![]() |
Makaraya Gel :) ts ye yardım
Trabzon malumunuz bizi şikayet etti hemde çok saçma bir sebeb yüzünden. Bizde bu sefer ts lilerin yerine geçip muhtemel ts itirazlarını yazıp yardımcı olalım. En azından onlardan daha gerçekçi olmul oluruz.
Önce ben başlıyorum ; - Maçın akşam oynanacak olması nedeniyle stat ışıklarının uygun olmadığını belirten ts maçın trabzon avni akerde oynanması için itiraz etti. |
Cevap: Makaraya Gel :)
çok güzel bir bahaneymiş :D
yardımcı olalım vatandaşlara :D |
Cevap: Makaraya Gel :) ts ye yardım
vip de satilan biletlerin sifreli bilet oldugunu iddia eden ts yonetimi pfdk ya basvurdu :)
|
[B]Trabzon yönetimi maç günü havanın açık ve 18 derece olmasının adil olmayacağını söyleyerek itiraz etti. :D[/B]
Eger bu konu silinirse silen site yöneticisi bizden degildir :) :D |
trabzonsporlu futbolcular burun estetiği yaptırıyor. başta sadri şener olmak uzere butun takım uzun burun yüzünden ofsayta kalmamak için tesislere gelen özel doktorlar tarafından estetik operasyon geçiriyor.
|
[B]- trabzon Karabüğün o gün yağmurlu olacağını Sivas'ta ise açık ve serin bir havanın olacağından dolayı bu durumun da anayasanın eşitlik ilkesine aykırı olduğunu belirterek [COLOR="Red"]FİBA[/COLOR] ya itirazda bulundu[/B].
|
[B]Bu sezonki trabzon açıklamaları şikayetlerini toplasak bi mizah ansiklopedisi kurarız[/B]
|
-trabzonlu yöneticiler 4 Eylüldeki topların fenerbahçe tarafından büyülendiğini iddaa etti :D
|
trabzonlular öğleden sonra kafalarının basmadığını gerekçe göstererek maçın sabah 10:30' a alınmasını talep ettiler. yapılan açıklamanın devamında ''akşam oynanan maçlarda rakiplerimizin kafası bize oranla daha fazla çalıştığı için maçlara 1-0 geride başlıyoruz bu durum süper ligte adaletsizliğe sebep olmaktadır'' denildi.
|
:D trabzonlu yöneticiler sivas tribünlerine fenerbahçelilerin girmesini engellemek için sivas yönetimine ricada bulundular:kimlikler kontrol edilsin istanbul doğumlular sivas tribünlerine alınmasın :D
|
| WEZ Format +2. Şuan Saat: 00:12. |