![]() |
Yannick Kamanan Mersin İdman Yurdu'nda!!!
[CENTER][IMG]http://www.ajansspor.com/resim/kmnn_pz_buyuk.jpg[/IMG][/CENTER]
Liglerin bitiminin ardından bir çok oyuncu ile görüşmelere başlayan Kırmızı Lacivertliler, Sivassporlu Yannick Etienne Stanislas Kamanan’la 2 yıllığına anlaşma sağladı. Kamanan geçtiğimiz sezon Sivasspor formasıyla 9 maça çıktı. Bu maçlarda 1 gol atma başarısı gösteren siyahi oyuncu, bugüne kadar oynadığı 52 Süper Lig maçında 11 gol, 7 Türkiye Kupası mücadelesinde ise 3 gole imza attı. |
Cevap: Yannick Kamanan Mersin İdman Yurdu'nda!!!
hayırlısı olsun hiç olmazsa izleyecez adamı süper ligde anca hız ve şutu var çok savruk güle güle kara oğlan
|
Cok güzel Oyuncuydu ama maalesef son zamanlarda Performansi düstü hep o Ceza yüzünden..
En azindan Türkiyede kaldin be Kamananim gözümün önündesin yine.. |
Daha önce bu haberi vermiştim. Dediğim gibi oyuncularımızı hep bedava kaptırıyoruz.
|
Kamanan'ın bu kadar uzun ismi olduğuna bilmiyordum..
Sivasspor'a verdiği emeklerden dolayı kendisine teşekkür eder mersin'deki futbol yaşamında başarılar dileriz.. |
[QUOTE=tavarih;720210]Daha önce bu haberi vermiştim. Dediğim gibi oyuncularımızı hep bedava kaptırıyoruz.[/QUOTE]
Kardeş haberi senin verdiğini görsem kaynak olarak seni yazardım.ben spor sitelrini gezerken rastladım. [url]www.ajansspor.com[/url] adresinde rastladım. |
[COLOR="Blue"]Hayırlı olsun YANNİCK KAMANAN Mersin maçında izleriz heralde. :D [/COLOR]
|
[QUOTE=İbrahim58070;720212]Kardeş haberi senin verdiğini görsem kaynak olarak seni yazardım.ben spor sitelrini gezerken rastladım. [url]www.ajansspor.com[/url] adresinde rastladım.[/QUOTE]
Yok estagfirullah. Ben oyuncularımızı hep başkalarına bedava kaptırmamıza üzülüyorum. |
[QUOTE=tavarih;720214]Yok estagfirullah. Ben oyuncularımızı hep başkalarına bedava kaptırmamıza üzülüyorum.[/QUOTE]
ama şurasıda var gönderdiğimiz topçularıda kimse parayla almazdı burasıda bir gerçek :D |
Fransaya gidicem diye bizi yedi herife bak
|
| WEZ Format +2. Şuan Saat: 06:56. |