![]() |
Maçın ardından
[IMG]http://www.sivasspor.com/images/stories/riza/riza.hoca.basin.toplanti.jpg[/IMG]
Maçın ardından Rıza hocamız ve Futbolcularımız Hayrettin Yerlikaya, Mehmet Nas ve Sedat Bayrak 1-1 berabere kaldığımız Ankaragücü maçını değerlendirdi. [B]Rıza Çalımbay:[/B] Çok mutluyuz. Gerçekten çok mutluyuz. Göreve başladığımızda ligi en iyi yerde bitirmek ve küme kalmaktı. Ben göreve geldiğimde ligden düşmeye en büyük adaylardan biriydik. Ama yaptığımız takviyeler ve hazırlıklarımızla ligde kalmayı başardık. Bunlardan kulüp olarak iyi dersler çıkartmamız lazım. 2 sezon şampiyonluğa oynayan Sivasspor 2 sezonda düşme korkusu yaşadı. Bunları gördük hepsinden ders alacağız. Gelecek sezon burada olursak çok önemli çalışmalar yaparak ligde bunları yaşamayacağız. Bugün ki maça gelince zorlu bir maç oldu. Ankaragücü kazanmak için ellerimnden geleni yaptı. Biz oyundan hiç kopmadık. Hak ettiğimiz bir 1 puan aldık. Bu seneden ve geçen seneden dersler çıukartıp ona göre transferler yapıp çalıuşmalar yapıp hazırlanacağız. Ben hemen görüşmek istiyorum yönetimimizle. Biran önce bizimde önümüzdeki sezona bakmamız lazım. Gereki tedbirleri almamız lazım. Ben daha güzel günler yaşamak için buraya geldim. 5-6 nokta transfer yapmamız gerekiyor. Ayrıca geldiğim günden bugüne kadar yanımızda olan taraftarlarımıza teşekkür ediyorum. Tüm annelerin annler gününü de kutluyorum [IMG]http://www.sivasspor.com/images/stories/hayro.aciklama.sivas.jpg[/IMG] Futbolcularımız Sedat Bayrak, Mehmet Nas, Hayrettin Yerlikaya Ankaragücü maçını değerlendirdi. [B]Sedat Bayrak:[/B] Ligde kalmayı matematiksel olarak kalmayı garantiledik ama biz bunu Buca’da aldığımız farklı galibiyetle ligde kalmıştık. 6 maçta 5 galibiyet elde ettik ve bunun verdiği moralle ligdeyi kalmayı başarmıştık. Bucaspor maçında ligi kümeyle ilgili bitirmiştik. Son 4 maçta galip gelmedik. Ama 3 maçta yenilmiyoruz. Zevkli bir mücadele oldu. Ankaragücü’nü tebrik ediyorum. [B]Mehmet Nas[/B]: Öncelikle yorgun ve sıkıntılı geçen bir sezonun ardından bu hafta ligde kalma konusundaki sıkıntımız bitti. Artık bu sezonu kapattık gelecek sezona bakacağız. [B]Hayrettin Yerlikaya[/B]: Konuşmasına Anneler Gününü kutlayarak başlayan Hayrettin ise 32 haftanın yükünü bu maçta üzerimizden attık. İnanılmaz derecede stresli maçlar oynadık. Bu stresi yaşamak istemezdik ama şartlar böyle gerektirdi. Bu sezonu kapattık gelecek sezona bakacağız. Umuyorum bu tür şeyleri bir daha yaşamayız. |
Cevap: Maçın ardından
Hocamızın da dediği gibi 5 takviye lazım.
Devre arasındaki transfer politikamız sonuç verdi. Aynı tarzda gitmeliyiz. Genç ve geleceği parlak oyuncular lazım. Bu sene kabus bitti. Seneye inşallah ilk 8 içinde yer alarak rahatlarız. |
geçen sene zor kurtardık ders oldu dedik; bu sene zor kurtardık ders oldu diyoruz; ama asıl ders mi oldu mers mi oldu , gidenler ve gelenlerle belli olacak ondan sonra anlaşılaacak..... inşallah seneye aynı hataları , aynı tırnak yemeleri yaşamayız :confused::confused::confused:
|
ŞİMDİ LİGDE KALDIĞIMIZ İÇİN EMEĞİ GECEN HERKESE çok tesekkürederim.
gercekten kabus gibi 2yıl gecirdik,ligden düşecek en büyük aday bizi gösteriyorlardı,ben hiç inanmadım fakat korkuyordumda,rıza hocaya ve futbolcularımıza çok tesekkürederim artık gelecek yıl bizi mutlu eden takım görmek istiyorum. |
SIVASSPOR LIGIN IKINCI DEVRESINDE TRABZONSPOR HARICI HIC KENDI SAHASINDA YENILMEDI,LIGDE KALISININ YEGANE SEBEBINDEN BIRI BUDUR VE ILK DEVRE DEPLASMAN GALIBIYETI OLMAZKEN LIGIN IKINCE DEVRESINDE RAKIBIMIZ BUCAYI FARKLI VE I.B.B YI DEPLASMANDA YENME BASARISINI GOSTERMISLERDIR YIGIDOLARI LIGIN IKINCI DEVRESINDE GOSTERMIS OLDUKLARI BASARIDAN DOLAYI TEBRIK EDERIM
LIGDE KALMAK ZORDA OLSA COK GUZEL AKSI TAKDIRDE BIR DUSULDUMU BIRDAHA CIKMASI KOLAY DEGIL ONUN ICIN ZORDA OLSA LIOGDE KALDIKLARI ICIN EMEGI GECENLERE TESEKKURLER FUTBOLCUSUNDAN TEKNIK KADROYA TUM YIGIDOLARA HELAL OLSUN DUSMANLARIMIZI SEVINDIRMEDILER SENI SEVIYORUM SIVASSPOR |
bu takıma takviye flan lazım değil yönetimden Fikret ÜNSAL'ı göndersinler yeterrrr.
