![]() |
Konyaspor 1-1 Sivasspor
[IMG]http://www.sivasspor.com/images/stories/maclogo/konsvs.jpg[/IMG]
Spor Toto Süper Lig'in 33. karşılaşmasında Sivasspor'umuz Konyaspor deplasmanında sahaya çıkacak. Sivasspor ve Konyaspor 10. kez karşı karşıya gelecek. Sivasspor ile Konyaspor, Süper Lig'de 10. kez karşı karşıya gelecekler. İki ekibin bugüne kadar yaptığı 9 maçın 4'ünden Konyaspor, 3'ünden Sivasspor galip ayrılırken, 2 karşılaşma ise beraberlikle sonuçlanmıştı. [B]Konyaspor - Sivasspor [/B] [B]Saat :[/B] 16 :00 [B]Stad :[/B] Konya Atatürk Stadyumu [B]Hakem:[/B] Çağatay Şahan, Ali Saygın Ögel, Hakan Yemişken, Polat Mersin (4. Hakam) |
Cevap: Sivasspor - Konyaspor
[B]Takımın büyük ihtimal yedek ağırlıklı çıkacağını duydum beraberlik bile güzel olur diyorum,Tabi galibiyet olursa oda hiç fena olmaz.:)[/B]
|
şu maçı alalım artık
|
[B]Oynamayan oyuncuların kendini göstermesi gerekli onun için yedek kadroyla çıkmak daha iyi..Sonuç ne olur bilmem ama zevkli bir maç izleyeceğimizi düşünüyorum...[/B]
|
bu maçı ne olursa olsun alalım kenyalılara ders verme zamanı geldi 3 galibiyet 4 mağlubiyetimiz varmış bu maçı almamız lazım
|
galip gelip kasamızı dolduralım derim.
|
[COLOR="Navy"]Şimdi yedek ağırlıklı çıkıcağız ama fark atarsak hiç şaşmayın belli olmaz bu işler.
As kadro ile fark atamazsın ama,yedek ağırlıklı kadronun sağı solu belli olmaz.. :)[/COLOR] |
Bir Eneramo oynasın yeter.Bence.
|
Kamenar
Abdurrahman-Murat-Ivanovs-Ziya Rada-Keita Grosicki-Sandro-Cihan Eneramo |
vallah yedek medek bos isler... maci kazanmamiz lazim...
|
| WEZ Format +2. Şuan Saat: 17:38. |