![]() |
Serhat Akın Transferi
Eski Fenerbahçe'li futbolcu Serhat Akın Türkiye'den teklif gelirse oynamak istediğni söylüyor. Neden olmasın? Sivasspor'a transfer edilsin (mi?).
AYK |
Cevap: Serhat Akın Transferi
yuzde 50/50 ya skandal transfer olur dokulur ya da muhtesem transfer olur dokturur :D
|
Kendini yeniden kanitlamak icin fena halde caba harcar. Alinmasindan yanayim hep sevmisimdir :)
|
Almanya 2.lig de bile kadroya giremeyen adamı almak çok riskli olur zaten oynadığı maçlardada gol atamamış
|
serhat akın değil en iyisi pascal noumayı alalım ne diyonuz abi siz ya adam futbolu unuttu ne serhat akını
|
millet Reyes'i getiriyor bu lige biz serhat akın konuşuyoruz ağlasakmı gülsekmi :confused:
|
Fenerbahçedeki performansının 100de 1!ini oynamıyr artık o performansı ortaya koyması zor transfer edilirse elimizde patlayablr kaç yıldır doğru düzgün maç yapmıyr ama alınırsa alternatif olablr yedek kul.
|
[QUOTE=DoomsDay58;724741]millet Reyes'i getiriyor bu lige biz serhat akın konuşuyoruz ağlasakmı gülsekmi :confused:[/QUOTE]
Para mı var nasıl getirecen sen Reyesleri transferde onlarla baş edemeyz sanki burası Beşiktaş formu da yazdğın yazıya bak. |
[QUOTE=Mamadou Diallo;724744]Para mı var nasıl getirecen sen Reyesleri transferde onlarla baş edemeyz sanki burası Beşiktaş formu da yazdğın yazıya bak.[/QUOTE]
ben Reyesleri getirelim demiyorum Reyes ve Serhat Akın arasındaki kalite farkını gösteriyorum birisi en dipte birisi en üstte biz zaten bi Reyes alamayız ama Serhat Akını alıcak kadarda düşmedik |
Biz şu an Benzemayı falan getirsek Türkiye yine bzi konuşmaz o kadar unutulduk ki ben ne Faty'i ne Cerny'i nede Kerim'i duydum daha doğrusu Sivasspor'un transferlerini ne gazeteler nede tvlerde duydum varsa yoksa 3-4 byk Bursa'yı saymyrm.Bursa bu sene ilk10'u zorlar :D:D:D:D:D
|
WEZ Format +2. Şuan Saat: 06:56. |