|
cok sukur kabus bitti umarim onumuzde,ki yillar yeni kabuslar gormeyiz son 4 sezondur hem vezir hem rezil olduk
|
[COLOR="Blue"]Allah`a çok şükür lig de kaldık.Bütün takımı ve Rıza hocayı tebrik ediyorum.
Benim isteğim,bu son 2 maçı yenelimde gelecek sezon için bir sinyal verelim.Yine küme düşmemeye oynamayız inşALLAH. Biz bugün şansızdık.Bir çok pozisyon kaçırdık.Ankaragücü`nün fazla bir net pozisyonu yoktu. Sestak oyuna girer girmez golünü attı.Grosicki oyuna girerek hareketlilik getirdi.Yakaladığı %100`lük pozisyonda dışarı attı.Eğer orada Mehmet Yıldız`a verebilseydi bu maçın skoru değişebilirdi. Herşeye rağmen mutluyuz.inşALLAH yeni sezona,takıma güzel takviyeler yaparak şampiyonluğa oynayan bir Sivasspor oluruz![/COLOR] |
[B]Bu işte bir tuhaflık var[/B]
Aldığımız 1 puana seviniyorsak, son 2 haftaya girilirken kümede kaldık diye seviniyorsak bu işte bir tuhaflık var. 2 yıl önce şampiyonluğu kaçırdık diye üzülürken geçen sene Diyabakırspor ve Denizlispor'un kendi kendilerini düşürmeleriyle sevinmiştik. Bu sene de aynı dua ve minnet duygularını Bucaspor ve Konyaspor'a duyuyoruz. Ne tuhaf ders aldık derken derse daha çooook ihtiyacımız varmış meğerse. İnşallah bu sefer dersimizi almışızdır. [B]Kamanan'ı unuttuk[/B] Elimizde çok kaliteli oyuncular var, neden oynatmıyoruz, küstürüyoruz onu da anlamış değiliz. Bir Kamanan, bir Grosicki, bir Cihan kaç takımda var? Neden düzenli oynatılmazlar. Bu hafta Cihan'ı ilk 11'de görünce şaşırdım. Grosicki'yi göremeyince daha çok şaşırdım. Zaten Kamanan'ı tamamen unuttuk. [B]Canımız sıkılıyor[/B] Hocam bu işler bizim canımızı sıkıyor. Senin sıkmıyor mu? Seneye de böyle sıkılacak mıyız? Yine seneye de heyecan olsun diye diplerde mi tırmalayacağız? 2008-2009 ve 2009-2010 sezonlarında olduğu gibi kafaya oynayamayacak mıyız? Hadi bırak kafaya oynamayı ilk 6'ya giremeyecek miyiz? Hocam seni bilmeyiz ama biz gidişattan hoşnut değiliz. Şimdi ligde kaldığımıza mı sevinelim, seneye ne olacak diye endişe mi duyalım? Sen ne dersin Rıza hocam, hangisini tavsiye edersin? AYK |
ligde kalmamız bucanın aptallığını yüzünden oldu. biz halada iyi top oynamıyoruz. iyi futbolcularımız var ama iyi top oynamıyoruz. seneye aklımızı başımıza alıp öyle hareket etmemiz lazım.buca akıllı oynasaydı kesin biz düşerdik. ama yinede şans bizden yanaydı. bir sıçradık iki sıçradık üçüncüye akıllı olmazsak gümbürtüye gideriz söylemedi demeyin. koskoca sivas ve sivasspor iki yıldır milletin alay ettiği bir konuma düştü. bunu yapmayın. şampiyonluğun parayla değil yürekle geldiği kanıtlandı artık. yürekli futbolcular alın. terini son damlasına kadar akıtacak futbolcular alın. ölümüne sivassporluıyum diyebilen futbolcular alın. satın birkaç kişiyi. yerine herşeyini sahada ortaya koyacak iyi topcular alın. herşey parayla değil. vardır öyle futbolcular yeterki aramasını bilin. alt yapıya önem verin. sivaslı çocukları yetiştirin. sürekli yeni futbolcular çıksın. devamını sağlayın. ama kafa yapımız ve mantalitemiz değişsin. seneye de bize bunları yaşatırsanız sivaslı çok kızar iyi şeyler olmaz baştan söyleyeyim. hepimize geçmiş olsun.
|
| WEZ Format +2. Şuan Saat: 18:20. |