![]() |
Eneramo`ya dikkat et uyarısı
[url=http://resimzade.com/Show.html?i=27801&token=40639][img]http://resimzade.com/Show.html?i=27801&token=40639[/img][/url]
Ligin sonları yaklaştıkça Sivasspor'da kart cezalıların sayısıda artıyor. Buca maçında Kadir Bekmezci'nin kart cezalısı olmasından sonra,Beşiktaş maçınada Ivanovs ve Mehmet Nas'dan yoksun olarak çıkacak olan Sivasspor'da,her geçen hafta form grafiği yükselen Eneramo'nun da sınıra gelmesi teknik heyeti harekete geçirdi. Teknik Direktör Rıza Çalımbay'ın başta Enermo olmak üzere diğer futbolcuları uyardığı ve onlara “ ligin sonları yaklaşıyor,takımın hepinize ihtiyacı var,artık kolay kart görmenizi istemiyorum” dediği öğrenildi. Hürdoğan |
Cevap: Eneramo'ya dikkat et uyarısı
Eneramo gittikçe form grafiğini yükseltiyor. Ama ilk geldiği zamanlarda bu formu biraz düşüktü. Bundan dolayı kontrolsüz hareketlerine sarı kart yiyerek sonunda ceza sınırına dayandı. Biraz dikkatli olması gerekiyor.
|
hazırlık maçında sert oynadılar diye yaygara koparan bjklılar bu maçta nispet yapıp sert oynarlarsa sivassporda buna karşılık verirse sarı kartlar havada uçuşur dikkat eneroma
|
[B][COLOR="DarkRed"]Evet, oyuncuların dikkatli olmaları gerek.Ligin sonlarına geldik.Şu tehlike bölgesinden bir uzaklaşsaydık.[/COLOR][/B]
|
Cevap: Eneramo`ya dikkat et uyarısı
gosterin kendinizi, sportmenligi, yigitligi... kart gormeden alin bu maci sevindirin bizii...
|
[QUOTE=adres58;704496]Eneramo gittikçe form grafiğini yükseltiyor. Ama ilk geldiği zamanlarda bu formu biraz düşüktü. Bundan dolayı kontrolsüz hareketlerine sarı kart yiyerek sonunda ceza sınırına dayandı. Biraz dikkatli olması gerekiyor.[/QUOTE]
[B][I]İlk geldıgınde hem takıma alışamadı hemde tunustaki yaşanan olaylar sikolojık yonden morlaını bozmuş olabılır.Ama son haftalarda bizi sevındırıcı seyler yapması ve futbol kalıtesını gostermesi ona guvenmemızı sağladı die dusunuyorum[/I][/B] |
[B]Aman dikkat etsin :)[/B]
|
bjk maçında dıkkat et kendine seni stanbulda sahada görmek istiyoruz.
|
[B]Amatörce yenilen kartlara olan isyanımıza kulak veren Çalımbay'ı kutluyorum.
Profesyonellik dışı hareketlerden yenilen kartların bize pahalıya mal olacağı bilinmelidir. Toplantı esnasında mutlaka uyarmıştır, konu sadece Enaramo için değil tüm futbolcularadır. Gereksiz kart görüp "perde arkasında" farklı projesi olan futbolcu var ise en ağır ceza verilmelidir.[/B] |
[B]Dikkatli olmak gerek ülkemizde malesef hakemlerimiz kolay kart çıkarıyorlar bunuda bir aşabilsek güzel olacakta ama nezaman aşacağız bilmiyorum.
Avrupa maçlarınıda izliyoruz hakemler oyunu soğutmamak güzel futbolu devam ettirmek için elleri fazla ceplerine gitmiyor....[/B] |
WEZ Format +2. Şuan Saat: 09:49. |