![]() |
Rakipler ve fikstür
[B]Kümede kalma savasi veren 4 takimin fikstürünü inceleyelim..[/B]
[B]Bucaspor[/B] [COLOR="blue"]Bursaspor[/COLOR] [COLOR="red"]Eskisehirspor[/COLOR] [COLOR="blue"]Gaziantepspor[/COLOR] [COLOR="blue"]Sivasspor [/COLOR] [COLOR="red"]IBB[/COLOR] [COLOR="blue"]Karabük[/COLOR] [COLOR="red"]Ankaragücü[/COLOR] [COLOR="blue"]Fenerbahce[/COLOR] [COLOR="red"]Antalyaspor[/COLOR] [COLOR="blue"]Trabzonspor[/COLOR] [COLOR="red"]Manisaspor[/COLOR] [COLOR="blue"]Kayserispor[/COLOR] [B]Konyaspor[/B] [COLOR="red"]Karabük[/COLOR] [COLOR="blue"]Ankaragücü[/COLOR] [COLOR="red"]Fenerbahce[/COLOR] [COLOR="blue"]Antalyaspor[/COLOR] [COLOR="red"]Trabzonspor[/COLOR] [COLOR="blue"]Manisaspor[/COLOR] [COLOR="red"]Kayserispor[/COLOR] [COLOR="blue"]Besiktas[/COLOR] [COLOR="red"]Kasimpasa[/COLOR] [COLOR="red"]Genclerbirligi[/COLOR] [COLOR="blue"]Sivasspor [/COLOR] [COLOR="red"]Galatasaray[/COLOR] [B]Sivasspor[/B] [COLOR="blue"]Manisaspor[/COLOR] [COLOR="red"]Gaziantepspor[/COLOR] [COLOR="blue"]Kayserispor[/COLOR] [COLOR="red"]Bucaspor[/COLOR] [COLOR="blue"]Besiktas[/COLOR] [COLOR="red"]IBB [/COLOR] [COLOR="blue"]Kasimpasa[/COLOR] [COLOR="red"]Karabük[/COLOR] [COLOR="blue"]Genclerbirligi[/COLOR] [COLOR="blue"]Ankaragücü [/COLOR] [COLOR="red"]Konyaspor[/COLOR] [COLOR="blue"]Fenerbahce[/COLOR] [B]Kasimpasa[/B] [COLOR="red"]Fenerbahce[/COLOR] [COLOR="blue"]Antalyaspor [/COLOR] [COLOR="red"]Trabzonspor[/COLOR] [COLOR="blue"]Manisaspor [/COLOR] [COLOR="red"]Kayserispor[/COLOR] [COLOR="blue"]Besiktas [/COLOR] [COLOR="red"]Sivasspor [/COLOR] [COLOR="blue"]Genclerbirligi[/COLOR] [COLOR="blue"]Konyaspor[/COLOR] [COLOR="red"]Galatasaray[/COLOR] [COLOR="blue"]Bursaspor [/COLOR] [COLOR="red"]Eskisehirspor[/COLOR] [COLOR="blue"]mavi renk= icerde[/COLOR] [COLOR="red"]kirmizi renk= deplesman[/COLOR] |
Cevap: Rakipler ve fikstür
GÖRUNUŞE GÖRE EN IYI FIKSTÜR BIZIM BEN INANIYORUM BU SENE LIGDE KALACAĞIZ HIÇ KIMSE MORALİNİ BOZMASIN TAM DESTEK SÜREKLI DESTEK
|
[B]En rahat fikstür bizimki Buca'nın son 5 hafta çok fena.Bu 3 takımla yapacagımız maçlar kesinlikle 3 puan almalıyız.[/B]
|
Zor maçları geride bıraktık.
Fikstür olarak düşmeme yarışında olduğumuz rakiplerimize nazaran daha avantajlıyız. 5 hafta sonra düşüp düşmeyeceğimiz az çok netleşir diye düşünüyorum. |
Inaniyorumki sivassporumuz yuzumuzu kara cikarmayacaktir...
