![]() |
İzmirli Yiğidolar, Buca Maçına Gidiyoruz
Ligde kalma açısından çok önemli maça çıkacak olan SİVASSPOR'umuzu kendi evinde gibi rahat hissetmesi için İZMİRLİ YİĞİDOLAR olarak yalnız bırakmayacağız. İzmir'de ve Ege'de yaşayan tüm Sivas'lıları bu maça bekliyoruz.
Biz orada olacağız. Her zaman olduğu gibi, Alsancak'ta olduğu gibi, Manisa'da olduğu gibi, Denizli'de olduğu gibi İZMİRLİ YİĞİDOLAR grubu BUCA ARENA'da da olacağız. Tüm Sivas'lı hemşehrilerimizi yanımızda ve SİVASSPOR'un yanında görmeyi istiyoruz. Program daha sonra açıklanacak ama şimdilik Karşıyaka'dan arabalarımızla hareket aşağıda gibi planlanıyor; [B][COLOR="Red"]Maçın başlama saati 17:00'den 19:00'a alındığı için program değişmiştir.[/COLOR][/B] Kalkış Yeri: Karşıyaka İskele Saat:16.30 Buca'da buluşma: 17.00 Buluşma Yeri: Buca Arena Önü AYK |
Cevap: İzmirli Yiğidolar, Buca Maçına Gidiyoruz
Gelecek olanlar
1- izmirliyigido 2- 35fulya58 3- Berkcan Karaca 4- İbrahim Karaca 5- Örükcülü 6- yigido_sampiyon 7- " " arkadaşı 8- AYIBOAN 9- Anıl Olcay 10- Anıl Olcay babası 11- 58MerT99 12- 58MerT99 arkadaşı 13- 58MerT99 arkadaşı 14- 58MerT99 arkadaşı 15- Şafak58_35 16- Osman Yıldırım (Coosivaslı) 17- Ömür 18- Basayev58 19- Mesut 20- bykara5835 - 10 kişi . . 31- sivaslıyigidoo 32- burakkova 33- izmiriyigidosu 34- " " akadaşı 35 - " " akadaşı 36- kalinliyigido 37- izmirliyiğido35 38- " " arkadaşları (10 kişi) . . 48- DaRiCi58 49- 58akif34 50- GuVeN 51- Kibrisli 52- GuVeN 3 arkadaşı 55- AYK |
Evet sizden de bu beklenir.Belkide sezonun en kritik maçı.Mutlaka almalıyız haydi İzmirli YİĞİDOLAR sıra sizde.
|
ben de denizli'deyim. gelsem mi acaba? bilet fiyatları nasıl olur?
|
[B]1 arkadaşımla beraber buca arenada olacağım...;)[/B]
|
biz sivastaki maçlarda ful cekiyoruz..hadin bakalım ege bölgesindeki yiğidolar sizde bu kritik maçta takımı yanlız bırakmayın ;)
|
bu maç bizim dönüm maçımız onedenle
egede yaşayan yiğidoların bize ayrılan yeri boş bırakılmaması gerekir içinde sivas ruhu taşıyıpta imkanı olup oraya gitmeyen bizim hemşerimiz olamazsimdiden maça gidecek olan yiğidolara allah yar ve yardımcıları olsun emeklerinin karşılıgı 3 puan olsun orayı bayram yerine çevirsinler bu organizasyonu üstlenen İZMİRLİ YİĞİDOLARA TESEKÜR EDERİZ |
Süperlige ciktiktan sonra Istanbul ve Ankara´da yasayan Sivas´li hemserilerimizin Sivasspor´a olan ilgisizlikleri ve takima seyirci bazinda lakayit davranmalari bizleri devamli hayretlere düsürmüstür. 6 YILLIK SÜPERLIG TARIHIMIZDE ilk defa Izmir ve Ege´deki Sivas´lilari görme imkanina sahip olacagiz.Bakalim Sivasspor´u yeterince atesliyebileceklermi.
|
Arkadaşlar, ben buca'nın göbeğinde oturuyorum fanatik bucasporluları yakından gözlemliyorum ve maalesef birçoğu içkici,hapçı ve
saldırgan özelliklere sahip. Bunların yapısını bilmeyen Sivaslı hemşehrilerimin özellikle stad dışında olmak üzere ve stadın içinde bunları tahrik edecek söz ve davranışlardan kaçınmalarını, yani fırsat vermemelerini rica ediyorum, çünkü yiğido kardeşlerimin bir kısmı bacılarını ve eşlerini getirebilirler dolayısıyla bu terbiyesizlerin uğultuları ve nahoş sözlerinden rahatsız olabilirler ve istenmeyen gelişmeler olabilir. Bu nedenle yiğidolara ve Sivaslılara yakışır bir şekilde stada gelmeli takımımızı sportif ifadeler ve kurallar içinde tezahüratlarla desteklemeliyiz. Kimseyle dalaşmamalı ve fırsat yaratmamalıyız , Buca da oturan bir sivaslı olarak hemşehrilerimi bu konuda bilgilendirmeyi görev bildim. Maça gelince Bucasporun en önemli 2 silahı Mendy ve Erkan'dır bu ikisi ;süratli driplingleri ile bindirmeler yapmakta ceza alanı içinde çoğalarak leko,Ali kuçik, Ragıp ve gomez'in şutları ile kaleyi yoklamaktadırlar ve gol bulabilmekteler. Sn. Çalımbayın Erkan ve Mendy durdurması halinde hucum güçleri çok azalacaktır. Rakibi küçümsememek gerekiyor çünkü onlarda can havliyle oynuyorlar ve taraftarlarıda takımı ateşleyici özelliğe sahip. İnşallah fırsatları değerlendirir galibiyetle ,olmazsa da beraberlikle döneriz. |
[CENTER][B][COLOR="Red"] beni de yazın 4 yıdır bu anı bekliyorum!!!![/COLOR][/B][/CENTER]
|
WEZ Format +2. Şuan Saat: 03:33. |