SivasSpor.com -  Yiğidoların Özgür Sesi

SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi (http://www.sivasspor.com/forum/index.php)
-   Haberler (http://www.sivasspor.com/forum/forumdisplay.php?f=36)
-   -   DAUM`U ÜZERIM (http://www.sivasspor.com/forum/showthread.php?t=3181)

SivasSpor.Com 03.11.2005 22:04

DAUM`U ÜZERIM

Sivasspor Teknik Direktörü Werner Lorant, pazar günkü maçta mağlubiyeti akıllarının ucundan bile geçirmediklerini ifade etti.

Lorant, F.Bahçe'de teknik direktör iken G.Saray'ı 6-0 yenip tarihe geçti. Ama o artık tarih yazmak değil, başarılı olmak istiyor. Bu yüzden Sivasspor'da olduğunu belirten Alman hoca, Süper Lig'e yeni çıkmasına karşın 11. haftada bir puan eksikle istedikleri hedefi yakaladıklarını söylüyor. İşte Lorant'ın F.Bahçe maçı öncesi yaptığı samimi açıklamalar: -F.Bahçe'de görev yaptınız. Şimdi rakipsiniz. Neler hissediyorsunuz? Futbolun cilvesi bu. F.Bahçe'de güzel günlerim geçti. Elbette şampiyonluğu tatmak isterdim. Olmadı. Şimdi Sivasspor'un teknik direktörü olarak onları yenmek istiyorum. Dostum Daum' u üzeceğim. Çünkü mağlubiyeti aklımızdan geçirmiyoruz.

FENER'DE HERKES YILDIZ
-Sizin döneminizde Alex ve Anelka gibi yıldızlar olsaydı nasıl bir sonuç alırdınız? "F.Bahçe'de sadece Alex ve Anelka değil herkes yıldız. Ben de böyle bir takımı çalıştırmak isterdim. Şu anda her şey F.Bahçe'nin lehinde gibi görünse de her an her şey değişebilir.

PAZAR GÜNÜ GÖRÜŞÜRÜZ
-F.Bahçe'ye karşı planınız ne olacak? Rakibe karşı planımızı açıklamak, maçı baştan kaybetmek demektir. Bu bende sır ve pazar günü göreceğiz. Daum'un da kendine göre planı vardır. Bakalım kimin planı üstünlük sağlayacak. -Peki sizce sonuç ne olur? Her şey olabilir. Ancak futbolcularım F.Bahçe'ye saygı duymamalı. Onlar tecrübeli olabilirler ancak biz de gerekli yüreği sahibiz. Bu yüreklerini sahaya koydukları zaman F.Bahçe karşısında mutluluğu yaşarız. Bizim savunmamız iyi, onlarınsa ileri uçları. İyi bir maç olacak. Kazanan neden biz olmayalım. Beni tek korkutan şey aşırı motivasyon. -F.Bahçe'nin başındayken G.Saray'ı 6-0 yenip tarihe geçtiniz. Şimdi de Sivasspor teknik direktörü olarak Fenerbahçe'yi yenip tarihe geçmek ister misiniz? Tarih yazmak önemli değil. Önemli olan başarıyı devam ettirmek. Bu nedenle ben 6-0'u unuttum. Yeni başarılar için çalışıyorum. 6-0'lık galibiyette kaldığınız takdirde başarıyı yakalamak zor olur. Bu nedenle hep gelecekte başarılı olmak için çalışmamız gerekir. Ben de Sivasspor'da bu başarıyı yakalamak için çalışıyorum. Kendimi ispatlama niyetinde değilim. z

G.SARAY DA HÂLÂ İDDİALI
-F.Bahçe şu anda Galatasaray'ın 3 puan önünde. Sizce fark açılır mı? F.Bahçe her şeyi ile mükemmel. İyi bir uyum içindeler. Ama şu anda sadece 11 hafta geride kaldı ve 3 puan öndeler. Ve G.Saray da yarıştan kopmuş değil. Ayrıca diğer takımların da iddiaları sürüyor. Futbolda peşin hükümlü olmak yanlış.

Ali ERDOĞAN

puar 03.11.2005 22:25

bence biz bu macta gol atalım yenilmeyiz... evet yıldız çok ama ortada 11 macta yenilen 7 gol defansımız bu performansını gösterirse mactan puan alırız

HakkıTİMUÇİN 03.11.2005 22:28

[B]Lorant hocamız ve futbolcularımız bu sene sadece daum ve feneri değil...inşallah süperligteki bir çok hocayı üzecekler....

Bence maçlara [COLOR="Blue"]"verdiğimiz rahatsızlıktan dolayı üzgünüz" [/COLOR]yazılı bir pankartla çıkalım :)[/B]

GuNaY 03.11.2005 22:31

[QUOTE=gakgo58][B]Lorant hocamız ve futbolcularımız bu sene sadece daum ve feneri değil...inşallah süperligteki bir çok hocayı üzecekler....

Bence maçlara [COLOR="Blue"]"verdiğimiz rahatsızlıktan dolayı üzgünüz" [/COLOR]yazılı bir pankartla çıkalım :)[/B][/QUOTE]

[B]
evet abi "turkcell süper ligine verdiğimiz sürekli rahatsızlıktan dolayı özür dileriz" olabilir :D[/B]

drummer 03.11.2005 22:38

HELAL OLSUN WERNER LORANTA İYİ KONUŞMUŞ.
BEKLE FENER NELER OLACAK

Fatih-58 03.11.2005 23:17

Lorant bisey biliyorda konusuyor...muahahaha

drummer 03.11.2005 23:39

heralde bir sürpriz hazırladı fenere lorant

sinan58_34 04.11.2005 00:02

HOCAMIZA GUVENIMIZ TAM KENDINE GUVENEN DİSİPLINLI BI HOCA BIZI LORANT LA DAHA COK TEKNIK TREKTORLERI UZECEGIZ

abircan 04.11.2005 02:04

LORANT LORANT LORANT BU BOŞ KONUŞMAZ

cavres__ss 04.11.2005 04:34

SİVASSPORLU YİĞİDOLAR DAHA ÇOK KİŞİ ÜZECEK SÜPER LİGDE 14. HAFTADA BEŞİKTAŞIN ÇİÇEĞİ BURNUNDA HOCASI TİGANA'YI SİVAS 4 EYLÜLDE ÜZECEĞİZ AMA ÖNCE SIRA DAUMDA

WEZ Format +2. Şuan Saat: 00:04.