SivasSpor.com -  Yiğidoların Özgür Sesi

SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi (http://www.sivasspor.com/forum/index.php)
-   Yiğido Gençlik (http://www.sivasspor.com/forum/forumdisplay.php?f=97)
-   -   MAÇA GİTMESEN DE FORMANI GİY KAŞKOLÜNÜ TAK..! (http://www.sivasspor.com/forum/showthread.php?t=31927)

YiğidoGençlik 19.05.2011 22:02

MAÇA GİTMESEN DE FORMANI GİY KAŞKOLÜNÜ TAK..!

[B]HAFTA SONU OYNANACAK OLAN VE ŞAMPİYONLUK DÜĞÜMÜNÜ ÇÖZECEK OLAN FENER MAÇINDA YİĞİDO GENÇLİK OLARAK HER ZAMAN Kİ GİBİ ATATÜRK HEYKELİNDE TOPLANIP STADYUMA TOPLU ŞEKİLDE GİDECEĞİZ.

BU MAÇ TA KALE ARKASI GAR TARAFININDA FENERBAHÇEYE VERİLMESİNDEN DOLAYI MARATON D BLOKTA YERİMİZİ ALACAĞIZ..

SİZDEN RİCAMIZ MAÇ GÜNÜ BEN SİVASLIYIM VE BEN SİVASSPORLUYUM DİYEN HERKES MAÇA GİTMESE BİLE O GÜN FORMASINI GİYİP KAŞKOLÜNÜ TAKIP SİVAS CADDELERİNDE GEZSİN..

KİMİN ŞAMPİYON OLDUĞU UMRUMDA DEĞİL AMA TAHAMMÜL EDEMEDİĞİM TEK ŞEY BAŞKA TAKIM TARAFTARLARININ ŞEHRİMİZİN SOKAKLARINDA İSTEDİĞİ GİBİ TEZAHURAT ETMESİ KÜFÜR ETMESİ..

CADDELERİ SOKAKLARI TAMAMEN ONLARA TESLİM ETMEYELİM..

BİZ SİVASSPORLUYUZ...![/B]

V1CT0RY 19.05.2011 22:09

Cevap: MAÇA GİTMESEN DE FORMANI GİY KAŞKOLÜNÜ TAK.

[B][QUOTE=YiğidoGençlik;715477][B]
SİZDEN RİCAMIZ MAÇ GÜNÜ BEN SİVASLIYIM VE BEN SİVASSPORLUYUM DİYEN HERKES MAÇA GİTMESE BİLE O GÜN FORMASINI GİYİP KAŞKOLÜNÜ TAKIP SİVAS CADDELERİNDE GEZSİN..

KİMİN ŞAMPİYON OLDUĞU UMRUMDA DEĞİL AMA TAHAMMÜL EDEMEDİĞİM TEK ŞEY BAŞKA TAKIM TARAFTARLARININ ŞEHRİMİZİN SOKAKLARINDA İSTEDİĞİ GİBİ TEZAHURAT ETMESİ KÜFÜR ETMESİ..

[/B][/QUOTE]

Aynen Destekliyorum....

Ben Sivaslıyım Ben Sivassporluyum Diyen , Gönlünde İstanbul Yalakalığı Olmayan Her Birey Formalı Atkılı Olmalı Pazar Günü...

Maça Gitsin Gtmesin Hiç Farketmez!...[/B]

YGTayfa 19.05.2011 22:09

ŞEHİR BİZİM AŞK BİZİM..

ygdgnçlk 19.05.2011 22:11

[B]kimse ne Sivasspor'u nede Taraftarını küçük göremez girinde bi dostluk mesajları attığınız eziklerin forumlarında neler yazıyorlar..[/B]

DoomsDay58 19.05.2011 22:13

Olması gereken de budur.

58alp58 19.05.2011 22:14

Biz Sivaslıyız Biz Sivassporluyuz Sivasspor kimsenin malı değil kimse Sivasspor taraftarını böyle aşağılayamaz taraftar sitelerine girinde bi bakın neler yazıyorlar cümle aleme rezil ettiler bizi..:mad:

YiğidoGençlik 19.05.2011 22:15

[B]mezara kadar memleket davası..![/B]

kangallıwert 19.05.2011 22:20

[FONT="Comic Sans MS"][B][U]Baktın caddede olmamasi gereken durum var olaya et atmak gerekir..Destekliyorum...Sampiyonluk onların olabilir ama [COLOR="Red"]Sehir Bizim!!!![/COLOR][/U][/B][/FONT]

RuhSuzLoRd 21.05.2011 22:53

dediqim cikti bakin:) qaziantep macinin formuna bakin qaziantep SiwaS macinda antep alir:) ama Son hafta $ampiyonluqu biz ilan ederiz die:P arada 2 $ey war SiwaS berabera kalirSa yada yenerSe eqer trabzonla araSindaki buzlari eritecek hüSümet bitcek..:P SiwaSta fenerin karde$ takimi qibi:P herkeSin beqlediqi qibi mac kolay qecmiyecek.. ilk yari ya 0 yada SiwaS one qececek 2'ci yari kiyamet kopar bu dediqimi unutmayin:P

tahir585858 21.05.2011 23:07

yönetim fener e yalakalık yapıp sivas ı ayaklar altına aldı böyle yönetim istemiyoruz sitelere girin bakın neler söyleniyor ayrıca bilet fiyatları sivas lılar gelmesin diye uçuk fiyat yaptılar herkesi kendileri gibi iş adamı görüyorlar inşallah yeni sezonda seyirciye ihtiyaç duyarlar o zaman da biz gitmeyiiiiiiiiiiizzzzzzzzzzzzzzzzzzzz

WEZ Format +2. Şuan Saat: 05:28.