Alnimizin akiyla bu ligde kalacaz, cunku biz bunu hak ediyoz...!!! |
EN IYI FIKSTÜR BIZIM,Fikstür olarak düşmeme yarışında olduğumuz rakiplerimize nazaran daha avantajlıyız. BEN INANIYORUM BU SENE LIGDE KALACAĞIZ HIÇ KIMSE MORALİNİ BOZMASIN TAM DESTEK SÜREKLI DESTEK
|
[B]Bucaspor[/B]
[COLOR="blue"]Bursaspor[/COLOR] 0 [COLOR="red"]Eskisehirspor[/COLOR] 1 [COLOR="blue"]Gaziantepspor[/COLOR] 0 [COLOR="blue"]Sivasspor [/COLOR]0 [COLOR="red"]IBB[/COLOR] 1 [COLOR="blue"]Karabük[/COLOR] 1 [COLOR="red"]Ankaragücü[/COLOR]3 [COLOR="blue"]Fenerbahce[/COLOR] 0 [COLOR="red"]Antalyaspor[/COLOR] 1 [COLOR="blue"]Trabzonspor[/COLOR] 0 [COLOR="red"]Manisaspor[/COLOR] 1 [COLOR="blue"]Kayserispor[/COLOR] 1 [B]Konyaspor[/B] [COLOR="red"]Karabük[/COLOR] 1 [COLOR="blue"]Ankaragücü[/COLOR] 3 [COLOR="red"]Fenerbahce[/COLOR] 0 [COLOR="blue"]Antalyaspor[/COLOR] 1 [COLOR="red"]Trabzonspor[/COLOR] 0 [COLOR="blue"]Manisaspor[/COLOR] 1 [COLOR="red"]Kayserispor[/COLOR] 0 [COLOR="blue"]Besiktas[/COLOR]0 [COLOR="red"]Kasimpasa[/COLOR]3 [COLOR="red"]Genclerbirligi[/COLOR]3 [COLOR="blue"]Sivasspor [/COLOR]0 [COLOR="red"]Galatasaray[/COLOR] 0 [B]Sivasspor[/B] [COLOR="blue"]Manisaspor[/COLOR] 3 [COLOR="red"]Gaziantepspor[/COLOR]0 [COLOR="blue"]Kayserispor[/COLOR] 1 [COLOR="red"]Bucaspor[/COLOR] 3 [COLOR="blue"]Besiktas[/COLOR] 0 [COLOR="red"]IBB [/COLOR]1 [COLOR="blue"]Kasimpasa[/COLOR]3 [COLOR="red"]Karabük[/COLOR] 1 [COLOR="blue"]Genclerbirligi[/COLOR]3 [COLOR="blue"]Ankaragücü [/COLOR]3 [COLOR="red"]Konyaspor[/COLOR] 3 [COLOR="blue"]Fenerbahce[/COLOR] 0 [B]Kasimpasa[/B] [COLOR="red"]Fenerbahce[/COLOR]0 [COLOR="blue"]Antalyaspor [/COLOR]1 [COLOR="red"]Trabzonspor[/COLOR] 0 [COLOR="blue"]Manisaspor [/COLOR]1 [COLOR="red"]Kayserispor[/COLOR]1 [COLOR="blue"]Besiktas [/COLOR]0 [COLOR="red"]Sivasspor [/COLOR]0 [COLOR="blue"]Genclerbirligi[/COLOR]1 [COLOR="blue"]Konyaspor[/COLOR]0 [COLOR="red"]Galatasaray[/COLOR] 0 [COLOR="blue"]Bursaspor [/COLOR]0 [COLOR="red"]Eskisehirspor[/COLOR]1 |
fiksür avantajı bizde ama inşallah bu avantaj fiksürde kalmaz
üç maç üst üste alsak tamamdır :) |
çok morallendim bu fikstürü görünce en iyi fikstür bizim en kötü bucanın biz kalacağız inanıyorum
|
Buca ve Sivasspor 7 icerde 5 disarda oynuyor.
Kasimpasa 6-6 Konya 5-7 bence en avantajli Bucaspor niye diye soranlar olacaktir onlara cevaben: # 2 puan öndeler # Bursa, Eskisehir, Antep macindan puan ve puanlar cikartabilirler # final maci sayilacak maclardan birini evinde Sivasspor ile oynuyorlar # ibb,karabük,ankaragücü, antalyaspor maclarindan bayagi puan cikartabilirler cünkü o zamana kadar 4 takiminda bir iddiasi kalmaya bilir. # iddiasiz komsusu Manisaspor'u %99 yenerler bana göre düsen 1. takim kasimpasa olur |
| WEZ Format +2. Şuan Saat: 21:49. |