SivasSpor.com -  Yiğidoların Özgür Sesi

SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi (http://www.sivasspor.com/forum/index.php)
-   Haberler (http://www.sivasspor.com/forum/forumdisplay.php?f=36)
-   -   Sivasspor'umuza Sağlık Sponsorluğu (http://www.sivasspor.com/forum/showthread.php?t=32229)

babapiton 21.06.2011 18:54

Sivasspor'umuzdan Sağlık Sponsorluğu

[IMG]http://www.sivasspor.org.tr/tr/image.php?foto=depo/1308668486_sivasspor.jpg&w=250&h=150[/IMG]

Kulübümüz, Cumhuriyet Üniversitesi ve Sivas Özel Anadolu Hastanesi ile sponsorluk anlaşması imzaladı.

Sivasspor'umuz Cumhuriyet Üniversitesi ve Sivas Anadolu Hastanesi ile sağlık sponsorluğu anlaşmasına vardı. İmza törenine Kulübümüz Sağlık Kurulu As Başkanımız Uğur Akkuş, Stadyumdan ve Halkla İlişkilerden Sorumlu As Başkanımız Faruk Taşseten, Genel Müdürümüz Cafer kaplan, Cumhuriyet Üniversitesi Hastanesi Başhekimi Prof. Dr. Suphi Müderris ve Özel Sivas Anadolu Hastanesi Genel Müdürü Ebuseyf Kılıç hazır bulundu.
İmza töreninin ardından açıklamada bulunan Kulübümüz Sağlık Kurulundan Sorumlu As Başkanımız Uğur Akkuş, Sivas’ın iki büyük kuruluşu ile anlaştıkları için çok mutlu olduklarını belirterek şunları söyledi: “Bugün şehrimizin iki güzide kuruluşu birlikteyiz. Bir tanesi Cumhuriyet Üniversitesi şehrimiz açısından, sosyal, ekonomik, ticari ve eğitim anlamında çok büyük katkıları olan bir yer. Bir tanesi de şehrimizin ilk ve tek özel hastanesi olan Özel Sivas Anadolu Hastanesi. Her iki kuruluşta Sivasspor’a büyük destek sağladılar. Futbol takımımızın, yöneticilerimizin sağlık problemleriyle ilgilenmek, teşhis ve tedavi anlamında katkıda bulunmak için gönüllü olarak Sivasspor’a destek olacaklar. Ben kendilerine çok teşekkür ediyorum. Hem Sivaslılar için hem de Sivasspor için hayırlı olmasını diliyorum.”dedi. Cumhuriyet Üniversitesi Hastanesi Başhekimi Prof. Dr. Suphi Müderris ise yaptığı açıklamada “Sivasspor Sivas gözbebeğidir. Gönülden bağlı olduğumuz bir kulüp. Sivasspor’a gönülden destek vereceğiz ve elimizden geleni yapacağız. Sivasspor bizim de kulübümüz.” ifadelerini kullandı. Sivasspor’a sponsor oldukları için gurur duyduklarını belirten Özel Sivas Anadolu Hastanesi Genel Müdürü Ebuseyf Kılıç ise: “Sivas’ın en önemli markası olan Sivasspor’un sağlık sponsoru olmak bizim için gurur vesilesidir. Sivas insanı her zaman en fazla Sivasspor ile övünüyor. Biz de Sivasspor ile aynı resimde olmaktan gurur duyuyoruz.” dedi.

[B]Kaynak:sivasspor.org.tr[/B]

HALIL 21.06.2011 18:56

Cevap: Sivasspor'umuzdan Sağlık Sponsorluğu

hayirli ugulu olsun ha bide bu yeni saglik kurulu as baskanimiz ugur akkus iyi isler yapiyo yasam koclari sponsorlar falan gozume girdi ;)

beni en cok dusunduren sivassporun ana sponsoru kim olacak formamiz bos kalmasin turk kizilayi ile yurumez bu is biz barcelona degiliz paraya ihtiyacimiz var

tavatir 21.06.2011 19:01

Cumhuriyet Üniversitesi Hastanesi Başhekimi Prof. Dr. Suphi Müderris, bundan yıllar önce yine Sivasspor yönetimindeydi diye hatırlıyorum.

