![]() |
Sizden Bir İsteğim Var
[url=http://resimzade.com/Show.html?i=27668&token=30950][img]http://resimzade.com/Show.html?i=27668&token=30950[/img][/url]
[B]Yiğidolar sizden bir isteğim var.Ben maça gidemiyorum ama gidenler için. Bu fotoğraftaki gibi stadı doldurabilirmisiniz.Çok güzel olur ve çok büyük bir moral olur. Yorumlarınızı bekliyorum...[/B] |
Cevap: Sizden Bir İsteğim Var
benimde bir isteğim var bana pankart için ilginç fikirler lazım aklınıza gelen ilginç yazılar varsa buraya yazın bende yapıyın pankartı
|
ben gidecem maça inşallah stad full çekerde o baskıyla yeneriz sekiztaşı:D
|
[QUOTE=yigidoemirkan;703577]ben gidecem maça inşallah stad full çekerde o baskıyla yeneriz sekiztaşı:D[/QUOTE]
arkadaş olimpıyattan bahsedıyor 4 eylulden değil:d bende gıdıcem istanbuldakı YİĞİDOLAR stadı dolduucaktır inşallah..hedef 58 bin olmak... |
bence bu maçı seyirci baskısıyla almalıyız.bir sürü dernek var.iyi bir propoganda ve örgütlenme olursa hatırı sayılır bir seyirci kitlesi oluşur.
bunun için de gidecek olanlar kesinlikle yalnız gitmesin bir akrkadaşınıda götürsün. bir de tv58 bu konu sürekli gündemde tutulmalı.sivas yerel basın yayın kuruluşlarıda aynı şekilde yoksa 15 bin kişiyi geçmez... |
10 Nisanı iple çekiyorum şimdiden paramı bile ayarladım Olimpiyatta Takımımızı desteklemek için ordayım inşallah 58 bin yiğidodan fazlası olur statta.
|
[QUOTE=58akif34;703575]benimde bir isteğim var bana pankart için ilginç fikirler lazım aklınıza gelen ilginç yazılar varsa buraya yazın bende yapıyın pankartı[/QUOTE]
Burası 4 Eylül burdan çıkış yok.... |
[QUOTE=58akif34;703575]benimde bir isteğim var bana pankart için ilginç fikirler lazım aklınıza gelen ilginç yazılar varsa buraya yazın bende yapıyın pankartı[/QUOTE]
SÖZ NAMUSTUR! 25000 kişilik stada HAYIR! |
Bende 10 nisan günü stadta olacağım inşallah.
|
[FONT="Arial Black"][COLOR="black"]çöküş zirvede ... çıkış en altta da başlarr [/COLOR][/FONT] |
| WEZ Format +2. Şuan Saat: 21:26. |