınayı çalıyorlardı güzel tabi çalgının önemi yok kendimize özgü olmaaı lazım orkestra ama Klasikte güzel olur

58hsn58 20.02.2011 12:44

bence fazla bi ise yaramaz, nezamanki cekirdekler stadta yasaklanirsa, ozaman destekler yukselir.. ama bu kac senedir boyle, hepte boyle gider

WEZ Format +2. Şuan Saat: 15:41.