![]() |
“Önce defans”
[B]“Önce defans”
2011-05-27[/B] [IMG]http://hurdogan.com/yeniimg/7225.jpg[/IMG] Geçen iki sezonda küme düşme tehlikesini iliklerine kadar yaşayan Sivasspor, yeni sezonda bu tehlikeyi yaşamamak için işe defanstan başladı. Sakatlığı nedeniyle yeniden anlaşmak istenmeyen Kaleci Ramoviç'in yerine Türkiye liglerini iyi tanıyan bir kaleci arayışına giren Sivasspor'un ilk rotası Ankaragücü kalecisi Stefan Senecky oldu. 31 yaşındaki kalecinin bir yıl daha Ankaragücü ile anlaşması olduğu öğrenildi. Sivasspor'un düşündüğü isimler arasında Kayserispor'lu sağ kanat oyuncusu Mehmet Eren, Bucaspor'un sol kanat oyuncusu Erkan Taşkıran, stoper Bilica ve Denizlispor'lu forvet Ahmet Cebe'de yer alıyor. Teknik Direktör Rıza Çalımbay'ın özellikle defansı sağlama almak için yönetime bu yönde liste verdiği, Sivasspor yönetimininde bu konuda hocaya “ Takımdaki aksayan yerleri gördün, sen takımında istediğin oyuncuları bize söyle gerisini biz hallederiz” dediği öğrenildi. [B]Hürdoğan[/B] |
Cevap: “Önce defans”
Senecky'i çok beğeniyorum keşke sorun çıkmasaymış inşAllah ondan iyi bir kaleci buluruz.Ahmet Cebe ne kadar iyi olur bilmiyorum o bölgede oynayacak oyuncularımız var Grosicki,Pedriel,Erman,Cihan o bölgede oynayan ve oynaya bilecek oyuncular.
|
senecky bize yarar m erende iyi bilica mükemmel ancak sivassporda artık eskisi kadar faydalı olurmu bilmem tereddütlerim var dogrusu.
|
Yav hala Bilica Bilica bırakın şu adamın peşini artık.Onun pili bitti.Rıza Hocanın sahsını da kullanarak güzel adamlar alacağına yürekten inanıyorum.
|
__TAKIMIN en çok ihtiyaç duyulan mevkii kale ve defans ,çok kaliteli kaleci lazım ,ramoviç yetersiz sonra sık sakatlanıyor,mehmet eren iyi oyuncu ,öbürlerini çok tutmuyorum,alınacak adamlar çok kaliteli olmalı ,bilica eskisi gibi olmaz,paraya doydu,inşallah iyioyuncular alır hoca.
|
[B][I]Mehmet eren ve erkan taşkıranı çok beğeniyordum[/I][/B]
|
Erkan taşkıran alınsa iyi olur faydalı olacaktır. Mehmet Eren de çok iyi bir oyuncu ama sakatlık sorunu çok oluyor onun da. Bilica'ya gelince artık ondan bize fayda gelmez. Elinde içki şişesiyle arabayla gezen oyuncuya ihtiyacımız yok.( kimsenin içtiğine karışmıyoruz ama futbolcu disiplinli olmalıdır) Disiplinli her şeyi yerli yerinde yapan oyuncu gerekli.
|
Kaleci $art arkadaslar,korcan iyi kaleci ama biraz tecrubesiz,korcan kalmasi gerekiyor yanina iyi bir tecrubeli kaleci olmasi gerekiyor ayrica bence bilica artik bizde form tutmaz,forvete bucada oynayan abdulkadir iyi bir alternatif olabilir,birde gaziantepbbde oynayan apdullah halman iyi bir oyuncu vede baya genc,ankaragucunde oynayan birol guven var orta saha oyuncusu,kayseride mehmet erende iyi bir oyuncu,umarim bu sene riza hoca transferleri en iyi bir $ekilde yaparda iki senedir cektimiz cileler sona erer.
|
bence ertugrulda alınmalı konyadan hemde hemserımız ve cok ıyı bır orta saha oyuncusu ınsaLLAH iyi transferler olurda gecen sezon yasadıklarımızı tekrar yaşamayız
|
Erkan taşkıran grosickinin yedeği olur mehmet erende iyi futbolcu ama son zamanlarda formdan düştü zaten kayseride durduk yere yollamaz kaptanını saidou da iyi futbolcuydu kayseri işi bitince bıraktı inş bu da öyle olmaz.ramoviç çok iyi kaleci ama yan topları zayıf senecky ve korcan ligi götürür.ahmet cebe hakkında pek bilgim yok ama o adam forvet değil sağ kanat oda yani ya mehmet eren yada ahmet cebe alınacak.ben biraz daha kaliteli transferler bekliyorum.
|
WEZ Format +2. Şuan Saat: 08:28. |