![]() |
Ayrılığın güzeli olur mu?
[B]Ayrılığın güzeli olur mu?
2011-06-01 [IMG]http://hurdogan.com/images/abdullah_yigit.jpg[/IMG] Abdullah YİĞİT[/B] Önceki akşam Abdurrahman Dereli, Sedat, Mehmet Yıldız ve Erman Kılıç'ı aradım. Erman İzmir'de ailesiyle birlikte, diğer futbolcularda B diploması için Antalya daydı. Öncelikle Erman'la neler konuştuğumuzu belirteyim. Erman'a transfer teklifi olup olmadığını sordum. Hatta isimde vererek şunu sordum “Trabzon'dan teklif geldiği söyleniyor doğrumu?” Aldığım cevap “Hayır, böyle bir şey asla olmadı, gündeme de gelmedi. Ben Sivasspor'da yeni yeni kendimi buluyorum” oldu. Abdurrahman'la ise son derece duygu yüklü bir konuşmamız oldu. Sedat ve kendisinin yeni sezonda Sivasspor'da olmayacağını, ancak Sivas'tan kesinlikle kırgın ayrılmayacağını söyledi. 3 sezondur Sivasspor'da güzel günler yaşadığını ve her zaman Sivas halkından destek gördüğünü söyleyen Abdurrahman'ın birde isteği vardı. [B]“Ne olur abi! Benim adıma bütün Yiğidolara selam söyle, onları çok seviyorum, herkesten Allah razı olsun, bunu ne olur taraftarlara ilet”[/B] dedi. Ayrılığın güzeli olmaz derler ama Abdurrahman öyle güzel şeyler söylediki, ona iyi dileklerde bulunmamak elde değil. Bende şunu rahatlıkla söyleyebilirim, Sivasspor taraftarı her zaman Abdurrahman'ı sevdi, bağrına bastı. Zaten o da bunun farkında olduğu için böyle konuştu. Mehmet Yıldız'a gelince. Sadece biz değil bütün Türk spor kamuoyu Mehmet Yıldız'sız bir Sivasspor, Sivasspor'suz da bir Mehmet Yıldız düşünemeyiz herhalde. Mehmet Sivasspor'la o denli bütünleşti, özdeşleşti. Mehmet Yıldız'ın bu takıma neler verdiğini bilmeyen yok. Böyle bir futbolcunun Sivas'tan ayrılacak olmasına en fazla üzülenlerden biriside benim herhalde. Ancak şunu da bütün samimiyetimle söylüyorum. Gitmesi kendi için daha hayırlı olacaktır. Zira Rıza hocanın artık Mehmet'i istemediğini biliyoruz. Sivasspor'a hizmet eden herkese binlerce teşekkür! Ama hizmet edene! [B]Hürdoğan[/B] |
Cevap: Ayrılığın güzeli olur mu?
bende bircok yigido gibi sagbekte Abdurrahmanin kalmasi Ugurun gönderilmesi görüsündeyim. aponun gönderildigi bir yerde ugurun hic isi yok...
sedatla ne konusmus acaba o konudada bir bilgi vermemis sayin yigit. |
profosyenel bir kulupte duygusalliga yer yok arkadaslar emeklerinden dolayi Tesekur ederiz giden arkadaslara
|
giden oyuncular,in yerini arattirmayacak daha iyi kaliteli transferler yapilmali
|
Tamam gigen gidiyorda yerlerine kimler alınacak.Eğer daha iyilerini alamayacaksak bu adamlar kalmalılar.Sonra pişman olmayalım
|
[B]Abdullah beyin bu konuşmasından anlaşılıyorki Sedat ve Abdurahman kesin gidiyor.Bizdende sizlere selam olsun,Bundan sonraki futbol yaşantınızda başarılar dilerim,Sayın Yiğit yazısının sonunu güzel noktalamış[/B].[COLOR="Blue"][FONT="Arial Black"]Sivasspor'a hizmet eden herkese binlerce teşekkür!
Ama hizmet edene![/FONT][/COLOR] |
Buda anlaışıyorki Sivasspor taraftarlı hala süperliğide oynadığımızn farkında değiller ve konularara profosyenelce yaklaşmıyorlar. 2 yıldır küme düşmeye oynarken bunlar bu takımda değilmi.Eğer bunlar gitmeyipte transfer yapılacaksa o zaman bunlar ne yapacak yatıp paramı kazanacaklar. Abdurrahman tamam geçmişte Sivasspora faydası dokunmuştur bunu inkar etmiyorum ya son iki sezonda ne yaptı? Mehmet yıldız forvet olarak bu sene kaç maçta oynadı kaç gol attı? bennce Sivasspor taraftarlarının artık yeni yüzlere ihtiyacı var. İşte kayseri örnği kimlerden vaz geçmediler, ve genleri bulup ne kadar para kazandılar? Biz hala abruhaman mehmet uğur la uğraşıyoruz. hepside gitsinler en azından yerlerine belki bir iki genç oynarda ziya gibi olur
|
Futbolda [B]Profesyonellik[/B] budur işte... Bizlerde her üç futbolcumuza sonsuz teşekkür ediyoruz.. Gidenin arkasından atmak, kötü söz söylemek bize yakışmaz... Yolları bahtları açık olsun. Gördükleri eğitimlerde onlara bol şans diliyoruz. Umarım güzel işlerine devam ederler....
|
olur niye olmasın hiç kimse sivassporun üzerinde değil tamam emekleri geçti ama paralarınıda aldılar ama sivaspor süper liğde oynuyor gelende olur gidende olur arkaya bakmamak lazım geleceğin planlarını yapmak lazım en büyük sivas en büyük sivassporrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
|
[COLOR="Teal"]Giden futbolcuları Sivasspor`a yaptıkları katkılardan dolayı tebrik ediyorum.
Her futbolcu için hayırlısı olsun.[/COLOR] |
| WEZ Format +2. Şuan Saat: 12:38. |