![]() |
[IMG]http://resimzade.com/Show.html?i=28138&token=57113[/IMG]
Sivasspor Kulübü Başkanı Mecnun Otyakmaz TV58 Spor Müdürü Mustafa Ateş’in hazırlayıp sunduğu Sporaktif programına konuk oldu. Başkan Otyakmaz burada yaptığı açıklamada Olimpiyat Stadı’nda oynanan maçta tribünlere gelen taraftara teşekkür ederek, daha fazlası olabilirmiydi. Elbette olabilirdi.”dedi. [B]BELEDİYE MAÇININ ANLAMI BÜYÜKTÜ.[/B] Tv58’de yayınlanan Spor Aktif programına katılan ve Spor Müdürü Mustafa Ateş’in sorularını cevaplandıran Sivasspor Kulübü Başkanı Mecnun Otyakmaz İstanbul Belediyespor maçının çok önemli olduğunu ve birkaç güzelliği bir arada yaşadığımızı söyledi. Otyakmaz: “ Sayın Ateş, İstanbul Belediyespor galibiyeti çok anlamlı bir galibiyet oldu. Uzun zamandır deplasmanda kazanamıyorduk. Bucaspor’dan sonra Belediyespor karşında da deplasmanda kazandık. İki hafta üst üste deplasmanda kazanmak gerçekten çok güzel bir şey. İstanbul’da coşkulu taraftarımızla olmamız gerçekten çok güzel bir şey. Birkaç güzelliği bir arada yaşadığımız bir hafta oldu.” dedi. [B]BİZE İNANAN VE MAÇA GELENLERE TEŞEKKÜR EDİYORUM [/B] Olimpiyat Stadı’nda oynanan maçta taraftarların az sayıda ilgi göstermesine değinen Sivasspor Kulübü Başkanı Mecnun Otyakmaz : “Maçın raporu bana geldiğinde 8 bin 767 biletli seyirci vardı. Bu rapor bana geldi. Ancak biz daha önce o statta ev sahibi olarak maçlar yaptığımız için aşağı yukarı 15 bin taraftarın olduğunu söyleyebilirim. Stada gelen herkese saygılarımı ve sevgilerimi gönderiyorum. Ama bu taraftar kitlesinin Sivasspor için yeterli olduğunu söylemek gerçeği yansıtmaz. İstanbul’da daha güçlü bir kitlemiz var. Daha ilgili ve coşkulu olmalarını gerçekten arzu ederdim. 58 bin hedef konmuştu sivil toplum örgütleri tarafından en azından bunun yarısına ulaşmamız gerekirdi diye düşünüyorum. Ama bu soğuk havaya rağmen taraftarımızın ilgisi bizi ümitlendiriyor. Bizden önce Olimpiyatta oynayan takımların fazla seyirciyle oynaması gerçekten bizlere yakışmadığını söyleyebilirim.” dedi. [B]YİĞİDO SİVASSPOR İÇİN GELİR.[/B] “Beşiktaş maçında tribünleri dolduran taraftarlarımıza teşekkür ediyorum “diyen Başkan Otyakmaz, Sivas 4 Eylül Stadyumunun tribünlerini birlikte maçı izlediğim Beşiktaş başkanı Sayın Yıldırım Demirören şöyle yorumladı. ” Başkan Sivas taraftarları Beşiktaş’ın yıldızlarını izlemeye gelmişlerdir.Yoksa 4 Eylül bu kadar dolmazdı.”dedi. Başkan Otyakmaz,” Sivasspor taraftarlarının 17 Nisan Pazar günü Kasımpaşa maçına gelerek 4 Eylül stadyumundan Tüm Dünyaya en güzel cevabı vereceğini söyledi. [B]HERKESİ MAÇA BEKLİYORUM[/B] Sivasspor Kulübü Başkanı Otyakmaz ayrıca İstanbul Belediyespor maçı öncesi “Çocuklar Duymasın” dizisi oyuncuları ve ekibiyle yemek yediklerini ve hep beraber maçı izlediklerini ve bu dizi için Sivaslıların gerekli desteği vermesinin gerektiğini söyledi.Başkan Otyakmaz, 17 Nisan Pazar günü saat:14.00’te oynayacakları kritik Kasımpaşaspor maçı için tüm taraftarları 4 Eylül stadyumuna davet etti. |
Cevap: Beşiktaş Değil Sivas İçin Geldiler.
