![]() |
YÖNETİM'E
[B][CENTER]Sevgili yönetim: Şampiyonluğa oynayan takıma fazla kontenjan ayırmanı anlıyoruz ama karda kışta maça gidip şimdi mağdur olan taraftar sizi affetmeyecek.. Rakibe 50 TL yapıp bize 250 ve 400 TL fiyat yapmak da neyin nesidir. Seneye bu tribünleri Fenerli Trabzonlu doldurmayacak vefalı Sivasspor taraftarı dolduracaktı.. [U]Ama bu olaydan sonra küsen taraftarlarının sesi de kulaklarınızda çınlıyordur elbet..[/U][/CENTER][/B]
|
Cevap: YÖNETİM'E
Kesinlikle katılmıyorum..
ben de şimdi çok iyi yaptınız diye mi konu açayım? |
[QUOTE=*elli8*goksel;715284][B]daha oncede soyledım bu mactan sonra belki bi 10 sene daha ter dökecez SİVASSPORU bu memlekete hatırlatmak için...[/B][/QUOTE]
Bu mesaj çok hoşuma giti.Yönetim okur inş. |
[QUOTE=burakkova;715385]Kesinlikle katılmıyorum..
ben de şimdi çok iyi yaptınız diye mi konu açayım?[/QUOTE] [B][CENTER]İster katıl ister katılma,benim memleketimin adamı yaz kış demeden maça gitmiş, ASKARİ ücret alıo, çıkarıp 250 lirayı maçamı verecek 1 aylık ev kirası sivasta bu para...!![/CENTER][/B] |
Bu şehir girdap gülüm
Girdapta mehtap gülüm Feleğin bir suyu var Su değil kezzap güzlüm Yezidin harcı zulüm Yiğidin burcu ölüm Feleğe dayandım gülüm Öldüm de uyandım gülüm |
[QUOTE=58_babacan_58;715387][B][CENTER]İster katıl ister katılma,benim memleketimin adamı yaz kış demeden maça gitmiş, ASKARİ ücret alıo, çıkarıp 250 lirayı maçamı verecek 1 aylık ev kirası sivasta bu para...!![/CENTER][/B][/QUOTE]
fedakarlık yapacak gitmeyecek. ya da en başında desteğini gösterip kombine alacaktı. bu maça gitmek farz mı? daha önemli çok maç yaşadık, o zaman 5 liradan herkes izledi, şimdi bir iddiamız kalmadı. yönetimin amacı tabi ki para kazanmak olacak. |
[QUOTE=58_babacan_58;715383][B][CENTER]Sevgili yönetim: Şampiyonluğa oynayan takıma fazla kontenjan ayırmanı anlıyoruz ama karda kışta maça gidip şimdi mağdur olan taraftar sizi affetmeyecek.. Rakibe 50 TL yapıp bize 250 ve 400 TL fiyat yapmak da neyin nesidir. Seneye bu tribünleri Fenerli Trabzonlu doldurmayacak vefalı Sivasspor taraftarı dolduracaktı.. [U]Ama bu olaydan sonra küsen taraftarlarının sesi de kulaklarınızda çınlıyordur elbet..[/U][/CENTER][/B][/QUOTE]
Bende katılmıyorum...kar kış demeden sivas halkı maca gelıyomus ya ben yanlıs goruyorum yada sen yalan soluyosun... kar kıs demeden gelenlerın zaten kombınesı var onlar gelıyolar... son 2 aydır sıvasspor kale arkalarını nerdeyse komple bedavaya dagıttı bızım sıvas ınsanı yıne maca gelmedı... bızım sıvas ınsanı sadece quaresamayı simaoyu alexi seyretmeye gelır...(Herkeks için soylemıyorum) Yonetımın bu kararı hakkında sonuna kadar arkasındayım hıc olmazsa bır mactan gelen gelırle 2-3 futbolcu alınır ...Ve sıvasspora katkısı olur |
sonunda herseyin para olmadıgını taraftarını satmanın yakısıksız oldugunu düşünen arkadasları görmek hosuma gitti. herkes sivasspor kasayı dolduruyo, para lazım falan die yazıodu. sacma bi sekilde 5 liraya 10 liraya bilet almıyan taraftar haketti bunu falan diyolardı. ama bilmiolarki sivasın stadı her zaman dolmasa da bu hareket her maca giden ortalama 6000 taraftara yapılmıs en büyük terbiyesizliktir, saygısızlıktır. eğer toplam bu mactan elde edeceği 2.5 milyon liranın derdine düşmüşse onlara sezon basında daha ii bi takım kursaydınız da 3 mac daha alıp taraftara bu ihaneti yapmasaydınız diyorum. ama su anda taraftarın düştüğü sivasın düştüğü durum acıkcası cok acı. bir bursada bir eskişehirde böyle bir durum olurmuydu herkese soruyorum. takımn iddası kalmamıs falan diyen arkadaslar ise geçsinler bu ayakları, amaç para kazanmaksa o zaman sivas macı satsın daha cok para kazanır razı olacak mısınız. macı satmakla taraftarı satmak arasında benim gözümde hiçbir fark yok. taraftarlık bilincinin nie bizde olusmadıgını günlerdir mac hakkında yorum yapan hemsehrilerimizin yorumlarından da daha ii anlamıs bulunmaktayım. ama biz sivassporluyuz iki gün sonra bu yönetim gider yine biz kalırız, takım alt liglere düşer kimse kalmaz yine biz maçlara gideriz. ama yine de bu durumu kabullenmek benim için cok kolay değil.
|
YÖNETİM TARAFTARINI RESMEN BU MAÇTA SATTI
|
1 maç fedakarlık yapın arkadaşlar abartmayalım kulübümüz bu bilet fiyatlarıyla bütün sezon kazanacağı bilet gelirini elde edecek bunlalar transfer donemın de iyi bir transfer olarak bize dönebilir kulübümüz sırf maddi açıdan böyle bir uygulama yaptı hangi kulüp olsa aynısını yapardı
|
| WEZ Format +2. Şuan Saat: 17:47. |