SivasSpor.com -  Yiğidoların Özgür Sesi

SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi (http://www.sivasspor.com/forum/index.php)
-   Haberler (http://www.sivasspor.com/forum/forumdisplay.php?f=36)
-   -   Manisaspor hazırlıkları sürüyor (http://www.sivasspor.com/forum/showthread.php?t=31345)

SivasSpor.Com 23.02.2011 03:25

Manisaspor hazırlıkları sürüyor

[url=http://goo.gl/mc9cY][img]http://i1102.hizliresim.com/2011/2/23/1380.jpg[/img][/url]

Tehlikeli bölgenin tam içinde yer alan Sivasspor,Pazar günü oynayacağı son derece önemli Manisa maçının hazırlıklarını sürdürüyor.
Dün öğleden sonra kendi tesislerinde teknik ve taktik çalışması yapan Sivasspor'da,hafif sakatlıkları bulunan Abdurrahman ve Mehmet Yıldız takımda ayrı çalıştı. Teknik Direktör Rıza Çalımbay'ın sık sık futbolcularını uyardığı antrenman yaklaşık 2 saat sürdü.Kazanmak mecburiyetinde oldukları bir maça çıkacaklarının altını çizen Çalımbay “ Haftalardır iyi top oynuyoruz,içeride ve dışarıda rakiplerden fazla pozisyonlara da giriyoruz,ama bir türlü sonuç istediğimiz gibi olmuyor. İddia ediyorum,biraz şans yanımızda olsa Sivasspor'un ligde yenmeyeceği hiçbir takım yok”dedi.
Hakem konusunda da görüşlerini açıklayan Çalımbay “ Canımızı çok yakmaya başladılar. Hemen her takıma yanlış kararlar veriyorlar,ama bizimki daha faza ve sonuca etkili hatalar oluyor,lütfen biraz daha dikkat etsinler”şeklinde konuştu.

Hürdoğan

GuVeN 23.02.2011 03:29

Cevap: Manisaspor hazırlıkları sürüyor

Canımızı en çok yakan bu kişisel hatalar,umarım minimuma indirgenir.Tabi ki hakemler büyük etken ama asıl sıkıntı savunmada. Hücumda sıkıntı yok ama hücum görevini istediği kadar yapsın,defans hattı bir anda herşeyi ters düz edebiliyor saçma sapan hatalarla!

existence 23.02.2011 07:36

İvanos'la Aponun durumu nedir hoca. her hafta hafif sakatlığı bulunan apo ivanos takımla çalışıyor. iyileşmedimi bunlar.

birdokuzaltiyed 23.02.2011 08:03

Bu sezon ki son yorumumu yazmak istiyorum. İlk yarı da takımı Karabük maçından önce izlemeyeceğim, daha fazla moralimi bozmayacağım deyip izlememiştim. Bu hayırlı olmuş ve maçı 5-1 kazanmıştık.
Şimdi de artık daha fazla kendimi yıpratmayacağım deyip Manisa maçını da izlemeyeceğim.

Sadece takımımız adına kurtuluşun şu şekilde mümkün olacağını aksi takdirde görünen köyün kılavuz istemeyeceğini belirtmek istiyorum.
1-Hakem hatalarından dert yakınmayacağız.
2-Verimsiz futbolcuları banko oynatmayacağız , daha hazır olanlara şans vereceğiz.
3-Basit hatalar, şanssızlık gibi saçma sapan mazeretleri rafa kaldıracağız.
4-Adam gibi, terininin son damlasına kadar mücadele edeceğiz.
5-Bir tane atalım , şu maçı bir an önce bitireli mantığıyla kendimizi bitirmeyeceğiz.

İnş. kümede kalırız, inş. adam gibi mücadele ederiz.

Ben maalesef bu ışığı göremiyorum. İnş. yanılırım.
Tüm Yiğidolara sevgi ve selamlarımla...

Yusuf Çevik 23.02.2011 08:27

[B][COLOR="DarkRed"]inşALLAH yeneriz ne diyelim.Bütün gücüyle oynaması lazım Sivas`ın yoksa işi çok zor.[/COLOR][/B]

tarik5860 23.02.2011 10:27

Manisa bizi perte çıkarır bu 1. Artık mehmet yıldızdan kurtulmak lazım bu 2. Bu eneramo neden hala kendini gösteremedi anlamış değilim bu 3. Grosicki tam isabet bi transfer buda dört:mad:

yigidoyuzz 23.02.2011 12:14

MANİSASPOR futbolcuları süper bak murat erdogan yalvardı yakardı almadılar adam her gittiği takımda döktürüyor enaromaymış yok bilmem neymiş adamlar simson ayzek makakula ile geliyorlar bize hoca da 3 forvet alıp oynatıyor ortayı kalabalık tut savunmayı kalabalık tut boşver forvetsız olsun gool atamasakta puan alırız oynatıyorsanda koy sadece kamananı veya eneramoyu orta ve savunmayı kalabalık tut ..

SIVAS58FOREVER 23.02.2011 12:21

Merak etmeyin beyler Manisa maçını rahat kazanacağız.

Hatırlarsanız Karabük maçında hiçbirimizin ümidi yoktu ama 5-1 yendik, Manisa maçında da benzer bir patlama yapacağımıza inanıyorum.

keko 58 23.02.2011 13:37

[QUOTE=birdokuzaltiyed;696035]Bu sezon ki son yorumumu yazmak istiyorum. İlk yarı da takımı Karabük maçından önce izlemeyeceğim, daha fazla moralimi bozmayacağım deyip izlememiştim. Bu hayırlı olmuş ve maçı 5-1 kazanmıştık.
Şimdi de artık daha fazla kendimi yıpratmayacağım deyip Manisa maçını da izlemeyeceğim.

Sadece takımımız adına kurtuluşun şu şekilde mümkün olacağını aksi takdirde görünen köyün kılavuz istemeyeceğini belirtmek istiyorum.
1-Hakem hatalarından dert yakınmayacağız.
2-Verimsiz futbolcuları banko oynatmayacağız , daha hazır olanlara şans vereceğiz.
3-Basit hatalar, şanssızlık gibi saçma sapan mazeretleri rafa kaldıracağız.
4-Adam gibi, terininin son damlasına kadar mücadele edeceğiz.
5-Bir tane atalım , şu maçı bir an önce bitireli mantığıyla kendimizi bitirmeyeceğiz.

İnş. kümede kalırız, inş. adam gibi mücadele ederiz.

Ben maalesef bu ışığı göremiyorum. İnş. yanılırım.
Tüm Yiğidolara sevgi ve selamlarımla...[/QUOTE]

sana candan katiliyorum topragim yigit hemserim

58_babacan_58 23.02.2011 13:48

[CENTER][B]Tamam güzel top oynuyoruz ama,RIZA HOCAM sendede suç var,artık anladıkki senin oyun planın ya 3 puan yada 0 puan,maçlarda beraberliği yakalıyoruz,ardından saldırıyoruz ve golü yiyip o 1 puandanda oluyoruz,şunuda unutmayalımki [U][COLOR="DarkGreen"]GALİBİYETE GİTMENİN YOLU DEFANSTAN GEÇER,ÇÜNKÜ BÜTÜN ATAKLAR DEFANSTAN BAŞLAR...[/COLOR][/U][/B][/CENTER]

WEZ Format +2. Şuan Saat: 17:48.