![]() |
Maçı Değerlendirelim
[IMG]http://www.sivasspor.com/images/stories/diger/sivasspor_com-1.jpg[/IMG]
Gaziantepspor karşında 3-1 yenildiğimiz deplasmanımızı değerlendirelim. Maç hakkındaki genel kanatiniz ? [B]Maçta göze çarpanlar : ? [/B]Maç hakkında ki genel görüşleriniz neler : ? [B]Maçın en iyisi kimdi : ? [/B] Maçın en kötüsü kimdi : ? [B]Maçta göze çarpanlar : ?[/B] Maç hakkında ki genel görüşleriniz neler : ? [B]Rıza Hoca'nın oyuna hamlelerini nasıl değerlendiriyorsunuz : ? [/B] |
Cevap: Maçı Değerlendirelim
[B][CENTER][COLOR="Red"]Mehmet yıldızla resmen 1 kişi eksik oynuyoruzzzzzzzzzzzzzzzz[/COLOR][/CENTER][/B]
|
3-1 alacagimiz maçi 3-1 kayip edioruz. Yazik, Riza hocanin tercihlerine kurban oluyoruz. Mehmet Yildiz'in, Mehmet Nas'in, Sedat'in bu takimda kesinlikle isleri yok.
Bunlar yüzünden 8 kisi oynuyoruz her maç. Riza hoca'da vizyon yok maalesef. Mehmet Nas'in yerine Keita'yi oynatsa, Sedat'in yerine Rada veya Ivanovs'u oynatsa, Mehmet Yildiz yerine Cihan kalsa yada Kamanan girse kesin biz degil Gazinatep'i her takimi yeneriz bu ligde. Ama yok kiçini kaldirmakta zorlanan Sedat, kosamiyor korner oluyor tuttugu adami taki pbile etmiyor, o oyuncude Türkiye'nin dilinde olan oyuncu. Rezalet vallah. Mehmet Yildiz çok çirkef oynuyor. Bu is yürümez böyle. Bu takim üst siralari hak ederken, asagilarda sürünüyoruz iki senedir. Cok ama çok üzülüyorum. Iyi oynatilisa takim, biz hep galibiyet alirdik. Gaziantep fazla sisirmisim gözümde. Bizim aptalligimiz hep bize maç kayip ettiren. |
[B][COLOR="DarkRed"]Abi ben sinirlendim.Maçı bi açtım 1-0 yeniliyoruz.Bu kadar olmaz ya.
Sanmıyorum Sivasın ligde kalacağına Bizim her maçtan puan çıkarmamız gerekirken puan kaybediyoruz. Şuna bak . Hayırlısı.[/COLOR][/B] |
[B][COLOR="Red"]yine şanssızlığımızdan yenildik,
--ilk gol frikik --ikinci gol 3 kişinin içinden top bizim oyuncuya çarşıp adamın önünde kalıyo vuruyor ve gol --üçüncü golüde kornerden yedik zaten demekki bizim duran top sıkıntımız hiç bitmeyecek:confused:[/COLOR][/B] |
Maçı değerlendirmeyelim, bu takım sahaya SEDAT, MEHMET NAS ve MEHMET YILDIZ'la çıktığı takdirde hep böyle ezik oynamaya mahkum. Maalesef RIZA'nın bu Mehmet Yıldız, Hayrettin sevdasını, KAMANAN düşmanlığını anlamış değilim. Yolun sonu gözüküyor. Anlayan anlar !....
AYK |
Biri futbolculara ligdeki yerimizi hatirlatsin, bugun sahada sivasspor adina hic bir sey yapmadilar!
|
[B]kaleden başlayalım korcan yine güven vermedi ardından sedat bayrak ve mehmet nas maçın en kötüleri idi bence ilk 11 de yer verilmemeli bu ikisine çıkarılmamaları ise büyük hata olarak görüyorum.. forvette eneramo ise 9 aylık hamile gibi görünüyor buna bi çözüm acilen bulunmalı [/B]
|
Korcan'dan gerisi yalan...
Burdanda Sivas Kümeye ve Sivasin Yollarini söyleyen Antep Taraftarlarini kiniyorum... |
Riza hoca bu takimi oynatamiyor, iyi oyuncular buluyor ama oynatamiyor. Ve çikardigi onbir yanlis.
Mehmet Nas'a tahammül kalmadi. 90 dakika geziniyor. Iyi olsaydi eski takimlari birakmazdi zaten. Mehmet Yildiz'in ne yaptigi belirsiz. Topu resmen öldürüyor, rakip takimlara çalisiyor. Sene sonuna kadar oynamamasi lazim bence. Kadir'i çikarmak akil kari degil. |
| WEZ Format +2. Şuan Saat: 21:51. |