SivasSpor.com -  Yiğidoların Özgür Sesi

SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi (http://www.sivasspor.com/forum/index.php)
-   Yazarlar Ne Dedi? (http://www.sivasspor.com/forum/forumdisplay.php?f=33)
-   -   3 puanı söke söke aldık (http://www.sivasspor.com/forum/showthread.php?t=31458)

Salim58 14.03.2011 06:43

3 puanı söke söke aldık
 
[url=http://resimzade.com/Show.html?i=27395&token=5563][img]http://resimzade.com/Show.html?i=27395&token=5563[/img][/url]

[B]Maça geçmeden önce Kayseri taraftarının anlamsız,gereksiz ve ortamı geren tavırlarından bahsetmek istiyorum. Maçtan 15. dakika önce stada girdim ve sürekli " Sivas kümeye,Sivas kümeye " tezahüratları yaparak,durduk yere binlerce Sivasspor taraftarını tahrik etmeye çalıştıklarını gördüm. Oysa,Sivas-Kayseri arasında yıllardır süren dostluk ve kardeşlik bağları diğer illeri kıskandıracak seviyedeydi. Ne oldu da birden bire,bu öfke,bu kin ortaya çıktı?
Ayrıca,Sivasspor'un küme düşmesinin Kayseri'ye ne gibi faydası olacak? Tam tersine yakın illerin bu ligide olmasının her zaman avantajları vardır. Örneğin,eğer Sivas deplasmanı değilde başka bir deplasman olsaydı,bu kadar otobüsle taraftar Sivas'a gelirmiydi?
Maçın henüz 15. dakikası ve Kayseri tribünleri çıldırdı! Koltukları kırmaya ve sağa sola atmaya başladı. Bu çirkin görüntünün daha fazla büyümemesi için Sivas emniyeti yerinde bir kararla sözüm ona Kayseri taraftarı olduğunu iddia edenleri anında dışarı attı. Bu tavırlarından dolayı başta Sayın Emniyet Müdürü olmak üzere diğer yetkilileri tebrik ediyorum.
Gelelim maça.
Geçen hafta Gaziantep'te maça adeta 1-0 geriye başlayan Sivasspor,bu defada tam terisini yaptı ve henüz maçın başında 1-0 öne geçti.
İlk 10 dakikada maçı rahatlıkla 2-0 yapardı ama olmadı.
Sivasspor'da dün akşamın en iyileri,başta Ziya,Eneramo ve Kadir'di. Diğer maçların aksine bu defa defans biraz daha dikkatliydi,bunun sonucunda da gol yemediği ender maçlarından birisini daha oynadı.
Artık bundan sonra takımın iyi,yada kötü futbolu değil alacağı puanlara bakılmalı. Sivasspor dün akşam kendine ilaç gibi gelen 3 puanı söke söke aldı ve yapması gerekeni yaptı.
Alınan üç puana gölge düşüren tek şey,Kadir'in sarı kart görerek Buca maçında cezalı olması oldu.[/B]

[FONT="Arial Black"][COLOR="DarkRed"]Abdullah YİĞİT[/COLOR][/FONT]

Yusuf Çevik 14.03.2011 07:17

Cevap: 3 puanı söke söke aldık
 
[B][COLOR="DarkRed"]Yenilince kavga çıkarıyorlar hocam...

Bırak.Zaten biz alacağımızı aldık önümüze bakacağız...[/COLOR][/B]

58_SEMİH_58 14.03.2011 07:19

Cevap: 3 puanı söke söke aldık
 
[B]Herkez kardeşlik kardeşlik deyip duruyor ya :) Hayırdır ne kardeşliginden bahsediyorsunuz ?[/B]

Yusuf Çevik 14.03.2011 07:25

Cevap: 3 puanı söke söke aldık
 
[QUOTE=58_SEMİH_58;701048][B]Herkez kardeşlik kardeşlik deyip duruyor ya :) Hayırdır ne kardeşliginden bahsediyorsunuz ?[/B][/QUOTE]
[B]
Evet Sivas`ın Sivas`tan başka dostu yok.Bir galibiyet aldık diye gevşemeyelim ne dostluğu.Dostluk olsaydı gelip oraya kavga çıkarmazlardı.

