![]() |
Maçın ardından
[IMG]http://www.sivasspor.com/images/stories/riza/riza.hoca.basin.toplanti.jpg[/IMG]
Teknik Direktörümüz Rıza Çalımbay Kardemir Karabükspor maçında böyle kötü oynayacağımızı tahmin etmediğini söyledi. Çalımbay, maçın ardından şunları kaydetti: ''Bizim için çok önemli olan bu maçı istediğimiz gibi oynayamadık. Rakibimizin bulunduğu konum itibarıyla onlar adına önemli olmayan bu maç bizim için hayati önem taşıyordu. Beklentimizin çok çok altında futbol oynadık. Böyle kötü oynayacağımızı tahmin etmiyordum. İlk yarı zaman zaman baskı kurduk ama öyle sağlam baskılar değildi. Mağlubiyeti hak edecek bir oyun oynadık. Lige 4 maçımız kaldı. İnşallah onları iyi oynayıp kazanarak ligi bitireceğiz. Takımıma kızamıyorum, çünkü 5 maçlık seri yakaladılar, iyi bir gidişat vardı. Elbette düşüş olacaktı. Bu maçta yaşandı. Şimdi kendi sahamızda 2 maçımız var, onları kazanıp yolumuza devem etmek istiyoruz. Kasımpaşa ve Kardemir Karabükspor maçı iyi ders oldu bize'' |
Cevap: Maçın ardından
[B]Oyuncularımız ligde kaldık nasıl olsa diye şimdiden tatil havasındalar... Rıza Hocamızda oyuncularımıza katılmış durumda ikinci yarıya başladığımızda ki kadromuz fantezi futbolluktu tam.
Tamam ligde kaldık rahat olun ama daha bu taraftara ve kulübe borcunuzu ödemediniz ona göre oynayın...[/B] |
yensenizde yenilsenizde yanınızdayız biz biran heveslik sevmedik heran ölümüne seviyoruz canımız saolsun inş hedefimiz evimizdeki 2 maçı da iii değerlendirip güzel sonuçlar elde etmek hepinizle gurur duyuyorum.
Saygılar... |
Hocam,Ders alınacak zaman gecti... Tum bilgi ve gucunle ankara taıumlarını yenmek başarısını göster...
Lutfen artık hata yapma... Saygılar |
RIZA HOCAM KİMSE BUKADAR KÖTÜ BİR OYUN BEKLEMİYORDU,BAZI oyuncular lig bitmeden ununu elemiş eleğini duvara asmış, bunu hatırlatın oyunculara,sivasspor forması kutsaldır nasip olmaz herkese, bu takımdan ne futbolcular geldi geçti,kimse takımdan üstün değil,bir takım yenilebilir,berabere kalabilir,ancak böyle berbat oynamaya hakkı yoktur,birazda oynamayan oyunculara şans verirseniz daha iyi sonuçlar alacağımıza inanıyorum,inşallah hayırlısıyla ligde kalırızda,gelecek sezon kendi takımını kurup başa oynarız.
|
Selamlar...
Sayın Rıza Çalımbay ve değerli yiğidolar...;) Takımdaki bazı futbolcular çokkktaaann ligi bırakmışlar işi idare ediyorlar.:mad: Örnek mi;Kadir,M.Nas,Erman,Grosicki,Uğur,M.Yıldız,Pedriel v.s.:rolleyes: Syn Rıza hocam,sen istediğin kadar kenarda kendini parçala,bizler istediğimiz kadar tribünde ve TV başında kendimizi paralayalım onların hiç umurlarında değil.:confused: Biran önce gelecek yılın planlamasını yaparak kalacak ve gidecek futbolcuları belirlemeli ve bunu onlara bildirmeli ki işin ciddiyetinin farkına varsınlar.:rolleyes: İşiniz kolay değil ama şimdiden başarı dileklerimle sevgiler saygılar.;) |
futbolcularımız tamamen ligde kaldık havasındalar ama henüz herşey bitmedi üstelik bi galibiyet kasamıza yaklaşık 850 milyar girmesini sağlıyo dile kolay..
|
ruhsuz mücadelesiz ve gayretsiz bir takım olduk umarım haftaya kendilerini affettirirler.yenilebiliriz ama böyle degil.bugün herkes top gitsin kime giderse gitsin derdindeydi en iyimiz olan eneramo dahil kimse ne yaptıgını nereye top attıgını bilmeden şuursuzca oynadı daha dogrusu vakit geçirdi.fark yemedigimize şükrediyorum.karabükte tek oyuncu vardı onuda bi türlü tutamadık.gerisi boş bizim takımla kıyaslanmıyacak kadar kalitesiz bir takıma yenildik.defansımız berbat orta saha ruhsuz ileri ise eh işte öyle.en iyimiz pedriyel ve eneramo en kötümüz erman, ugur ,korcan,kadir. kötü olan diger hepsi.tekrar diyorum fark yemedigimiz için şanslıyız sedat hatalı ve gayretliydi.
|
Uğur kavuk yeter arkadaş vallahi de yeter billahi de yeter bu ne ya bir değil beş değil allahaşkına ya ...
|
ben bu sefer sevgili rıza hocamızı eleştireceğim. lütfen kusura bakmasın. Mehmet Yıldızla oyuna başlamak en büyük hataydı. bizim puan yada puanlara ihtiyacımız vardı. önce bir puan olursa üç puan olmalıydı. tek forvet çıkıp orta sahayı kuvvetlendirmek mendoza ile oyuna başlamak en doğrusuydu. kadro açıklandığında ben mağlubiyet olacağını yanımdakilere açıkladım. oyuna girmesi gerekenleri söyledim ancak rıza hocam bir hata daha yaptı üç forvet oynadı. emenike gibi bir golcünün oynadığı bir takıma karşı serbest oynamanız her an golü kalenizde görebileceğinizi düşünmenizi gerektirirdi. belki herşey bitmedi ama daha rahat olurduk. korkumuz kalmazdı. kasamıza para girerdi. çok kötü oynayan bir takıma yenildik hemde ondan kötü oynayarak. bakınız kasımpaşa maçıyla düşüş başladı dikkatli olalım başımız ağrımasın. böyle giderse hiç iyi olmaz. rıza hocam oyunu okumakta çok zorlanıyor. geç kararlar veriyor yanlış kararlar veriyor. seneye de böyle davranırsa işimiz bu senekinden farklı olmaz. herkese saygılarımı sunuyorum.
|
| WEZ Format +2. Şuan Saat: 01:52. |