Öncelikle bu gelişme hayırlı olsun. Şimdi Sivasspor gelecek yıl için forma, saha reklamları ve genel sponsorluk için çalışma yapmalıdır. Özellikle camiamıza yakın kurumlarla ve mümkünse Sivas menşelilerle görüşülüp sezon başlayana kadar bu çalışmayı tamamlayıp sonuçlandırmalıdır. Gelecek yıl maddi açıdan takımımız çok rahat etmeli.

adres58 21.06.2011 19:08

Suphi bey yine sahnede... Çok değerli bir şahsiyet... Sadece helal olsun demek düşüyor bizlere... Şimdi sıra forma reklamlarımızda... Her yönü ile profesyonel bir çehresi olan kulübümüze mutlaka Sivas patentli işadamlarımızın forma reklamı vermeleri gerekiyor. Aslında bu, bir görev addedilmeli...

tavatir 21.06.2011 19:11

[QUOTE=adres58;725972]Suphi bey yine sahnede... Çok değerli bir şahsiyet... Sadece helal olsun demek düşüyor bizlere... Şimdi sıra forma reklamlarımızda... Her yönü ile profesyonel bir çehresi olan kulübümüze mutlaka Sivas patentli işadamlarımızın forma reklamı vermeleri gerekiyor. Aslında bu bir göçrev addedilmeli...[/QUOTE]

Benim için Suphi Bey bir kat daha değerli şahsiyet. Çünkü başarılı şekilde ameliyat etmişti beni :)

babapiton 21.06.2011 19:12

eskişehirdeki eti gibi manisadaki gibi bi vestelimiz yok malesef :(

SivasSpor.Com 21.06.2011 21:28

Sivasspor'umuza Sağlık Sponsorluğu

[url=http://resimzade.com/Show.html?i=29038&token=13062][img]http://resimzade.com/Show.html?i=29038&token=13062[/img][/url]
Kulübümüz, Cumhuriyet Üniversitesi ve Sivas Özel Anadolu Hastanesi ile sponsorluk anlaşması imzaladı.

Sivasspor'umuz Cumhuriyet Üniversitesi ve Sivas Anadolu Hastanesi ile sağlık sponsorluğu anlaşmasına vardı. İmza törenine Kulübümüz Sağlık Kurulu As Başkanımız Uğur Akkuş, Stadyumdan ve Halkla İlişkilerden Sorumlu As Başkanımız Faruk Taşseten, Genel Müdürümüz Cafer kaplan, Cumhuriyet Üniversitesi Hastanesi Başhekimi Prof. Dr. Suphi Müderris ve Özel Sivas Anadolu Hastanesi Genel Müdürü Ebuseyf Kılıç hazır bulundu.

İmza töreninin ardından açıklamada bulunan Kulübümüz Sağlık Kurulundan Sorumlu As Başkanımız Uğur Akkuş, Sivas’ın iki büyük kuruluşu ile anlaştıkları için çok mutlu olduklarını belirterek şunları söyledi: “Bugün şehrimizin iki güzide kuruluşu birlikteyiz. Bir tanesi Cumhuriyet Üniversitesi şehrimiz açısından, sosyal, ekonomik, ticari ve eğitim anlamında çok büyük katkıları olan bir yer. Bir tanesi de şehrimizin ilk ve tek özel hastanesi olan Özel Sivas Anadolu Hastanesi. Her iki kuruluşta Sivasspor’a büyük destek sağladılar. Futbol takımımızın, yöneticilerimizin sağlık problemleriyle ilgilenmek, teşhis ve tedavi anlamında katkıda bulunmak için gönüllü olarak Sivasspor’a destek olacaklar. Ben kendilerine çok teşekkür ediyorum. Hem Sivaslılar için hem de Sivasspor için hayırlı olmasını diliyorum.”dedi. Cumhuriyet Üniversitesi Hastanesi Başhekimi Prof. Dr. Suphi Müderris ise yaptığı açıklamada “Sivasspor Sivas gözbebeğidir. Gönülden bağlı olduğumuz bir kulüp. Sivasspor’a gönülden destek vereceğiz ve elimizden geleni yapacağız. Sivasspor bizim de kulübümüz.” ifadelerini kullandı. Sivasspor’a sponsor oldukları için gurur duyduklarını belirten Özel Sivas Anadolu Hastanesi Genel Müdürü Ebuseyf Kılıç ise: “Sivas’ın en önemli markası olan Sivasspor’un sağlık sponsoru olmak bizim için gurur vesilesidir. Sivas insanı her zaman en fazla Sivasspor ile övünüyor. Biz de Sivasspor ile aynı resimde olmaktan gurur duyuyoruz.” dedi.

Sivasspor.org.tr

Harput0658 21.06.2011 22:21

Cevap: Sivasspor'umuza Sağlık Sponsorluğu

Kurumsallaşmak, Profesyönelleşmek açısından bu tür Sponsorluklar çok önemli. Devamının gelmesini umut ediyorum.

OzkanBaskan 21.06.2011 22:36

tebrik ediyorum olması gereken adımlar atılmaya devam ediyor

<Sivasspor58> 21.06.2011 23:44

Sivas'taki kuruluşların takımımıza sahip çıkması çok sevindirici. Diğerlerine örnek olsun bu.

WEZ Format +2. Şuan Saat: 04:42.