![]() |
Sivasspor Haktan'ı Kapmak Üzere
Sivas Demirspor'da forma giyen 13 yaşındaki Haktan Karabulut sergilediği performansla tüm dikkatleri üzerine çekmeyi başardı.
Demirspor U13 takımının kaptanlığını yapan Haktan, özellikle attığı goller ve oyun zekâsıyla beğeni topluyor. Demirspor antrenörü Orhan Önemlibıçak, Haktan için birçok kulübün devrede olduğunu belirterek “Şu anda Haktan'ı Sivasspor ve Bursaspor ciddi biçimde istiyor, ayrıca Gençlerbirliği, Ankara Bugsaş ve Fenerbahçe'ninde takipte olduğunu öğrendik. Tabi burada asıl önemli olan bizim değil, yönetimimizin ve futbolcunun ailesinin vereceği karardır. Haktan'ın ileride çok önemli bir futbolcu olacağına bende inanıyorum” dedi. Öte yandan önceki gün Demirspor kulübüne giden Sivasspor altyapı yöneticilerinin yetkililerle görüştüğü ve büyük oranda anlaştığı belirtildi. Hürdoğan |
Cevap: Sivasspor Haktan'ı Kapmak Üzere
yönetim bu fırsatı kaçırma. al haktanı . beşiktaşta mami sivasta haktan ...
|
bencede al kaçırma bak muhammet demirci mami kim ya .....
|
Arkadaşlar Muhammet ismini öyle Mami falan diye kısaltmayalım lütfen.
|
Haktan benim yiğenim olur Bİlekleri nefis hız dersen hız bende allahın izniyle ilerde büyük futbolcu olacağına inanıyorum
|
[B]Hiç izlemedim ama eğer Türkiyede altyapısı en iyi olan klüplerden biri olan Bursaspor talipse kesinlikle boş değildir.İnşallah yönetim ve teknik heyet bu çocuğu alıp her türlü yatırımı yaparak Sivasspora kazandırır.[/B]
|
İsterseniz önce A takımına transferler yapalım 13-14 yaşları sonra düşünürüz.Şuan en önemlisi A takımı.
|
[QUOTE=şarkışla 58;724983]İsterseniz önce A takımına transferler yapalım 13-14 yaşları sonra düşünürüz.Şuan en önemlisi A takımı.[/QUOTE]
Altyapıyla A takım bağımsız çalışmakta bu konularda sanırım. |
Evet iyi bir yatırım 13 yaşında ve Rıza hoca gibi bir hocanın elinde şekil alması onun içinde şans olur.
Umarım geleceğin yıldızı Sivas tan çıkar Fb de ilgileniyorsa kumaşı çok iyidir. |
bence o cocuk gelcegin yildizi olabilir ve o bizim hakkimizdir sivasli cunku sivas demirsporda oynuyo sivasspora gelmek icin de can atiyordur bence gelir yonetim elini cabuk tut
bizim muhamet demirci'miz olabilir:D insallah not:yukaridaki bir arkadas peygamber efendimizin adi olan muhamet'i mami olarak kisaltmis o arkadasin sucu degil ona o lakabi takan besiktas camiasinin sucu gunah beeee:mad: [QUOTE=mertcan69358;724972]Haktan benim yiğenim olur Bİlekleri nefis hız dersen hız bende allahın izniyle ilerde büyük futbolcu olacağına inanıyorum[/QUOTE] yigenine konus once selamlarimizi soyle sonra sivasspora gelmesini soyle:D ayrica bir sey soylemeyi unutum sivassporun genc isimler ile ilgilenmesi beni ayrica cok mutlu ediyor :) |
| WEZ Format +2. Şuan Saat: 23:04. |