Boşverin bu işleri hocam.[/B]

izmirliyigido 14.03.2011 07:29

Cevap: 3 puanı söke söke aldık
 
Kayseri taraftarının böyle yapacağı 15 gün öncesinden çeşitli futbol sitesi forumlarında ve kendi taraftar forumlarında yazdıkları SAVAŞ ÇIĞLIKLARINDAN belliydi. Ne alıp veremedikleri varsa? Biz onlara yıllar öncesinde yaptıklarına rağmen "Kardeş" gözüyle bakıyoruz halen ama onların davranışları tam tersi yönde. Gün olur, devran döner... Bekleyeceğiz, göreceğiz. Biz halen aynı çizgimizdeyiz.

Bu galibiyette ilaç gibi oldu. Emeği geçenlere teşekkürler.






AYK

ccey 14.03.2011 07:59

Cevap: 3 puanı söke söke aldık
 
Olayları tüm kayseriye mal edemeyiz kendini bilmezler diyelim, yine kayseri bizim en yakın komşumuz ve kardeş şehrimiz, tüm futbolcuları tebrik ediyorum, elinize sağlık, kimse bu hafta eleştiri yapmasın herkes keyfini çıkarıp haftaya moralli girelim, bu hafta sedat iyi konsantre olmuştu ve iyi oynadı devamınıbekliyoruz

doktor38 14.03.2011 08:12

Cevap: 3 puanı söke söke aldık
 
ANTEPİ BUCAYA MACI SATTIĞI İÇİN KINIYORUM.SİVAS MAÇINDAKİ ANTEP SAHADA HİÇ YOKTU.YAZIKLAR OLSUN TOLUNAY HOCA BİRDE DÜRÜST GEÇİNİRSİNİZ.

doktor38 14.03.2011 08:14

Cevap: 3 puanı söke söke aldık
 
KAYSERİ TÜM MAÇLARINDA SİVASA KÜFREDİYOR MAÇLA ALAKAMIZ OLMADIGI HALDE.BU GALİBİYET ÇOK İYİ OLDU.GEREKLİ CEVABI ALDILAR.EN GÜZELİ BU OLDU.

favori58 14.03.2011 08:48

Cevap: 3 puanı söke söke aldık
 
Maçta kayseri seyircisinin hemen yanındaydım, utanmaz adamlar bize doğru üzerinde " Yiği dog" yani ingilizce köpek yazan pankartı gösterdiler. Bunlr bırakın komşuyu insan bile olmamaz.
ayrıca sivas küme düşürsede kına yaksınlar( Ama yakamayacaklar...)

Salim58 14.03.2011 09:02

Cevap: 3 puanı söke söke aldık
 
[B]Polis taraftarı kolay kolay dışarı çıkarmaz maçın daha başlarında bunların dışarı çıkarılmasını az çok anladım,Kayseri taraftarı çıktıktan sonra o bölümdeki kırılan koltukları yayıncı kuruluş kısada olsa gösterdi.

Bunlar maç izlemeye değil çirkeflik yapmaya gelmişler,Sivas emniyeti gerekeni yapmış ortamın dahada gerilmemesini sağlamış ve bu çirkefleri çıkarıp geldiği yere yollamışlar.Maç bitimine kadar kalmış olsalar daha üzücü olaylar çıkabilirdi,Sivas emniyetini bu konuda tebrik ediyor,Ortalığı karıştırmaya gelen bir avuç Kayseri taraftarını'da kınıyorum.

Bizim taraftarımızda Kayseriye gitti bundan sonrada gidecek fakat daha maçın başlarında bu ve benzeri hareketler yapmadı yapmazda.Yiğidonun farıkı burada işte.......

3 puanı söke söke aldık ya oh olsun.:)[/B]


WEZ Format +2. Şuan Saat: 13:49.

Powered by: vBulletin. Copyright ©2000 - 2024, Jelsoft Enterprises Ltd.


Copyright © 2005