![]() |
Sivasspor-Fener maçı Pazar akşamı
[IMG]http://www.sivasspor.com/images/stories/maclogo/fener-sivas-maci.jpg[/IMG]
Türkiye'nin merakla beklediği maçlar Pazar günü saat 20.00'de Sivas 4 Eylül ve Karabük statlarında oynanacak. İşte son haftanın maç programı; 20 Mayıs 2011 - Cuma 20:00 İstanbul BŞB - Manisaspor 20:00 Galatasaray - Konyaspor 21 Mayıs 2011 - Cumartesi 16:00 MKE Ankaragücü - Antalyaspor 16:00 Bucaspor - Kayserispor 20:00 Bursaspor - Gençlerbirliği 20:00 Gaziantepspor - Beşiktaş 22 Mayıs - Pazar 15:00 Eskişehirspor - Kasımpaşa 20:00 Sivasspor - Fenerbahçe 20:00 Karabükspor - Trabzonspor |
Cevap: Sivasspor-Fener maçı Pazar akşamı
Neden Cumartesi denilip Pazar'a alındı ?
|
Hemen hemen Spor aktif programı dahil bugünkü programların hepsini takip ettim. Genel kanı Fenerbahçenin Şampiyonluğunun garanti olması. Ama daha maç tabiki bitmedi. Fakat şu anki şartlar göz önünde bulundurulursa maç zaten başlamadan bitmiş durumda. Şöyleki hem açıklanan tribün kombineleri hemde basın ve tecrübe açısında olay tamamen bitmiş görünüyor. Maraton bölümünün 250 liradan bizlere satılacak olması taraftarlarımızın elini kolunu bağlamış, gelen mesajlar ve yazılan yorumlar o detaylarda... Ayrıca bir çok maratonda kombine sahibi olan taraftarımız adeta satmak için yarış içindeler. Onlarada birşey diyemiyoruz. Nihayetinde Maraton bölümünde hatırı sayılır bir Fenerbahçe taraftarıda yerlerini alacak... Şu saatler dahil Trabzon camiası adeta birbirine girmiş durumda, ne Ergenekonluğu kaldı nede mafyası. Herşey altüst durumda, tabiikide o bizi ilgilendirmiyor. Biz oynayacağımız bu son maçın maddi gelirinin derdine düştük. Yarından sonra bir çok gazetecei görsel basın Sivasa akın edecekler ve muazzam bir derecede yayın yapılacak. Anlayacağınız bu durum bize Yol Su Elektrik olarak dönecek... Tarihimiz tanıtılacak yemeklerimiz tanıtılacak herşeyi ile Türkiye Sivasımızı yaşayacak. Buda bizim lehimize dönecek şeyler. Sonuç ne olursa olsu lehimize!!!!
Ayrıca Pazar günü oynayacağımız maçta takımımızın hangi kadro ile oynayacağı belli değil. Yada nasıl bir oyun sergileyeceği merak konusu. Birde en önemlisi hakem kim olacak. Özellikle dünkü tartışmalarda bir sezondur Fenerbahçe maçı yönetmeyen Yunus Yıldırımdan bahsedildi. Aslında Antalya maçımızı yöneten Yunus Yıldırımdan hiç haz etmesemde, Penaltı ve fauller konusunda cimriliği ile tanınan bu hakem, özellikle Fenerbahçeyi tedirgin edecektir diye düşünüyorum. Ama baştada dediğim gibi sonuç ne olursa olsun herşey bizim lehimize gelişiyor. Handikaplarımız varmı, var tabiki.. Özellikle ben yer kombinelerinin çok acemice yapıldığı kanısındayım. Tüm kale arkalarının Rakip takıma verilmesi büyük ölçüde Güvenlik zaafiyetine davetiye çıkaracağı kanaatindeyim. Olası olumsuz bir durumda kontrolü çok güç bir güvenlik zaafiyeti olacaktır. Umarım bir sıkıntı yaşamayız. Ayrıca maç sonlarında yüksek bir ihtimal hepsi Sivas dışından gelen Fenerbahçeli taraftarlar Sivas kent merkezinde, yol boylarında taşkınlıklar yapma olasılığı ile kavgaların olmasına yol açacağı gibi naif olaylarında yaşanması söz konusu olacak. Halkımızında bu konularda sağ duyulu davranmaları gerekiyor. Maç sonucu ne olursa olsun kazanan Sivasımız olsun diyerek tüm taraftarımızın bu maçı dolu dolu yaşamalarını temenni ediyorum. Renklerin tartışmaları lig sonunda biter inşallah... Hayır olsun inşallah... |
BENİM tek endişem şehir dışından çok sayıda fb taraftarı gelecek,olası bir fb yenilgisi yada beraberllik sonucunda bunlar taşkınlık yapar ,UMARIM EMNİYET GEREK SAHADA gerek şehir merkezinde,gerekli önlemleri alır,ben hemşehr,lerime güveniyorumda ,rakip taraftarlar pişlik yapsa bile bize ihale eder bu basın,dikkatli olmak lazım.
|
FENERLILER TASKINLIK YAPARSA DAYAK YERLER EVLERINE GIDERLER HACI RAHAT OL:)
|
bu maçı kaçırırsam çok üzülürüm, ne yapıp ne edip bu maçı izlemeliyim.
|
[B]Pazar yapıyorlar ki,herkes gelebilsin ama biz de o kadar yer ayırmayacağız ya :)[/B]
|
BU AŞK BAŞKA AŞK, DÜNYADAKİ TEK AŞKIM, SENİ ÇOK SEVİYORUM SİVASSPORUMMMMMMMMMMMMM. BU MAÇI BİZLER İÇİN AL SİVASSPORUM.
|
[QUOTE=YENiCERiavrupa;714302]FENERLILER TASKINLIK YAPARSA DAYAK YERLER EVLERINE GIDERLER HACI RAHAT OL:)[/QUOTE]
hic gerek yok lutfen rezillik cikarmayin bizim tyaraftara yakismiyo bursalilar gibi takimi yakmayalim ve tum dunyaya iyi bir imajimizi gosterelim;) |
[QUOTE=eyupk;714463]BU AŞK BAŞKA AŞK, DÜNYADAKİ TEK AŞKIM, SENİ ÇOK SEVİYORUM SİVASSPORUMMMMMMMMMMMMM. BU MAÇI BİZLER İÇİN AL SİVASSPORUM.[/QUOTE]
kardeysim bende sivassporluyum maci alipta nolacak insallah sivas yenilir,trabzon sampiyon olmasinda kim olursa olsun,trabzonlularin sivasspora yaptiklari az deyil.bu maci trabzon oynasa fenerle sivas sampiyon olacak olsaydi trabzon maci fenere verirdi,bizi sampiyonluktan ederdi,koyu bi sivasspor taraftari olarak,acik acik söylüyorum insallah FENERBAHCE KAZANIR VE SAMIYON OLUR TRABZON GIBI KISILIKSIZ BI TAKIMIN SAMPIYON OLMASINI ISTEMIYORUM;sivasporun kazanmasini isteyende bu macta sivasspor taraftari deildir,sivastaraftari trabzonun sampiyonlugunu istemeyen taraftardir.saygilar |
| WEZ Format +2. Şuan Saat: 14:37. |