SivasSpor.com -  Yiğidoların Özgür Sesi

SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi (http://www.sivasspor.com/forum/index.php)
-   Yazarlar Ne Dedi? (http://www.sivasspor.com/forum/forumdisplay.php?f=33)
-   -   Vee Sivasspor patladı! (http://www.sivasspor.com/forum/showthread.php?t=31372)

Salim58 28.02.2011 06:56

Vee Sivasspor patladı!

[url=http://resimzade.com/Show.html?i=27074&token=5563][img]http://resimzade.com/Show.html?i=27074&token=5563[/img][/url]

[COLOR="RoyalBlue"][FONT="Arial Black"]Haftalardır bekliyorum. Bu Sivasspor birine patlama yapacak" diye. O hafta bu hafta olmasın.."[/FONT][/COLOR]

[B]Bu ifadeleri maçtan bir gün önce yine bu sütünlardan yazmıştım. Sivasspor'un haftalardır iyi futbol oynadığını,sadece ben değil herkes görüyor ve söylüyordu. Patlama yapacağı,Galatasaray,Bursa ve Eskişehir maçlarıda olabilirdi ama olmadı.

Neyse gelelim maça. Sivasspor çoğu maçta olduğu gibi oyuna istekli başladı. Sadece Sivasspor'mu? Hayır tribünleri dolduran taraftarda istekliydi. Yani bir yerde " Perşembenin gelişi çarşambadan belliydi". Aslına bakarsanız Sivasspor daha önce oynadığı ve kaybettiği maçlardan çok çok üstün bir oyunda ortaya koymadı,sadece bu maçta az hata yaptı hepsi bu!
Sivasspor maça orta sahayı kalabılık tuturak başladı. Bunun sonucundada ilk 35 dakika rakibine top bile göstermedi. Manisa 35'ten sonra Sivas kalesine gelmeye başladı. Daha sonra Sivasspor yeniden üstünlüğü eline geçirdi ve ilk yarıyı 1-0 öne kapattı. İkinci yarıya beklendiği gibi Manisa hücumu düşünerek başladı ve bunun sonucundada etkili olarak golü buldu. Hadi ilk gol neysede,ikinci golde kaleci Lubos'un affedilmez hatası vardı. Zaten Rıza hocada kenarda buna isyan etti. Dün kaleci Lubos ne kadar kötüyse,Eneramo,Grosicki,Cihan ve Kadir'de o kadar iyi futbol oynadı. Rıza
hocanın Cihan'ı çıkarmasına ne ben nede tribün bir anlam veremedi. Tabi sonuç Sivas lehine oluncada hoca haklı oldu,fakat ne olursa olsun Cihan oyundan çıkacak futbolcu değildi.
Dünkü Sivasspor'un galip gelmesinden sonra futboluna ve sahaya dizilişine baktığım zaman " Keşke bu düzenle daha önceki maçlardada oynasaydı" demekten kendimi alamadım. Önceki maçlarda orta alan genellikle rakibin kontrolünde olurdu,ama dün ortayı kalabalık tutarak rakibe oynama şansı tanımadı.
Dün maçtan çıkarken,taraftarlar alınan 4-2'lik galibiyetin mutluğunu yaşarken,kaleci Lubos'un yaptığı hatalarıda konuşuyordu.
İlk kez Sivasspor kalesine geçen Lubos'un geçmişine baktığımda bu kadar acemice hareket edeceğini sanmıyorum.
Fakat tekrar ediyorum,eğer kaleci Lubos böyle devam ederse Sivasspor'da 3. kaleci bile olamaz.
Bu hafta kelimenin tam anlamıyla Sivasspor'un haftası oldu. Buca,Kasımpaşa,Konya ve hatta Ankaracagü'nün yenildiği haftada maç kazanmanın tam karşılığı 15 puandır!...[/B]

[FONT="Arial Black"][COLOR="Navy"]Abdullah YİĞİT[/COLOR][/FONT]

58akif34 28.02.2011 07:22

Cevap: Vee Sivasspor patladı!

bütün futbolcuları tebrik ediyorum cok iyi oyun çıkarttılar cihan bir ara grosicki ile tartıstı oyun içinde oyundan cıkmasında bunun etkısı cok oldu rıza hoca manısayı iyi analiz etmiş sol bek eksikliğini iyi görmüş ataklarımızın çoğunu sol taraftan yaptık ayrıca mehmet nas ve eneramo kendini yere atıp penaltı almaya calışıyorlar hakemler olayı çözmüş olsada vermezler biraz dikkat etmeleri lazım

izmirliyigido 28.02.2011 07:22

Kaleci Lubos Kamenar'ın 2 golde de hataları vardı ama bir GROSİCKİ vardı ki, hem Kamenar'ı, hem Erman'ı hem Eneramo'yu hem hakem Süleyman Abay'ı hemde Rıza hocayı ipten aldı. Oyun olarak çok iyi değildik ama akıllı ve ayağa paslarla oyunu kaontrolümüz de tuttuk. Sonuçta da güzel bir galibiyet alıp bir ohhh çektik. Darısı gelecek maçlara inşallah.

