SivasSpor.com -  Yiğidoların Özgür Sesi

SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi (http://www.sivasspor.com/forum/index.php)
-   Taraftar (http://www.sivasspor.com/forum/forumdisplay.php?f=16)
-   -   staddaki atmosferi canlı tutmak için bir öneri (http://www.sivasspor.com/forum/showthread.php?t=31716)

Bestepeli_58 18.04.2011 23:09

staddaki atmosferi canlı tutmak için bir öneri

arkadaslar bir cok takımda ve özellikle eskişehirde 90 dk boyunca bir enstrumental calıyor ve bir sessizlik olsa bile bu melodiler sayesinde stadın atmosferi hiç düşmüyor istanbuldaki maçlara gidiyorum ve lig tv dende sürekli izliyorum maçları bi sustummu tam susuyoruz esasında bizede böyle birşeyler lazım artık davul zurna olur başka birşey olur bilmem

Selamlar

şarkışla 58 18.04.2011 23:37

Cevap: staddaki atmosferi canlı tutmak için bir ön

Bu konu arada bir gündeme geliyor ama bir faaliyet yok.Bunda genç taraftarın azlığının etkisi çok.Bizim taraftarın büyük bir bölümü orta yaş dayılardan oluştuğu için bırakın orkestrayı falan,bağırmayın,oturun,çök çök demeyi bilirler.Bu konuda yönetime ve taraftar gruplarına büyük iş düşüyor.Tarftarı anca onlar yönlendirir.Ha bu arad bu dayılar birde bol bol küfür etmeyi bilirler.:mad:

myway 18.04.2011 23:55

sivas tribünü şampiyonlugu haketseydi ibb ye yenilmezdi o günlerde...

Yusuf Çevik 19.04.2011 08:31

[I][COLOR="DarkGreen"]Güzel bir konuya değinmişsin...

Ama Sivasspor`da bu işi üstelenebilecek.Böyle melodiler çalabilecek,bulabilecek kişi varmıdır hiç bilmem.[/COLOR][/I]

üçyıldız58 19.04.2011 08:43

bu işe sivasa gelen valilerimiz ön ayak olabilirler sivasa geldinmi zaten işleri güçleri saz çalmak türkü söylemek
en azından bu faaliyeti stadyumda yapsınlarda bir işe yarasın en azından sivasa bu menfaatleri dokunsun

izmirliyigido 19.04.2011 08:46

Bu konuda hemşehrimiz, Çocuklar Duymasın dizisinin müzik direktörü [B]Aydın Sarman [/B]Sivas'taki müzisyen gençlerden (veya Üniversitemizin müzik bölümü varsa, öğrencilerden) bir bando takımı kurulması konusunda yardımcı olabilir belki !... :)

AYK

58hsn58 19.04.2011 09:24

cok guzel bir konu ama neye yarar icraat olmadiktan sonra...

TEKOTORİTE58 19.04.2011 10:27

DEGERLİ YİGİDOLAR SİVASSPORUMUZ BU SAATTEN SONRA DÜŞMEZ KESİN LİGDE KALDIK ZİRA BU HAFTA KARABÜKÜDE YNERİZ.ANCAK BENİM BU HAFTAKİ MAÇTA MARATON TRİBÜNDEN D BLOK B1 NOLU KOLTUKTAKİ BEL İÇİN ÖZEL YAPIM ORTOBEDİK MİNDERİMİ UNUTTUM 2 DAKİKA SONRA GERİ DÖNÜP ALMAK İÇİN GELDİGİMDE YERİNDE YOKTU BU MİNDERİ BEN 40 LİRAYA ALDIGIM GİBİ BUNU SİVASDANDA ALMADIM BURSADAN ALMIŞTIM.ALAN ARKADAŞIMIZ KİMSE LÜTFEN BENİ ARASIN BİR YİGİDOYA YAŞIŞMAZ KENDİSİNİN LMAYAN BİRŞEYİ ALMASI ÜSTELİK BEN BEL FITIGI OLDUGU İÇİN HERYERDE KULLANMAM GEREKİYOR ALAN ARKADAŞIMIZDA BEL FITIGI İSE KENDİSİNE BEN HEDİYE EDECEGİM GÜLE GÜLE KULANSIN AMA SAGLAMSA NE İŞİNE YARAR BENİM TEL 05376131086 LÜTFEN ALAN YİGİDOM BELKİDE SEN BIRAKILMIŞ DİYE ALDIN AMA BEN UNUTTUM

SİVAS ULAN 58 19.04.2011 12:38

söylemekle olmuyor taraftarlar çok ayır birbirlerinden birbirlerine yakın olmalılar birleşmeliler

sivaslıadem 19.04.2011 13:17

[QUOTE=şarkışla 58;708880]Bu konu arada bir gündeme geliyor ama bir faaliyet yok.Bunda genç taraftarın azlığının etkisi çok.Bizim taraftarın büyük bir bölümü orta yaş dayılardan oluştuğu için bırakın orkestrayı falan,bağırmayın,oturun,çök çök demeyi bilirler.Bu konuda yönetime ve taraftar gruplarına büyük iş düşüyor.Tarftarı anca onlar yönlendirir.Ha bu arad bu dayılar birde bol bol küfür etmeyi bilirler.:mad:[/QUOTE]

söyleyen ağzınıza yazan elinize sağlık tam da yerine değinmişsiniz
bu stadda tüm taraftarın ortaklaşa soylediği laf :yuuuuuuuuh
tabi diğer küfürleri saymıyom
ama meşhur amigomuz geldiğinde kimse sallamıyor
niye bu kadar kendini yırttığını düşünüyorlar

unutmasınlar ki oraya küçük cocuklar da geliyor
ileride onlara küfür soyleme dediğimizde 'ne diyor la bu' derler
olgun insanların orada hep bir ağızdan küfür soylediğini gorduklerinde küfre karşı duyarsız bir toplum yetişmiş olur

tabi enstrumanlarla da bazı kişiler boylece ağızlarına daha hakim olabilir

WEZ Format +2. Şuan Saat: 18:59.