![]() |
Yeni ürünler yolda
[IMG]http://hurdogan.com/img/7787.jpg[/IMG]
Yiğidoların merakla beklediği yeni Sivasspor ürünlerinin lig maçlarından önce piyasaya çıkacağı öğrenildi. Bu sezon, çok daha geniş kitlelere ulaşmayı hedefleyen ve ona görede ürün yelpazesini genişletmeye çalışan Sivasspor yönetimi, gerekli altyapı çalışmalarının tamamlandığını açıkladı. Sivasspor yönetimi son yapılan Genel Kurulda, kulübün lisanslı ürünlerinin taraftara daha rahat ulaşması için çalışma yapıldığını ve bu nedenle de yönetim kurulundan Erdoğan Bozaltı'nın özellikle bu işle uğraşacağını duyurmuştu. Yeni sezonda takımların formalarında hangi reklamla çıkacağı belli olmadığı için ürünlerinde piyasaya geç çıkarıldığı belirtildi. Kaynak : Hürdoğan |
Cevap: Yeni ürünler yolda
Evet arkadaşlar ben de sizlerle bir duyumumu paylaşayım.
Forma ve taraftar ürünlerinden başka t-shirt gibi ürünler de olacakmış. T-shirt ve tekstil ürünleri kırmızı beyaz ağırlıklı olmakla birlikte küçük logo ve marka yazılarıyla normal günlük hayatta giyebileceğimiz ve kulübe kazanç getirecek ürünlermiş. Yani her yerde kullanılabilecek ürünler. Normal t-shirt yerine Sivasspor ürünleri alabileceğiz gibi :) |
oh bee sevindirici bir haber sivasa gelebilirsem alirim insallah
|
[B]Sonunda Bi el atıcaklar.. ßende En cok istedigim BİLEKLİK :) İNŞ. Eylüle Kadar Cıkarda Eylülde Sivastayım[/B]
|
merakla bekliyoruz tabii ki alıp kulübe destek olacağız
|
[B]Önemli Olan Ürün Değil Ürünün Kalitesidir...
Daha Önce Kulübün Ürettiği Ürünler Malum. Kaliteli Olduğu Sürece Taraftar Ürünleri Alır... Fiyat Felan Etkilemez...Adam Gibi Ürünler Olsun Yeter..[/B] |
Buda bir gelişme ama İstanbulda satılmayacakmı ? :confused:
|
[B]BEN istanbuldayım şimdi nasıl alacagım o güzelim formayı??[/B]
|
oh oh iyi çıksın bakalım formalar
|
[QUOTE=yigido_halil_58;725137]oh bee sevindirici bir haber sivasa gelebilirsem alirim insallah[/QUOTE]
[B]Kanka ben istanbuldayım nasıl alıcam şimdi o guzel formaları?[/B] |
| WEZ Format +2. Şuan Saat: 05:54. |