SivasSpor.com -  Yiğidoların Özgür Sesi

SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi (http://www.sivasspor.com/forum/index.php)
-   SivasSpor (http://www.sivasspor.com/forum/forumdisplay.php?f=8)
-   -   Trabzon rahat olsun (http://www.sivasspor.com/forum/showthread.php?t=31914)

Salim58 19.05.2011 07:54

Trabzon rahat olsun

[url=http://resimzade.com/Show.html?i=28667&token=29845][img]http://resimzade.com/Show.html?i=28667&token=29845[/img][/url]

Sivasspor Teknik Direktörü Rıza Çalımbay'dan özellikle Trabzonluları rahatlatacak açıklamalar geldi. Çalımbay, “Herkesin emin olması gerekiyor, başta tabii ki Trabzonspor camiasının, biz sahada her şeyimizi ortaya koyacağız. Yani her şey sahada bitecek. Bize düşen çok büyük bir sorumluluk var, biz de bu sorumluluğun inşallah üstesinden geleceğiz. Biz başka birilerine benzemeyiz. Yani şunu anlatmak istiyoruz, biz takım ayırmayız. Bizim için Trabzonspor takımı da birdir, Fenerbahçe takımı da birdir. Ona sıkıp, buna sıkmama gibi, ona oynayıp, buna oynamama gibi bir düşüncemizin olması mümkün değil.'' dedi.

İki takımada çok büyük saygı duyduğunu dile getiren Çalımbay, ''İki takımı da çok tebrik ediyorum. En başta büyüğümüz olan Şenol hocayı, arkadaşımız olan Aykut hocayı tebrik ediyorum. Gerçekten mükemmel bir grafik çizdiler, bana göre ikisi de şampiyonluğu hak ediyorlar. Ama tabii ki bir tane şampiyon çıkacak. Bize düşen de burada gerekli mücadeleyi göstermek. Bir kere herkesin emin olması gerekiyor, başta tabii ki Trabzonspor camiasının, biz sahada her şeyimizi ortaya koyacağız. Yani her şey sahada bitecek. Sahanın dışındaki hiçbir şeye izin vermiyoruz. Benim kesinlikle böyle bir şeye izin vermem mümkün değil. Her şey sahada bitecek'' diye konuştu.

Karşımızdaki takımın Fenerbahçe olduğunu söyleyen Çalımbay, şöyle devam etti: ''16'da 16 giden bir takım. Mükemmel bir grafik çizen bir takım ve son maçı da bizimle. Tabii ki bu 3 ihtimalli bir maç. Ama ben şunu söylemek istiyorum, sahamda mağlup olmak istemiyorum. Kendi taraftarımın önünde de mağlup olmak istemiyorum. Ama futbol bu. Onun için de her şeyin olabileceği bir maç. Kendimi Aykut hocanın veya Şenol hocanın yerine koyduğum zaman, her şey bir 90 dakikaya kalmışsa orada her şeyimi ortaya koyarım. O yüzden bizim oynayacağımız maç, zor bir maç ama çok büyük bir sorumluluk taşıyoruz. Bunun da farkındayız ve hiçbir oyuncuma izin vermedim. Sadece eşi rahatsız olduğu için izin verdiğimiz Sandro dışında bütün arkadaşlarımızı burada tuttuk. Ve antrenmanlarımızı da aynı ciddiyetle yapıyoruz. Sanki final maçını biz oynuyormuşuz derecesinde. Biz çıkacağız, sahada her şeyimizi ortaya koyacağız. Tabii ki futbol bu, her şey olabilir. Ama bizim oynayacağımız maçta kimse bir şey aramasın. Öyle bir şeyin olması mümkün değil. Trabzonspor camiası da rahat olsun, biz Sivasspor olarak bize yakışanı sahaya çıkıp yapacağız. Tabii ki bizim Fenerbahçe'ye karşı tekme, tokat gibi veya başka bir şey gibi oynamamız da mümkün değil. Bizim Fenerbahçe'ye saygımız sonsuz, Trabzonspor'a da saygımız sonsuz. Biz sadece yapılması gereken mücadelemizi, bize yakışacak mücadelemizi sahada göstereceğiz. Onun için kimse oralarda bir şey aramasın. Oynadığımız oyunla, verdiğimiz mücadeleyle bu maçta hiçbir şeyin olmadığını, hiçbir şaibenin olmadığını da görecekler''

