![]() |
Sivasspor-Fenerbahçe maçı tahmin ve yorumları..
[B]Sivasspor-Fenerbahçe[/B]
[B]Tarih:[/B] 22.05.2011 [B]Yer:[/B]Sivas 4 Eylül Stadyumu [B]Saat:[/B]20.00 Herkesin beklediği maç geldi çattı.. Şahsım adına düşündüğümde biri hepimizin nefretine müstehak Trabzonspor diğeri günahların takımı Fenerbahçe.. En iyisi biz işimize bakalım,elimizden gelenin en iyisini yapalım.. |
Cevap: Sivasspor-Fenerbahçe maçı tahmin ve yorumla
Hic bir iddiamız yok bari şu macı alalım da kulubün kasasına bir miktar para koyalım..
|
[B]Sivasspor`un elinden geleni yapacağını düşünüyorum.
Ancak şampiyonluğa oynayan hatta bu maçı yenerse şampiyon olacak bir rakip karşısında direnmemiz gerçekten çok zor. Kaldı ki Sivasspor Fenerbahçe dostluğunu düşünürsek,Sivasspor`un da bir iddası olmadığı için bu maçı kaybedecektir Yiğidolar...[/B] |
Elimizden geleni yapacağız tabiki. Ama yenmemiz çok zor. Fb geçen yıl son maçta Ts ile berabere kalırken bile 15 pozisyona girmişti. Çok büyük bir futbol olayı olmazsa yeniliriz. Ama biz taraftar ve takım olarak Sivasspor'a yakışır şekilde mücadelemizi göstereceğiz. Çünkü böyle büyük camia olunuyor. Gün gelir devran döner sözünden hareketle asla kendi takımımızın yenilmesini isteyemeyiz.
Taraftar olarak da ne TS hakkında ne Fb hakkında ağzımızdan tek söz çıkmayacak. Sadece takımımızı destekleyeceğiz ve sezonu kapatacağız. Gerisi kendi bilecekleri iş. |
[B]Eger Konya macındaki gibi oynarsak girdigimiz pozisyonları gol ile sonuclandıramaz isek bu Fenerbahce'den fark yeriz Rıza Hocanın acilen bir cözüm bulması lazım.[/B]
|
İsteyen işine geldiği şekliyle maçtan sonra da yorumunu yapacaktır ama şu bilinmelidirki Sivasspor, asla şaibeye karışmaz. Çünkü şaibelerden zamanında çok çekmiştir. Bu nedenle bizim adımız hep temiz anılmıştır öyle de anılacaktır. Gerekeni yapacağız ama bu seneki gücümüz de belli.
|
[B]Sahada gerçek Sivasspor gibi mucadele ederiz umarım. Son 4-5 haftada oynadıgımız oyunu oynarsak Fenerbahce maçı çok rahat kazanır. Tribünlerde Trabzon aleyhinde tezahürat duyarsak şaşırmayız. Maç bitiminde Fenerbahce şampiyon olursa alkışlar uğurlarız. [/B]
|
SİVAS-FB DOSTLUĞUNDAN BAHSEDEN arkadaşlarıma bişey soracam ,bu nasıl dostluk ben bilmiyorum,fb heryıl bize bedavadan oyuncumu veriyor,bizim bilmediğimiz paramı veriyor,takımı sivaslılargibi atatürk hava limanındamı karşılıyor,sivas sadece fb nin enrahat deplasmanı ,taşlamıyoruz onlar gibi sahada futbolculara dayak atmıyoruz,trübünde küfretmiyoruz,,okadar,maçın sonucundan çok sivasporun kazanacağı para önemli benim için biletleri 250 tlden aşağı satmamalıyız,tahmine gelince bu maçta daha istekli olan taraf fb olacaktır zaten gücüde ortada,sivas ligi bitirdi,ben rıza hocanın fbye büyük birders vereceğine inanıyorum alacağı bir intikam var, bundan iyi fırsatda olamaz milyonlarca fb yalakasının hüngür hüngür zırlaması en büyük arzumdur belki ts taraftarıda sevinecektir olsun ,ikiside sevmediğm takımlar,son haftalarda oynadığımız oyunu görünce kazanacağımıza dair beklentim yok,yalnız eğer iyi konsantre olursak ,berabere kalabilecek gücümüz var.fbde balla kazanıyor ts de balla kazanıyor .
|
hadi bakalm 58MUAMMER58 Adlı arkadaşmzn sorusunu cevaplayn bakalm ;)
yok yani fb para gonderiyorsa bizimde haberimiz olsun. |
İnşallah şampiyonluk son haftaya kalır tüm oteller dolar tüm esnaflar para kazanır kulubümüz en az 100 tl den bilet satar ve sivasspor kazanır.Sivasspor kaybetsede Sivasımız kazanacak.Sonuç önemli değil..
|
| WEZ Format +2. Şuan Saat: 03:27. |