![]() |
Hak ettiğimiz bir galibiyet aldık
[IMG]http://www.sivasspor.com/images/stories//riza/riza.calimbay.7.jpg[/IMG]
Sivasspor Teknik Direktörü Rıza Çalımbay maçın ardından yaptığı açıklamada, "Hak ettiğimiz bir galibiyet aldık" dedi. Çalımbay, ligin ikinci yarısında iyi futbol oynadıklarını, ancak bunun karşılığını alamadıklarını belirtti. Bu maçta iyi futbol oynadıklarını, sadece ikinci yarının başında 15 dakika çok bocaladıklarını, istedikleri gibi oynayamadıklarını ifade eden Çalımbay, ''Arkadaşlarımız gerçekten mükemmel bir performans ortaya koydu, herkes kapasitesinin çok çok üstüne çıktı. Hak ettiğimiz bir galibiyet aldık, bu galibiyetin en büyük anlamı da büyük bir şanssızlığı yendiğimize inanıyorum. Tabii ki işimiz bitmedi, bir galibiyetle iş bitmiyor, daha çok maçımız var. İnşallah o maçları da iyi bir şekilde bitirip, Sivas'ımızı iyi yerlere getirmek istiyoruz, bir an önce bulunduğumuz konumdan kurtulmamız gerekiyor'' diye konuştu. Oynadıkları iyi oyunun üstüne biraz daha koydukları ve buldukları pozisyonları değerlendirdikleri takdirde iyi yerlere geleceklerini belirten Çalımbay, şanssızlığı kırdıklarını ve bu galibiyetin devamını geleceğini söyledi. Futbolcularını sergiledikleri futboldan, taraftarları verdikleri destekten, hakemleri ise iyi yönetimlerinden dolayı tebrik eden Çalımbay, ''Bizim için bugün iyi futbolun yanında galibiyet de önemliydi, kazandığımız için mutluyuz. Lig uzun, daha çok kritik maçımız var'' dedi. Sivasspor'un 4 golünden 3'üne imza atan Polonyalı oyuncu Kamil Grosicki ise iyi futbol sergileyerek galip geldiklerini, üzerlerindeki şansızlığı kırdıklarını söyledi. 3 gol attığı için mutlu olduğunu belirten Grosicki, gollerinde takım arkadaşlarının büyük katkısı olduğunu kaydetti. Sivassporlu oyuncular Michael Eneramo ve Kadir Bekmezci de bu galibiyetle şanssızlığı kırdıklarını, gelecek haftalarda iyi skorlar alarak, düşme hattından uzaklaşacaklarını belirtti. |
Cevap: Hak ettiğimiz bir galibiyet aldık
manisa gibi takımı yendiğimiz takdirde açık ara ligde kalırız ve bunu başardık,gücümüze güç katip önümüzdeki hafta 3 puan almaliyiz tşklerrr sivassprommm
|
galibiyet ilac gibi geldi, insallah haftayada kazanip seri yakalariz
|
[B][FONT="Arial Narrow"]hocam şu defansa da basit gol yememeyi öğretebilsen tam süper olacak bide kaleye bence korcan daha çok yakışıyor bu adamı ben pek sevmedim ama oynanan oyun edilen mücadele gayet iyiydi ama eneramo rakip kaleye biraz uzak gibi geldi bana sanki biraz daha yakın olsa daha etkili olabilir bu maçta görülen başka birşey de biz mehmet yıldıza muhtaç değiliz yani o olmadanda gayet iyiyiz hep böyle devam Yiğidolar Herkese Saygılar...[/FONT][/B]
|
ZATEN BİZ İNANIYORDUK AMA BİR TÜRLÜ ŞANS BİZDEN YANA DEĞİLDİ ARTIK ÖNÜMÜZE DAHA İYİ BAKACAĞIZ
|
Bu hafta antebide devirelim hocam gerisi çorap söküğü gibi gelir..
|
Yorgun Antep´e karsi oyniyacagiz bu ayagimiza gelen firsati iyi degerlendirip üc puanla Antep´den dönmemiz lazim.Galibiyetlere devam etmeliyiz.
|
OOOOOOOHHHHHHHHHHHH BEEEEEEEEEEEEEEEEEE
|
OH BE RAHAT BIR NEFES ALDIM BUGUN
|
bu takım çok iyi yerlere gelecek inşallah. biraz daha çalışmamız lazım..
|
| WEZ Format +2. Şuan Saat: 22:44. |