SivasSpor.com -  Yiğidoların Özgür Sesi

SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi (http://www.sivasspor.com/forum/index.php)
-   SivasSpor (http://www.sivasspor.com/forum/forumdisplay.php?f=8)
-   -   Çalımbay, kampa eksik gitmek istemiyor (http://www.sivasspor.com/forum/showthread.php?t=32219)

mustafa_kavak58 19.06.2011 23:23

Çalımbay, kampa eksik gitmek istemiyor

[B]Çalımbay, kampa eksik gitmek istemiyor[/B]

[IMG]http://www.itusozluk.com/img.php/eb2aca66e721b1b0d98fe749636223331739/r%C4%B1za+%C3%A7al%C4%B1mbay[/IMG]

[B]
Sivasspor Teknik Direktör'ü Rıza Çalımbay, transferde hata yapmaya dikkat ettiklerini, ancak ilk etap kampı öncesi de bu işi bitirmeleri gerektiğini söyledi. Şu ana kadar birçok futbolcuyla kesin anlaştıklarını, bazılarıylada el sıkıştıklarını belirten Çalımbay “Son olarak gurbetçi Atilla ile anlaştık, bu futbolcunun kısa sürede Türkiye'de ses getireceğini düşünüyorum. Bununla birlikte birde yabancı ileri uç oyuncusu alıp transferi kapatmak istiyoruz. Ne olursa olsun, Bolu kampı öncesi transfer işini tamamen bitirip yoğun bir tempoda çalışmamız lazım. Ayrıca takım iskeletinin yüzde 99'u korumakta bizim için yeni sezonda ayrı bir avantaj olacak” dedi.[/B]

eyupkocak 19.06.2011 23:29

Cevap: Çalımbay, kampa eksik gitmek istemiyor

[FONT="Arial Black"][COLOR="Red"]bir uç forvet bide alabilirsek kanat oyuncusu tamamdır bu iş
bnce rahat bir sezon geçireceğiz bu sezon takım çook farklı bir hava yakalayacak inş....:)[/COLOR][/FONT]

asabibaba 19.06.2011 23:30

[B]ANLAŞILANLARLA BİR İMZA ATINDA İLERİ UCU SONRA HALLDERİZ DESEM[/B]:D:D

*elli8*goksel 19.06.2011 23:52

[QUOTE=mustafa_kavak58;725617]
Sivasspor Teknik Direktör'ü Rıza Çalımbay, transferde hata yapmaya dikkat ettiklerini...[/QUOTE]

hata yapmamaya olmasın:)

adres58 19.06.2011 23:58

Bende Rıza hocamıza katılıyorum Atilla (adaşım) konusunda... Kumaşı ve altyapısı çok sağlam... Özellikle bu konuda Ajaxın Avrupanın en önde gelen bir altyapısı olduğunu bilmeyenimiz yoktur. Attığı goller ve fırsatçılığı, gücü, kuvveti bana eski Mehmet'i anımsattı. İnşallah seyrettiklerimizle içimize doğanlar arasında paralellik olur. Dikkat ederseniz Lige yeni çıkan takımlar tüm kadrolarını değiştirme yönüne gittiler. Bazı takımlar yaşlı oyuncuları toıpladılar, bazıları ise doyuma ulaşmış elit oyuncular aldılar... Ama biz genç ve daha futbol profesyonelliğinin başlarında olan yabancı ve yerlileri kemik kadronun içine monte ettik... Tam düşündüğüm profili çiziyor hocamız. İnşallah bu memleketin çocuğu memleketini başarıya ulaştıracaktır. Çünkü bu sene özellikle lig çok çetin geçecek.

threestar58 20.06.2011 00:23

madem, riza hoca kamp once,si transferler,in bitmesini istiyor neden resmi imza(lar) atilmiyor?

münihli_58 20.06.2011 00:49

Riza Hocam cok dogru hareket ediyorsun. Ben Atilla'nin Cenk Tosun gibi Patlama yapip Milli Takima yükselecegini düsünüyorum ama tabi konuyla alakasi yok :D Insallah öyle olur Hocam :)

kiNgSiZe58 20.06.2011 01:42

Riza Hoca isi biliyor.. Takim iskeletini korumayla cok önemli bir is basardi. Bu durumda küme düsmemeyi oynuyan takimi korudu arti yeni transferler yapildi yani bu demektirdi ins. gelecek sene üst siralarda yer alicagiz. BU arada bu makaleyi kim yazdigisa tebrik etmek lazim ben almanyada yasadigim halde böyle bir hata yapmam 99% imkansiz: [QUOTE]Sivasspor Teknik Direktör'ü Rıza Çalımbay, transferde hata yapmaya dikkat ettiklerini,[/QUOTE]

bassguitar 20.06.2011 02:08

son 2 yıl icinde takıma katkısı olan 2 topcu (kadir.grosıncki)kazandırılabılırken,mehmet yıldız,abdurrahman,bilica,sezer,tum,balili,sylla gibi oyuncular gonderilmiştir.bunların yeri doldurulamadıgı sürece hep eksik olacagız.

existence 20.06.2011 08:27

Rıza hocaya güveniyorum. En iyisini yapacaktır, Başkanla birlikte. Hazırlık maçları başlasın takım hakkında biraz fikir ediniriz. Hem eksiğimiz olursa transfer sezonu bitmeden aksayan yerlere transfer yaparız.

WEZ Format +2. Şuan Saat: 19:37.