![]() |
Gaziantepspor 3 - 1 SİVASSPOR
[IMG]http://www.sivasspor.com/images/stories/maclogo/gantsvs.jpg[/IMG]
Sivasspor Gaziantepspor deplasmanında 24. hafta karşılaşmasına çıkıyor. [B]Gaziantepspor[/B] 1 Zydrunas Karcemarskas 3 Elyasa 4 Emre Güngör 13 Dany Nounkeu 14 Şenol Can 5 Murat Ceylan 25 Wagner Ferreira 50 Hürriyet Güçer 71 Ivelin Popov 18 Ismael Sosa 23 Cenk Tosun [B]SİVASSPOR[/B] 1 Korcan Çelikay 3 Ziya Erdal 6 Sedat Bayrak 21 Jakub Navratil 58 Hayrettin Yerlikaya 7 Mehmet Nas 8 Kadir Bekmezci 11 Erman Kılıç 18 Cihan Yılmaz 22 Kamil Grosicki 14 Michael Eneramo Goller: Dk. 4 Ferreia, Dk.25 Popov, [B]Dk. 40 Erman Kılıç[/B] <!-- / message --><!-- sig --> |
Cevap: Gaziantepspor 2 - 0 SİVASSPOR
gaziantep istediği zaman atağa çıkıyor... bu da ne demek istediğim zaman gol atarım diyor... maç farka gidiyor...
|
Mehmet Nas oyunuyor mu? Sonradan mı girdi, yoksa baştan beri mi var?
AYK |
[QUOTE=izmirliyigido;698808]Mehmet Nas oyunuyor mu? Sonradan mı girdi, yoksa baştan beri mi var?
AYK[/QUOTE] [B]Maçın başından beri oynuyor abi[/B] |
Cevap: Gaziantepspor 2 - 1 SİVASSPOR
golllllllllllllllllllllll helal be erman
|
[QUOTE=GuNaY;698810][B]Maçın başından beri oynuyor abi[/B][/QUOTE]
Yuhh, başından beri oynuyorda adını niye yeni duydum. P.z.nk demek ki oynamıyor. Çıksın bari. AYK |
[QUOTE=izmirliyigido;698813]Yuhh, başından beri oynuyorda adını niye yeni duydum. demek ki oynamıyor. Çıksın bari.
AYK[/QUOTE] [B]Şu anda Cihan daha çok sırıtıyor takımda :mad:[/B] |
Cihan, Mehmet Nas çıkmalı, Yerlerine Rada ve Kamanan girmeli. Yoksa bu maç gider..
AYK |
[B]İlk yarı çok kötüydük ikinci yarı düzelip ya maçı alacağız yada beraberliği kurtaracağız....Bakalım nasıl olacak.[/B]
|
inanılmaz hızlı oyuncuları var antebin, bu maçtan en az beraberlik bekliyorum. bana göre gaziantep trabzonspordan ve bursaspordan bile daha iyi oynuyor.
|
| WEZ Format +2. Şuan Saat: 05:49. |