![]() |
89'da 8 gol!
[url=http://goo.gl/mc9cY][img]http://i1102.hizliresim.com/2011/2/23/1371.jpg[/img][/url]
Sivasspor Spor toto Süper liginde ilginç bir rekora doğru gidiyor. Ligde en fazla gol yiyen ikinci takım olan Sivasspor'un yediği 41 golün 8'ini maçların 89. dakikalarından sonra kalesinde görmesi dikkat çekiyor. En son geçtiğimiz hafta Eskişhehir'de 90+3'te gol yiyerek çok önemli bir puanı bırakan Sivasspor,daha öncede ligin ilk yarısında Sivas'ta oynanan Eskişehir ve Bursa ,deplasmanlardada yine Bursaspor,Manisa (2 gol),Kasımpaşa ve Trabzon maçlarında maçın bitimine saniyeler kala gol yiyerek taraftarlarını üzdü. Hürdoğan |
Cevap: 89'da 8 gol!
bu şansızlığın değil, takımın kondisyonunun yetersizliğinin göstergesidir. Maçın sonlarında rakip takım kondisyonu ile bizim takıma fark atıyor demek ki.
|
Şansdan daha çok beceriksizlik ve kondisyon sıkıntısına bağlı bana göre. Bu kadar kişisel hata bir de son dakıkalarda yapıldımı insan iyice kahroluyor.
|
güzel bir tespit demekki son dakikalarda bzimkiler oyunu soğutacaklar ama malesef bizimkiler son dakikalarda zaman geçirmek için yalandan yerde yatmayı bile beceremiyorlar.
|
acemilik başka bişey değil ve takım olamama allah yardımcımız olsun işimiz çok zorrrrrrrrrrr
|
[B][COLOR="DarkRed"]Bizden başka bu dakikalarda gol yiyen takım yoktur.Ne kadar kötü duruma düştük.[/COLOR][/B]
|
Manisadan yenilen 2 golü ve Kasimpasadan yenilen 1 golü hesaba katmamak lazim.
Bu iki mactada 1-0 yenikken ister istemez yükleniyorsun ve arkada bosluklar veriyorsun. Ben hesaba sadece mac berabere yada önde iken yenilen golleri hesaba katardim. benim hesabima göre 89. da yenilen sadece 3 gol var. ikisi Eskisehirden biri Bursaspor'dan. Trabzondan yenilen gol 85. dakikada geldi. |
[B][CENTER][COLOR="Red"]şu maçlar 85 dk oynansaydı şuan ligi orta sıralarda felan bitiriyor olup başka şeyler konuşacaktık,ama bu şans faktörü elbet bizede gelecek bir gün,ama inşallah geç gelmez...[/COLOR][/CENTER][/B]
|
Kondisyon eksikligide bi faktör olabilir fakat bunun gercek nedeni ise Konsantresizlik! Demekki takim tam anlamda oyuna 90 dakika boyunca kitlenemiyor! Bu demektirki biyerde hata var..
|
[QUOTE=Çılgın Türk;696107]Manisadan yenilen 2 golü ve Kasimpasadan yenilen 1 golü hesaba katmamak lazim.
Bu iki mactada 1-0 yenikken ister istemez yükleniyorsun ve arkada bosluklar veriyorsun. Ben hesab a sadece mac berabere yada önde iken yenilen golleri hesaba katardim. benim hesabima göre 89. da yenilen sadece 3 gol var. ikisi Eskisehirden biri Bursaspor'dan. Trabzondan yenilen gol 85. dakikada geldi.[/QUOTE] Burada sivasspor'un sonlarda gol yemesi Ayrıca trabzonla oynanan ilk maçta son golüde 89'da Burak atmıştı |
| WEZ Format +2. Şuan Saat: 15:30. |