SivasSpor.com -  Yiğidoların Özgür Sesi

SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi (http://www.sivasspor.com/forum/index.php)
-   Haberler (http://www.sivasspor.com/forum/forumdisplay.php?f=36)
-   -   Takımıma İnanıyorum (http://www.sivasspor.com/forum/showthread.php?t=31720)

SivasSpor.Com 19.04.2011 13:38

Takımıma İnanıyorum

[IMG]http://www.sivasspor.com/images/stories/1108.jpg[/IMG]

Sivasspor Teknik Direktörü Rıza Çalımbay, Kardemir Karabükspor ile deplasmanda zor bir maç oynayacaklarını ama takımına yürekten inandığını söyledi.

Çalımbay, Kardemir Karabükspor maçı hazırlıklarını sürdüren Sivasspor'un idmanında yaptığı açıklamada, ligde telafisi olmayan maçlar oynadıklarını söyledi. Ligin sonunun yaklaştığını, bundan sonraki bütün maçların final niteliğinde olduğunu vurgulayan Çalımbay, ''Karabükspor veya başka bir takımla oynamamız önemli değil. Önemli olan bizim hangi takım olursa olsun puan veya puanlar almamız. Tabii ki deplasmanda zor bir maç oynayacağız. Ama ben takıma yürekten inanıyorum. Çok iyi şeyler yapacağımıza inanıyorum'' diye konuştu.

Kasımpaşa karşısında özelikle maçın ikinci yarısında çok iyi oynadıklarını ve çok sayıda pozisyon yakaladıklarını ifade eden Çalımbay, ''Aynı mücadelemizi, aynı gösterdiğimiz performansı inşallah bu maçta da göstereceğiz. Artık ligin sonu yaklaşıyor ve telafisi olmayan maçlar oynuyoruz. Oradaki düşüncemiz de puan ve puanlarla dönmek'' dedi.

Bu seneyi iyi bir şekilde bitirip ondan sonra gelecek sezonu düşüneceklerini söyleyen Çalımbay, ''Ama şu anda bizim tek düşüncemiz, kalan 5 maçımızı bize yakışır bir şekilde bitirmek'' ifadesini kullandı.

Çalımbay, takımda şu anda Hayrettin, Cihan ve Sedat'ın sakatlıkları bulunduğunu sözlerine ekledi.

Bu arada Sivasspor, kulüp tesislerinde teknik direktör Rıza Çalımbay yönetiminde yaptığı idmanla Kardemir Karabükspor maçının hazırlıklarını sürdürdü.

Antrenman öncesi çevresine topladığı oyuncularıyla kısa bir görüşme yapan teknik direktör Çalımbay, futbolcularına kondisyona yönelik çalışmalar yaptırdı.

DoomsDay58 19.04.2011 13:44

Cevap: Takımıma İnanıyorum

Sana güveniyoruz Hocam inşAllah büyük başarılara imza atıcaz seninle.

58hsn58 19.04.2011 13:55

Insallah hocam bu gunler de gececek... Gelecek sezon icin insallah guzel takviyeler yapilirda yine eski gunlerdeki gibi oynariz... cok ozledik hocam cooook...

NUMAN 58 19.04.2011 13:55

Hocam birde her maç sonunda telafesi olmayan maçlar oynuyoruz diyorsun.Lütfen bunu her zaman her maçta söylemeyiniz bunu her zaman her kes biliyor. kasımpaşa maçı gibi oynarsak karabük maçında galip gelemek. Hocam inşallah buna bir çözüm bulursunuz?

davulcu 19.04.2011 14:18

beni bu durumda şüpeye sokan tek şey bucaspor ile karabüksporun kardeş olmasıdır

SİVAS ULAN 58 19.04.2011 14:42

bizde inanıyoruz karabükü ezip geçicez inşallah hocam

doktor38 19.04.2011 15:09

liğde kesin kaldık hocam artık ne telafisinden bahsediyorsun.bundan sonra takıma para kazandırın maç başı 750000 ödüyor federasyon.1 puan aldıkmı buca nın işi bitik.5 maçtada 1 puan alırsın gayri.:):):)

57babasivas 19.04.2011 15:09

hocamizin elinde sonradan oyuna giripde gol sorunu çöz cek tek bir adam va oda cihan skor koruyucuda tek rada var başkada yok yani salam 13 futbolcumuz var murat sakatlikdan çiktindan beri yeni yeni oynamaya başladi yani daha tam düzeyde deyil hocam yensende yenilsende önemli deyil artik biz ligde kaldik sizz önümüzdeki sezonun hazirliklari bu haftadan sonra başalyin konya gibi gitçek oyuncuari şimdiden yolayin buca top oynayamiyor bi kasinpaşa var oda düşdünü daha ikinci yarinin başinda kabullendi elindeki salam oyuncusunu yoladi birtane transfer yapti oda yetişemez zaten konya bitti artik şimdiden gitçekleri belirleyin ve yolayin

doktor38 19.04.2011 15:11

takımda şu anda Hayrettin, Cihan ve Sedat'ın sakatlıkları bulunduğunu sözlerine ekledi.
şükür takı kurtulmuş bunlardan.artık kamanını denersin hocam.:mad::mad::mad:

57babasivas 19.04.2011 15:12

biz önümüzdeki senede giden çok olcak gelen az olcak kötü oyuncu oynamayn futbolcu almiyacaz sürekli 11 de oynayan oyuncular alcaz herseneki gibi olmuyacak busene yaşi gelmiş sonduragi biz olmuyacaz gençlerle şans verdiniz için gelenlerin enfazla yaşi 28 olur 33 olmaz busne sozon başi oldu gibi bize 2 yari adami lazim deyil 90 dakka kaldircak adamlar alcaniz yoksa senede böyle olur

WEZ Format +2. Şuan Saat: 18:09.