Hürdoğan.

izmirliyigido 19.05.2011 08:12

Cevap: Trabzon rahat olsun

Biz çıkarız mertçe, dürüstçe futbolumuzu oynarız. Bundan hiçbir taraftarın kuşkusu yok, olmasın da. Ama rakibimizin gücünü de inkar eden nankörlük eder. Öte yandan Trabzon'luların öküzün altında buzağı araması hatta yakıştırması da kendi basiretsizlikleri. Madem öyle Trabzon Fener'e 2-0 yenilmesiydi. Yada 30.haftaya kadar lider götürdüğü maçta Eskişehir'i kendisi yenseydi. Şimdi kalkıpta bizi zan altında bırakarak "şampiyonluk Sivas'ın yüzünden gitti" nidaları atmasınlar.

Dilerim Karabük'te Sivas'ta aynı sonuçları alarak bu iki densiz takıma kendi derslerini, kendilerine verdirirler. Haydi Karabük, haydi Sivas göreyim sizi, ikinizinde kazanın Fener'de Trabzon'da kendi belalarını kendileri bulsunlar. Bizi uzaktan yakından ilgilendirmeyen şampiyonlukları kendilerinin olsun.

AYK

YARALI_AŞIK 19.05.2011 08:14

Burda başlık vardı.sildiler..

ne fb ne ts diye... emek çiğnenmiş.orda zaten bizler birer rıza hocaydık.
ama orda tsliler ve fblilerde vardı.ondan silindi sanırım.

Salim ağa sağolasın okudum...

4eylül 19.05.2011 08:17

karabük trabzon maçı oynandı trabzon kazandıda bizmi bilmiyoruz

Yusuf Çevik 19.05.2011 08:40

[B]Ya hocam Trabzon rahat olsa ne olur olmasa ne olur bundan bize ne.

Biz çıkıp sahada elimizden gelen mücadeleyi vereceğiz.Bize ne başka takımlardan.Bırak onlar ne sanıyorlarsa sansınlar[/B].

atabey58 19.05.2011 09:08

Fanatik bir SİVAS SPOR lu olarak kesinlikle hamsilerin şampiyon olmasını istemiyorum. önemli değil fener e yenilelim şu hamsiler ise şampiyon olmasın, şampiyonluğa oynadığımız sene trabzonluların yaptıığı çirşeflikleri unutmadım. o yüzden binde bir ihtimalde olsa fener i yensek varya bu takımı bırakırım. bir daha da maçlarına gitmem. şu hamsiler şampiyon olmamalı...................

abdullah58 19.05.2011 09:16

[QUOTE=Salim58;715170][url=http://resimzade.com/Show.html?i=28667&token=29845][img]http://resimzade.com/Show.html?i=28667&token=29845[/img][/url]

Sivasspor Teknik Direktörü Rıza Çalımbay'dan özellikle Trabzonluları rahatlatacak açıklamalar geldi. Çalımbay, “Herkesin emin olması gerekiyor, başta tabii ki Trabzonspor camiasının, biz sahada her şeyimizi ortaya koyacağız. Yani her şey sahada bitecek. Bize düşen çok büyük bir sorumluluk var, biz de bu sorumluluğun inşallah üstesinden geleceğiz. Biz başka birilerine benzemeyiz. Yani şunu anlatmak istiyoruz, biz takım ayırmayız. Bizim için Trabzonspor takımı da birdir, Fenerbahçe takımı da birdir. Ona sıkıp, buna sıkmama gibi, ona oynayıp, buna oynamama gibi bir düşüncemizin olması mümkün değil.'' dedi.

İki takımada çok büyük saygı duyduğunu dile getiren Çalımbay, ''İki takımı da çok tebrik ediyorum. En başta büyüğümüz olan Şenol hocayı, arkadaşımız olan Aykut hocayı tebrik ediyorum. Gerçekten mükemmel bir grafik çizdiler, bana göre ikisi de şampiyonluğu hak ediyorlar. Ama tabii ki bir tane şampiyon çıkacak. Bize düşen de burada gerekli mücadeleyi göstermek. Bir kere herkesin emin olması gerekiyor, başta tabii ki Trabzonspor camiasının, biz sahada her şeyimizi ortaya koyacağız. Yani her şey sahada bitecek. Sahanın dışındaki hiçbir şeye izin vermiyoruz. Benim kesinlikle böyle bir şeye izin vermem mümkün değil. Her şey sahada bitecek'' diye konuştu.

