![]() |
TRT'nin amacı ne???
TRT kanallarının dışındakiler pazar akşamları özetleri yayınlamıyorlar.
Dün TRT de bizim maçın özetini izleyip 1-2 yorum dinleyebilmek umuduyla TV karşısına geçtim; TRT-1 de "Stadyum pazar" var yaklaşık 2,5 saat bildiğimiz 4 takımı yorumladılar. Diğer maçlar 23:30 da diye alt yazı geçiyor. saat 23:40 a doğru Stadyum Manşet başlıyor orada da aynı 4 takım yorumlanıyor son 3-5 dakikada ancak günün diğer maçlarının kısa özetlerini gösterip programı kapatıyorlar. Aynı saatlerde TRT-Türk'te Futbol herşeydir diye bir program var orada da 4 takımın görüntüleri ve yorumları var. Yine aynı saatte TRT-3 te Spor programları var ama ne hikmetse 4 takım dışında kalanlar için iki kelam edilmiyor. Yorum yapılmıyor. [B]4 saat içerisinde TRT nin 3 ayrı kanalında toplam 5 tutbol programı ekrana getiriyorlar anadolu kulüplerini yorumlamıyorlar.[/B] Bukadar da olmaz. Ayıp be, Sen devletin Televizyonusun. Dalga geçer gibi gece 12 lere kadar bekletiyosun, ama yine 4 takımın maçını veriyorsun. Programın sonunda 5 dakika içinde diğer tüm takımları vermeye çalışıyosun. Madem 2,5 saat Hakan Şükür Sergen Yalçın yorumluyor 4 takımı, gece yarısı da Uğur Meleke Anadolu kulüplerini yorumlasın. Ayıptır ya ayıptır. |
Cevap: TRT'nin amacı ne???
terbiyesizler bizim elektirik paralarından pay alıyorlar istanbul takımlarının goygoyculunu yapıyorlar paralarımız zehir zıkkım olsunn....
|
haklisin kardes bende senin gibi bekledim.Bunlarin yaptigi program degil Geyik muhabbeti.Malesef Türkiyede program nasil yapilir bilen yok.Dört saat boyunca dört takim baska yok seyretmeyecegiz aslinda reytingleri düsünce anlarlar belki......Sivasimizi görmek icin sabredemiyoruz......burdan onlari kiniyorum...
|
Bu aksam başbakan konuk oluyor herkes programa bu konu hakkında mail atsın bakalım nolacakk
|
[QUOTE=Harput0658;702745]TRT kanallarının dışındakiler pazar akşamları özetleri yayınlamıyorlar.
Dün TRT de bizim maçın özetini izleyip 1-2 yorum dinleyebilmek umuduyla TV karşısına geçtim; TRT-1 de "Stadyum pazar" var yaklaşık 2,5 saat bildiğimiz 4 takımı yorumladılar. Diğer maçlar 23:30 da diye alt yazı geçiyor. saat 23:40 a doğru Stadyum Manşet başlıyor orada da aynı 4 takım yorumlanıyor son 3-5 dakikada ancak günün diğer maçlarının kısa özetlerini gösterip programı kapatıyorlar. Aynı saatlerde TRT-Türk'te Futbol herşeydir diye bir program var orada da 4 takımın görüntüleri ve yorumları var. Yine aynı saatte TRT-3 te Spor programları var ama ne hikmetse 4 takım dışında kalanlar için iki kelam edilmiyor. Yorum yapılmıyor. [B]4 saat içerisinde TRT nin 3 ayrı kanalında toplam 5 tutbol programı ekrana getiriyorlar anadolu kulüplerini yorumlamıyorlar.[/B] Bukadar da olmaz. Ayıp be, Sen devletin Televizyonusun. Dalga geçer gibi gece 12 lere kadar bekletiyosun, ama yine 4 takımın maçını veriyorsun. Programın sonunda 5 dakika içinde diğer tüm takımları vermeye çalışıyosun. Madem 2,5 saat Hakan Şükür Sergen Yalçın yorumluyor 4 takımı, gece yarısı da Uğur Meleke Anadolu kulüplerini yorumlasın. Ayıptır ya ayıptır.[/QUOTE] sporakifi izleme tek çözüm bence... |
aynen gece 12 e kadar bekledım ya özet izlemek için oda 1 dakıkada verdi bitti hayır trt 1 de spor programı var genclerbirliği trabzon macı yorumlanıyor aynı saatte trt türk ü acıyon orda da aynı mac yorumlanıyor izleyen bir yerden ızler zaten aynı maçı 2 kanalda birden yorumlamak zorundamısınız
|
demekki bundan sonra trt nin hiç bir kanalını izlemeyeceğiz,bunlara en güzel ceza bu olur alayıı istanbul yalakası
|
[B]Sporaktif'te iki saat boyunca Sivasspor konuşuluyor,Ben bunu tercih ediyorum.
Saatlerce TRT nin verdiği dört büyütülmüş takımları ne diye izleyeyim,Sivasspor hakkında bir iki kelime edecekler diye takip etmedim etmemde. Maç görüntülerini vermemeleri normal çünki yayıncı kuruluş maç görüntülerini vermek için çok fahiş fiyat istiyor.Görüntüyü geçtik bari sözlü bişeyler söyleseler oda yok bunların hepsi İstanbul yalakası.Biz sahada konuşmaya devam edelim......[/B] |
yandaşlarda anadoluyu es geçiyor malesef
700 milyar alan hakan şükür yarapbi şükür dedirtiyor besleme televiyonculuk yayınlarına bakmıyorum bile 15 yıldır, bir iki zorunlu canlı yayın dışında izlemiyorum lanet olsun ödediğim bandrol ve elektrik paylarına |
TeReTe................................................?
|
| WEZ Format +2. Şuan Saat: 12:21. |