SivasSpor.com -  Yiğidoların Özgür Sesi

SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi (http://www.sivasspor.com/forum/index.php)
-   Haberler (http://www.sivasspor.com/forum/forumdisplay.php?f=36)
-   -   Türko ruhu geri dönüyor! 2-0 (http://www.sivasspor.com/forum/showthread.php?t=31547)

SivasSpor.Com 29.03.2011 21:38

Türko ruhu geri dönüyor! 2-0

[IMG]http://www.sivasspor.com/images/stories//maclar/milli.takim.jpg[/IMG]

EURO 2012 elemeleri A Grubu'nda ilk iki'ye girme mücadelesi veren A Milli Takımımız, gruptaki önemli rakiplerinden biri olan Avusturya'yı, Şükrü Saraçoğlu Stadyumu'nda 2-0 yenerek gruptan çıkma yolunda önemli bir virajı geçti.

Oyunun genel hakimi olan millilerimiz, taraftarların da desteğiyle net bir skor aldı.

İlk yarıya hızlı başlayan A Milliler 28. dakikada Arda'nın golüyle öne geçti. İkinci yarıda ise sahneye çıkan Gökhan Gönül 76. dakikada farkı ikiye çıkarıp skoru belirledi.

Bu sonuçla Türkiye puanını 9'a yükseltirken, Avusturya 7 puanda kaldı.

B.DUMANLI 29.03.2011 21:50

Cevap: Türko ruhu geri dönüyor! 2-0

Bu günki milli takim gelecek vaad etti.Sabirli olunursa güzel bir takimimiz olacak.
Biz bu takimla Haziran´da Belcika´yi yeneriz.

GokhanTurna 29.03.2011 22:03

Hiç beğenmedim çok korkak oynadık halbuki karşı takım çok kötüydü. Bu oyun tarzıyla Belçikayı yenemeyiz.

İnşallah tutar bu takım. Ümitliyim gençlerden

HALIL 29.03.2011 22:54

[QUOTE=GokhanTurna;704267]Hiç beğenmedim çok korkak oynadık halbuki karşı takım çok kötüydü. Bu oyun tarzıyla Belçikayı yenemeyiz.

İnşallah tutar bu takım. Ümitliyim gençlerden[/QUOTE]

belcika yendik zaten 3-2 ayni younla hatirliyonmu bence milli takimin olusu yeter turko tuhu geri geliyo insallah:D

adres58 29.03.2011 23:05

[QUOTE=GokhanTurna;704267]Hiç beğenmedim çok korkak oynadık halbuki karşı takım çok kötüydü. Bu oyun tarzıyla Belçikayı yenemeyiz.

İnşallah tutar bu takım. Ümitliyim gençlerden[/QUOTE]

Katılıyorum...
Özellikle Nuri Şahin in performansı benim kafamda soru işaretleri verdi... Kendi takımında, hemde Bundesliga gibi elit bir ligde lig lideri olan bir takımın playmaker'ı nasıl bu kadar vasat bir oyun sergiler anlayamadım... Mehmet Ekicinin biraz zamana ihtiyacı var. Gökhan Gönül, Arda, Hamit, Servet, Özellikle Volkan bu takımın değişmez isimleridir. Ama oyun mantalitemiz bana hiç umut vermedi...

Belçikada Felliani bizim maça kadar sakatlığı geçip döneceğini varsayarsak bu oyunla işimizin zor olduğunu düşünüyorum.

Divriği58 29.03.2011 23:20

[B][I]Maçtaydım yeni geldım. ben hayatımda boyle bır taraftar grubu içine girmemiştim..!!

Tribün lideri bagırmayanı azarlıyordu stadı inlettik..Bu stada takımı için giren herkes bagırmak zorunda dıe taraftarları ateşliyordu zorbalıklada olsa..ve tüm taraftarlar çılgınca 90 dk bagırdık sesimiz kısıldı...Bu stada geliyorsan takımını desteklemelısın dıe herkese bagırdılar bence çok iyi yaptılar

Çekirdek yiyenler tribünden kaldırdılar bagıranları aldılar bence çok iyidi.bu sistem 4 eylülde de uygulanmalı..

Sİnema izler gibi izliyorlar. sadece gol oldugu zaman ayaga kalkıyorlar..bence bizim taraftar grubumuzda bu gıbı olaylara el atmalı[/I][/B]

COBANSARAYLI 29.03.2011 23:26

Maci izleyemedim ama Milli takimi tebrik ediyorum,en azindan galip gelerek Türk milletinin yuzunu guldurdu,bu macta onemli olan galip gelmekti,artik puan kaybina tahammul yok,grup liderligi gitti ikincilik rakiplerinden birini yenmek cok guzel,takimin oyununa gelince maci izleyemedim ama her macin o anki tarihi itibari ile futbolcularin performansi degerlendirilerek 11 kurulur,eger sakatlanan olmazsa bugunku kadroyu korumasi lazim daha dogru duzgun takimin iskeleti yok grup maclari bitmek uzere devamli degisik oyuncular onun icin ilk maclarda puan kayiplari yasandi artik takimi oturtmalari lazim ve belcika macina daha iyi hazirlamalari lazim zaten oyle yaparlar insallah cunku gruptaki en ciddi rakibimiz belcíka ve cok iyi top oynuyorlar belcika ki almanyayi elinden kacirdi o maci alsalar grup birinciligine oynarlardi yani isimiz cok zor belcikaya karsi. umarim milli takima bu galibiyet moral olmustur ve özguvenlerini bulmuslardir belcikayi mutlaka yenmeliyiz,yoksa yazik olur

zgR 30.03.2011 00:06

bir ara avusturya baski kurdu ama oyuna hakimdik genel anlamda.guzel oynadik yapilan degisiklikler dogruydu.uzun aradan sonra ilk kez guzel ve mantikli oynadik.milli takimimiza basarilar

ZiDaNe58 30.03.2011 07:01

Bitek ardayı gökhan gönülü ve serveti begendim digerleri kendi takımlarnda oynadıkları futbolu yansıtamadılar sahaya ne hırs vardı ne istek butn oyun planları ardanın uzerine kurulmuş arda..ama herseye ragmen alınan 3 puan iyidir

Kokomo 30.03.2011 07:51

Ne ruhu ne geri dönmesi ?

Biz başka maç mı seyrettik ?

Ne çabuk gaza gelen bir milletiz ?

İnanılmaz kötü bir Avusturya önünde (İnanmayan geçen Cuma günü oynanan Avusturya-Belçika maçını seyreder) zoraki alınan bir galibiyet.

İnanılmaz kötü bir oyun ve sistem. BU sistem ve oyuncularla asla 2. olamayız. Belçika bu takıma fark atar ! Tek forvetli ve ön orta sahada Nuri-Mehmet-Hamit ile asla olmadı, olmayacakta ...

Kimin haklı oldugunu da eylül ayında görürüz ...

WEZ Format +2. Şuan Saat: 11:30.