Karşımızdaki takımın Fenerbahçe olduğunu söyleyen Çalımbay, şöyle devam etti: ''16'da 16 giden bir takım. Mükemmel bir grafik çizen bir takım ve son maçı da bizimle. Tabii ki bu 3 ihtimalli bir maç. Ama ben şunu söylemek istiyorum, sahamda mağlup olmak istemiyorum. Kendi taraftarımın önünde de mağlup olmak istemiyorum. Ama futbol bu. Onun için de her şeyin olabileceği bir maç. Kendimi Aykut hocanın veya Şenol hocanın yerine koyduğum zaman, her şey bir 90 dakikaya kalmışsa orada her şeyimi ortaya koyarım. O yüzden bizim oynayacağımız maç, zor bir maç ama çok büyük bir sorumluluk taşıyoruz. Bunun da farkındayız ve hiçbir oyuncuma izin vermedim. Sadece eşi rahatsız olduğu için izin verdiğimiz Sandro dışında bütün arkadaşlarımızı burada tuttuk. Ve antrenmanlarımızı da aynı ciddiyetle yapıyoruz. Sanki final maçını biz oynuyormuşuz derecesinde. Biz çıkacağız, sahada her şeyimizi ortaya koyacağız. Tabii ki futbol bu, her şey olabilir. Ama bizim oynayacağımız maçta kimse bir şey aramasın. Öyle bir şeyin olması mümkün değil. Trabzonspor camiası da rahat olsun, biz Sivasspor olarak bize yakışanı sahaya çıkıp yapacağız. Tabii ki bizim Fenerbahçe'ye karşı tekme, tokat gibi veya başka bir şey gibi oynamamız da mümkün değil. Bizim Fenerbahçe'ye saygımız sonsuz, Trabzonspor'a da saygımız sonsuz. Biz sadece yapılması gereken mücadelemizi, bize yakışacak mücadelemizi sahada göstereceğiz. Onun için kimse oralarda bir şey aramasın. Oynadığımız oyunla, verdiğimiz mücadeleyle bu maçta hiçbir şeyin olmadığını, hiçbir şaibenin olmadığını da görecekler''

Hürdoğan.[/QUOTE]

Neden kamouyunda sivasin fenere yatacagi yaziyorki
neden ,neden,
Peki karabükün trabzona yatmayacagi garantisimi var
yoksa sivas sikeci takimmi beyler
yazik ayip sivasimizin zaten gücü belli
kendi sahamizda kasimpasayi,gencleri,yenemedik be
fenerimi yenecegiz
lütfen baska maksat aramayalim

ready 19.05.2011 10:00

[B]şimdi sivasspor fenere yenildigi zaman adamlar açıklama yapar sivasspor fenere yattı malum 12 den sonra bazılarının kafası çalışmıyor[/B]

İbrahim58070 19.05.2011 10:00

Türkiye de bu şekilde medya olduktan sonra ve her klup yöneticisi 4 büyük denenleri destekledikçe şaibe her zaman olur.Avrupada bu yok işte.

mehmed12 19.05.2011 10:35

rıza hocanın açıklamaları yerinde ama üstüne basa basa trabzon camiası rahat olsun demesi bence bir hata. bizim kimseye kendimizi kanıtlama gibi bir derdimiz olmamalı.

sivas'ın maç satmayacağını veya satın alamayacağını, fenerin de maç satın alamayacağını tüm alem biliyor. fenerin maç satın alma agücü olsa iki sene son haftada kaybetmezdi herhalde.

ayrıca bazı insanlar anadolu birlikteliği falan diyor da ben buna malum yerimle gülüyorum. beşiktaşla şampiyonluk mücadelesi verdiğimiz sene anadolu takımları antep ve ibb bizi yenerek anadolu ittifakı gibi bir şeyin olmadığını zaten gösterdiler herkese.

bir de ilginç bir şekilde medyada bizi konuşuyorlar, baskı altına almaya çalııyorlar, bunların amacı ts şampiyonluğu kaybettiğinde suçu sivasa yüklemek herhalde. karabük neden konuşulmuyo, karabük hocası neden çıkıp fener rahat olsun demiyor. rıza hoca daha dikkatli olmalı.

WEZ Format +2. Şuan Saat: 02:52.