![]() |
Korcan Çelikay Sivasspora Kazandırılmalı
[IMG]http://www.sivasspor.tk/wp-content/uploads/2011/03/Korcan_Celikay.jpg[/IMG]
Beşiktaşdan kiraladığımız Korcan Çelikay beklentileri karşılayarak taraftarlarımızı rahatlatmış oldu. Sivasspora geldiği günden beri kaleyi kimseye bırakmayan Korcan, takımın değişmez isimlerinden biri oldu. Kısa sürede A2 milli takımın kadrosuna da seçilmeyi başardı. Sivasspor, Korcanı transfer ederek kaleci sorununu çözmüş olur. Bu yüzden yönetimin ilk işi yeni sezonda Korcanı Sivasspora kazandırmak olmalı. |
Cevap: Korcan Çelikay Sivasspora Kazandırılmalı
Alsak iyi olur ama hem beşiktaş bırakmaz hemde korcanın sivassporda kalmak isteyeceğni düşünmüyorum..inşallah kalır
|
Beşiktaş'ta üç tane kaleci var zaten. Rüştü devam ederse Korcan'ı bize verirler. Gerçi zaten Korcan'ın bizle 2012 sonuna kadar anlaşması var. Alırsak da çok fazla bonservis veremeyiz.
|
kamil ile korcanı takımda tutmak lazım
|
[B]Oyuncu zaten kiralık.Beşiktaş sezon sonunda ben Kocan'ı istiyorum dediginde fazla yapacak bişey kalmaz.[/B]
|
Geçenlerde Fanatik gazetesinde beşiktaş da 1.kaleci olmak istediğine dair haber okumuştum.
|
[QUOTE=58_SEMİH_58;710212][B]Oyuncu zaten kiralık.Beşiktaş sezon sonunda ben Kocan'ı istiyorum dediginde fazla yapacak bişey kalmaz.[/B][/QUOTE]
yanlışın var sezon sonu değil 2012 sezon sonu kardeş bu sezon sonu isterse para vermek zorunda |
Korcan iyi kaleci fakat bizde kalmayı istediğini sanmıyorum ben.Açıklamalarına bakılırsa hep Beşiktaş'la ilgili olduğu görülecektir.Bizim takımda sürekli kalacak ve uzun yıllar bize iyi şekilde hizmet edecek bir kaleciye ihtiyacımız var.Gaziantep kalecisi Karcemarskas gibi bir kaleci bulursak kaleci sorunumuz bitecektir...
|
[QUOTE=cılgınsivas58;710211]kamil ile korcanı takımda tutmak lazım[/QUOTE]
Aynen Bende katılıyorum :) |
[QUOTE=şarkışla 58;710216]Geçenlerde Fanatik gazetesinde beşiktaş da 1.kaleci olmak istediğine dair haber okumuştum.[/QUOTE]
Korcanin gonlu halen besiktasta,besiktas maci yapti yorumlarda halen besiktasa donme niyeti vardi. |
| WEZ Format +2. Şuan Saat: 21:30. |