[B]Ukala Demirören..[/B]
|
Cevap: Yiğido Sivasspor İçin Gelir
Bence boyle bi muhabbet geçmemiştir:)Kendi taraftarından bi ton küfür yedikten sonra bizm taraftarımıza dil uzatamaz:)kasımpaşa maçındada full cekecek stadımız kim ne derse desin
|
Olimpiyat stadının yeri tersti , hava kötüydü , ulaşımı zordu vs. bunları geçelim 20 - 30 bin kişi o maça geldiyse 4 Eylül de böyle bir sıkıntı yok 15 bin kişilik stadın full çekmesi lazım.
|
[QUOTE=DoomsDay58;707861]Olimpiyat stadının yeri tersti , hava kötüydü , ulaşımı zordu vs. bunları geçelim 20 - 30 bin kişi o maça geldiyse 4 Eylül de böyle bir sıkıntı yok 15 bin kişilik stadın full çekmesi lazım.[/QUOTE]
aynen kardeş stadın yerı kotuydu cok ters biyerde kalkan 5 10 otobuse rağmen 25 30 bn kişi olarak ordaydık sivasda stada ulaşımı zaten solemıcem ole bi sorun yok yuruyerekde gidersın arabylada otobuslede herturlu yanı 15 bin kişilik stad dolmazsa ayıp bıze.. |
[QUOTE=SivasSpor.Com;707825][IMG]http://resimzade.com/Show.html?i=28138&token=57113[/IMG]
[B]YİĞİDO SİVASSPOR İÇİN GELİR.[/B] “Beşiktaş maçında tribünleri dolduran taraftarlarımıza teşekkür ediyorum “diyen Başkan [B]Otyakmaz, Sivas 4 Eylül Stadyumunun tribünlerini birlikte maçı izlediğim Beşiktaş başkanı Sayın Yıldırım Demirören şöyle yorumladı. ” Başkan Sivas taraftarları Beşiktaş’ın yıldızlarını izlemeye gelmişlerdir.Yoksa 4 Eylül bu kadar dolmazdı.”dedi.[/B] Başkan Otyakmaz,” Sivasspor taraftarlarının 17 Nisan Pazar günü Kasımpaşa maçına gelerek 4 Eylül stadyumundan Tüm Dünyaya en güzel cevabı vereceğini söyledi. .[/QUOTE] [B]Sevgili Başkanım Demirörene keşke şöyle bir hatırlatmada bulunsaydınız.Bu vefakar cefakar Yiğidolar sizin yıldızlarınızı görmeye değil, Sivasspor renklerine aşık oldukları için geliyorlar,Sadece Sivasta değil tüm deplasman maçlarımızda Sivassporu yalnız bırakmıyorlar bırakmazlarda deseydiniz. Kalan dört iç saha maçımızda Yiğidolar bunu gösterecek ben bundan eminim...[/B] |
[B]Demirören başkan doğru söylemiş,mesela bu haftada Kasımpaşa için dolduracağız tribünleri,iki hafta sonra G.birliği için...[/B]
|
o ayyaş demirören bu hafta görecek
|
[B]Hahaah.Yıldızlara bak yıldızlara 42 puanla 6.sırada :D :D [/B]
|
[B]Demirören yıldızlarına baksında utansın biraz hepsi tel tel döküldü elinde patladı....Yüreği Sivasspor sevdası ile yanıp kavrulan yiğidolar yıldızlar için değil Sivasspor için o stadı doldurdular bundan sonrada dolduracaklar...[/B]
|
| WEZ Format +2. Şuan Saat: 15:51. |