![]() |
Vay be, nerden nereye!
[IMG]http://www.sivaslilar.net/foto/mustafa-ates.jpg[/IMG]
[B] Mustafa Ateş/Sivaspostası[/B] Sivasspor çok uzun yol kat etmiş. Yıl 1997. Biz yine yollardayız. Biz diyorum bir elin parmakları kadardık. Sivasspor o zaman 3.ligde mücadele ediyordu. Eraydın Aytekin’le Tokat deplasmanına geldik. Gaziosmanpaşa Stadyumuna girdik. Tribünlerin her yeri koltukla döşenmiş. Pırıl pırıl bir görüntü vardı. 4 Eylül Stadyumunun tribünleri betondandı. Yaş, yağmur olduğu zaman oturarak maç izlenmezdi. Eraydın’a dönerek,”bir gün bizim 4 Eylül’de böyle olur mu”.dedim. O gün gözümüze verzalit koltuklar bile çok lüks görünmüştü. Cumartesi günü Tokat’ta aynı stadyumda idim. Aradan tam 14 yıl geçti. Sivasspor, 3. Ligden bugünkü Süper lige çıktı. Şampiyonlar ligi ön eleme maçı oynadı. Son UEFA şampiyonunu Sivas’a getirdi. 4 Eylül Stadyumunu UEFA standartlarına getirdi. En son cuma günü Ümit Milli takım maçı oynandı. Sivasspor-Tokatspor maçı futbol olarak beni memnun etmedi. Hazırlık maçı oynanırken daldım. Hatta birazda duygulandım. Sivasspor ile 14 sene önce Tokat’ta yaşadıklarım gözümün önüne geldi. Vasatı aşmayan maçtan koptum. Maçta atılan 5 golün 3’ünü net gördüm. Öbürlerini inanın fluu gördüm. Gördüm dersem yalan olur. Sivasspor’un çok yol kat ettiği film şeridi gibi gözümün önünden geçti. Buralara gelmesinde pay sahibi olan emeği geçenlere teşekkür ediyorum. Sivas’ın tek değeri, adeta markası olan Sivasspor’un kıymetini iyi bilelim. Bilmeyenlere bildirelim. Başka Sivas’ta Sivasspor’da yok. Hazırlık maçıyla ilgili yazacak bir şeyler yok mu diyecekseniz. İnanın yok.” ben oynamaya hazırım hocam “. Diyen ya da sahada o düşüncede olan futbolcu yoktu. Bu maçta kafasında Sivasspor’u bitirmiş futbolcular gördüm. “Beni buraya neden getirdiniz.” dercesine mücadele edenler vardı. İsim yazmayacağım. Herkes o isimleri zaten biliyor. Kısaca, Tokatspor maçında yine ne varsa ligde oynayan futbolcularımızda vardı. Haydi… Yiğidolar…Ligimize yeniden dönelim. Tokatspor maçını unutalım. Beşiktaş’a bakalım. Ne varsa Süper ligde var. |
Cevap: Vay be, nerden nereye!
buralara gelmemizde Emegi gecenlerden Allah razi olsun
|
üç büyükeri izlemek için azmı çevre illere gittik şimdi ayağımıza geliyorlar bir flim şeridi gibi geçiyor insanın aklından şimdi çevre iller bize geliyor bizlere bu mutluluğu yaşatan bu günlere getirenlere sonsuz teşekkürler tek büyük tek lider büyük sivasspor
|
[B][I]4 Eylül Stadyumu'nun beton tribünlerin'de bende çok maçlar izledim,Stadımızın şu anki halini görünce bende bazen dalıyor o günlere gidiyorum.Hem stadımızın hemde takımımızın bu günlere gelmesinde emeği geçenlere teşekkür ederim.[/I][/B]
[B]Sayın Ateşin'de belirttiği gibi[/B],[COLOR="DarkRed"][FONT="Arial Black"]Sivas’ın tek değeri, adeta markası olan Sivasspor’un kıymetini iyi bilelim.Bilmeyenlere bildirelim. Başka Sivas’ta Sivasspor’da yok.[/FONT][/COLOR] |
Çok doğru tespitler Mustafa bey, tebrik ederim...
Şimdi ki halimizi beğenmeyip eleştirenlere, Sivas'ta maça stada gitmeyi külfet görenlere, Olimpiyat stadında 10.000 kişi toplayamayan İstanbullu Sivaslılara umarım bu yazılanlar biraz feyz verir ... |
tüm bu güzelliklerin gelişerek devam etmesi için bu ligde hep var olmalıyız...
|
[B]Bende hatırlıyorum çocukluğumuzda altımıza minder götürürdük o zamanlar izmirspor maçını hiç unutmuyorum [/B]
|
Gerçekten emeği geçenlere teşekkür ederiz.. Kimler mi bunlar Osman Seçilmiş dönemiyle başlayan, Medya da yerel kanallarımızda bu konuyu açan Mustafa Ateş, Eraydın Aytekin, Ali İZGİ , her deplasmana giden yiğidolar ve Mecnun başkan ve yönetim, Teknik heyetlerimiz ve futbolcularımız hepinize binlerce şükür teşekkürler;) Samsunspor bize yedek kalecisini vermezdi, bizim Cumhuriyet kupamıza katılmazlardı, Kayseri hep tepeden bakardı, Trabzona gol attık diye sevinmiştik kupada ilk kez karşılaştığımızda.. Gerçekten Sivassporun kıymetini bilelim o sivasın kalbi, can damarı Sivasspor bugün zor günler geçirse de desteklerimizi esirgemeyelim Yiğidolar.. Saygılar
|
syn Mustafa Ateş canlı yayına mesaj atıyoruz sizleri takip ediyoruz sizlerden grur duyuyoruz ama mesaj gönderme biraz pahalı 1.20 krş 5 tane atsak 5 tl yiğidoma feda olsun..ama sizlerden indirim bekliyorum :D
|
Sivassporumada bu yakışır
|
WEZ Format +2. Şuan Saat: 01:59. |