Cihan'ın oyundan alınması, eğer sakat değilse (ki maçta olan kardeşim "enson koşup topu yakaladığı pozisyonda sakatlandığını ve kenar yönetimine beni değiştirin işareti yaptığını söyledi" ) Grosicki'nin değiştirilmesi ve Hayrettin'in sağbek oynatılması kararları yanlıştı. Ama diyorum ya, Grosicki herkesi kurtardı, herkesii.... 7 milyon Sivas'lıyı kurtardı.

AYK

zaral 28.02.2011 07:35

[B][FONT="Arial Narrow"]bence cihanın çıkması hala hata çünkü goller o çıktıktan sonra geldi defanstaki hatalar devam ediyor bu maçı kazandıran bence hücumdaki verimliliğimiz yani kamil grosicki oldu Herkese Saygılar...[/FONT][/B]

Yusuf Çevik 28.02.2011 07:50

[B][COLOR="DarkRed"]Doğru söylemişsin Abdullah abi.Bende gördüm Kamenar acemi gibi hareket ediyor.Neyse hayırlısı bakalım çıkışımız devam eder inşALLAH.[/COLOR][/B]

favori58 28.02.2011 07:58

Çok güzel bir yazı olmuş Aptullah abi,bencede cihanın çıkması yanlıştı, oyundan çıktıktan sonra yedek kulubesine tepki gösterdi. demekki sakatlığı filan yoktu. Rıza hocam bu yanlışları neden yapıyor. geçen ahftada sahanın en iyilerinden grosicki'yi oyundan almıştı.
Ayrıca TRT spikerine tepki göstermeye gerek yok,övnce kendimize bakalım. dediği çok doğru, maç 1;1 oldouktan sonra asıl destek olmamız gerekirken tam tersine sustuk. zaten bunuda başarırsak Türkiye'de 1 numara oluruz

ccey 28.02.2011 07:58

ABDULLAH BEYİN YAZDIKLARINI RICA HOCADA OKUR İNŞALLAH,
ORTA SAHAYI KALABALIK TUTUP ŞUURSUZCA HUCAM OYNATMANIN NE KADAR PAHALIYA MAL OLDUĞUNU HERKES GÖRDÜ RIZA HOCA DA GÖRMÜŞTÜR İNŞALLAH, KESİNLİKLE KAMİL RICA HOCAYI KURTARDI, 3-1 DE CİHANIN ÇIKIP MEHMETİN GİRMESİNİ, KAMİLİN ÇIKARILMASINI KİMSE ANLAMADI, BUNLARIN YERİNE ORTA SAHAYA 2 TANE DAHA YENİ OYUNCU ALSA EMİN OLUN MAÇ ÇOK RAHAT 5-1 OLURDU

MEVLUTHOCAOGLU 28.02.2011 08:51

KAMİL SAKATLANDI ARTIK AKSAYARAK YÜRÜYORDU ONDAN ÇIKTI CİHANIN ÇIKMASINA BİR ANLAM VEREMEDİM AMA MEHMET YILDIZDAN VAZGECEMİYOR RIZA HOCA AMA GÜZEL BİR MAÇ OLDU KALECİYE GELECEK OLURSAK GERÇEKTEN ÇOK ACEMİCE VE STRESLİ OLARAK MAÇA BAŞLADI GERÇİ İLK MAÇINA ÇIKTI BUNUDA UNUTMAMAK LAZIM BUDA KORAYA BİR DERS OLMUŞTUR KENDİNİ TOPLAMA ADINA İNŞ.BU TAKIM ANLAYIŞI İLE ANTEP DEPLASMANINA GİDER VE EN AZ BİR PUAN PAROLASIYLA ÇIKMASI GERGKİR DİYE DÜŞÜNÜYORUM ÇÜNKİ ANTEP MAÇI HİÇ KOLAY OLMAYACAK KARŞIMIZDA GÜZEL TOP OYNAYAN İÇERDE DIŞARDA KAZANAN BİR TAKIM VAR İNŞ.. EN İYİ ŞEKİLDE MAÇI ALIRIZ GOL VEYA GOLLER ATIP SİVASA BİR BAYRAM DAHA YAŞATIRLAR SEVGİ VE SAYGILARMLA.......

samor 28.02.2011 08:59

[B][COLOR="Red"]mükemmel iş başardık yönetimin taraftar konusunda biraz daha çalışmalı olması gerek dün gördükkü ne kadar çok taraftar olursa o kadar işler iyi oluyor gençlerin önünü açın stada girmelerinde zorluklar sağlamayın...[/COLOR][/B]

Harput0658 28.02.2011 09:12

Rıza hocayı tebrik etmek lazım takım göze hoş gelen top oynuyor.
Mehmet Yıldızı Manisanın üzerimiğze gelmesini engellemek için oyuna aldığını düşünüyorum. Unutmayalım o da Sivassporun iyiliğini istiyor, Cihanı çıkarmasında artniyet aramayalım. Cihan yerine Keita girseydi oyunu kendi sahamızda kabullenecektik dakikalar geçmek bilmeyecekti. Ama M.Yıldız girince yine hücum ettik ve 4. golü de bu şekilde bulduk.
Ben sadece Ermanı biraz bencil gördüm o kadar. Neden bencil oynadı anlamadım.

WEZ Format +2. Şuan Saat: 05:44.