![]() |
Bilica'nın gelişi Diallo'ya bağlı!
[B]Bilica'nın gelişi Diallo'ya bağlı!
2011-06-21[/B] [IMG]http://hurdogan.com/img/7848.jpg[/IMG] Yeni sezonda özellikle defans hattında önem veren Sivasspor, eski futbolcusu Bilica'ya yeşil ışık yaktı. Yabancı kontenjanının bir hayli fazla olması nedeniyle Bilica konusunda kararsız kalan Sivasspor yönetimi, son sözü Teknik Direktör Rıza Çalımbay'a bıraktı. Bolu ve Avusturya kampında Diallo'nun performansına bakacak olan Teknik Direktör Rıza Çalımbay, eğer Diallo'nun son durumunu beğenmezse Bilica'yı isteyecek. [B]Hürdoğan[/B] |
Cevap: Bilica'nın gelişi Diallo'ya bağlı!
Diallo gider ama Bilica gelmez. Yabancı forvet alınır son yabancı hakkımıza.
Demekki buradaki yorumları okumuş teknik ekip. |
blika eskişehire gitmiş ama taraftar tepki koymuş
|
[QUOTE=sefilix;725803]blika eskişehire gitmiş ama taraftar tepki koymuş[/QUOTE]
eskişehirin başkanı açıklama yaptı, bilicayı almıycaklar. |
Evt ilk başta Eskişehir yönetimi istemiş ama Eskişehir taraftarı böyle adam istemeyiz demişler.
|
Kesinlikle şahsım adına Bilicanın gelmesine karşıyım... Sebepleri pek çok... Artık İstanbul hayatına alışmış olan sevgili Bilica bulduğu tüm fırsatları buralarda değerlendirmek isteyecek ve artık futbol hayatının sonlarında teknik kadroyu sorunlar içine itecektir. Yoksa bizdeki gibi bir bilicayı kim istemez, kim hayır diyebilir ama ben zannetmiyorum. Ayrıca hocamızın önümüzdeki 5-6 yılın temelini attığını düşünürsek sezonluk değil ilerisi için futbolcu aldığını ayan beyan görürüz. Bilica aslında bize ilk önerildiği zamanı hatırlıyorum da hemen hemen aynı senaryolar vardı. Futbol hayatı bitik diyerek bir işadamı önermiş ve aşı tutmuştu. Ama o zaman Bilica 29 yaşında idi. Şimdi ise Fenerbahçede kadroya girememiş, resmi müsabakalarda forma giyememiş, oldukça fazla maç eksiği olan bir futbolcu çıkıyor karşımıza... Ayrıca ben Diallonun kalmasından yanayım. Çünkü dikine oynayabilen geriye düştüğümüz anlarda ileri çıkabilen ayrıca bilekleride sağlam bir oyuncu Diallo (bknz. Gaziantep maçı 7.hafta) Ligin son haftalarında düz koşulara başlayan ve durumu düzelen Diallo umarım hepimizi yanıltır. Tek sorun bu sene yapılacak Afrika kupası maçları.
|
[B]valla ne yalan soylim eger ayni dialloysa bilacayi dialloya tercih etmem
ama yinede kararsizim ben diallo cok emektar bir isim hakkinida yememk lazim [/B] |
Eğer yeni stadyum yapılması çalışmalarına başlanırsa işçi olarak alınmasında sakınca yok malum iyi kazıyor :)
Bu sene doğru dürüst oynamadı yaşı ilerledi.Ben tutacağını sanmıyorum Navratil gibi bir adam daha bulsak çok güzel olur hamleleri yerinde topu oyuna sokabilen hızlı bir stoper eğer aradığımızı bulamazsak Diallo yeterli olur bence... |
Bilicanın gelmesini isterim ama dialloyu bilicaya tercih ederm diallo çok soğuk kanlı topla birlikte çıkabiliyor antep maçındaki mehmete yaptığı asist hala akıllarda:)takımdan en son gönderilmesini gereken adamlardan biride diallodur.
|
[QUOTE=adres58;725806]Kesinlikle şahsım adına Bilicanın gelmesine karşıyım... Sebepleri pek çok... Artık İstanbul hayatına alışmış olan sevgili Bilica bulduğu tüm fırsatları buralarda değerlendirmek isteyecek ve artık futbol hayatının sonlarında teknik kadroyu sorunlar içine itecektir. Yoksa bizdeki gibi bir bilicayı kim istemez, kim hayır diyebilir ama ben zannetmiyorum. Ayrıca hocamızın önümüzdeki 5-6 yılın temelini attığını düşünürsek sezonluk değil ilerisi için futbolcu aldığını ayan beyan görürüz. Bilica aslında bize ilk önerildiği zamanı hatırlıyorum da hemen hemen aynı senaryolar vardı. Futbol hayatı bitik diyerek bir işadamı önermiş ve aşı tutmuştu. Ama o zaman Bilica 29 yaşında idi. Şimdi ise Fenerbahçede kadroya girememiş, resmi müsabakalarda forma giyememiş, oldukça fazla maç eksiği olan bir futbolcu çıkıyor karşımıza... Ayrıca ben Diallonun kalmasından yanayım. Çünkü dikine oynayabilen geriye düştüğümüz anlarda ileri çıkabilen ayrıca bilekleride sağlam bir oyuncu Diallo (bknz. Gaziantep maçı 7.hafta) Ligin son haftalarında düz koşulara başlayan ve durumu düzelen Diallo umarım hepimizi yanıltır. Tek sorun bu sene yapılacak Afrika kupası maçları.[/QUOTE]
Yazdıklarınızın hepsine katılıyorum. Ben de yazsam bundan farklı bir yazı olmazdı. Bilica'ya ben de karşıyım ve diallo'nun kalmasından yanayım. |
WEZ Format +2. Şuan Saat: 16:29. |