![]() |
toplu imza toreni
toplu imza toreni atilacak mi?
sivassporun su ana kadar prensip anlasmasi yaptigi yerli ve yabanci futbolcular icin imza toreni yapip yapmayacagi merak ediliyor. sadece bir tek santrofor alarak transfer sezonunu kapatmayi dusunen sivassporun bolu kampi oncesi sivastaki saglik taramasindan sonra imza toreni yapilmasi bekleniyor kaynak:hurdogan link:[url]http://www.hurdogan.com/index.php?hur=haberdetay&id=7935[/url] ne dusunuyorsunuz ? |
Cevap: toplu imza toreni
Sivasspor'da şuan ne belli ki imza töreni yapıp yapılmayacağı belli olsun. Transferler yapıldı o kadar merak eden taraftar merakta bırakıldı. Diğer takımlar tek tek açıkladı transferlerini bizimkiler de hepsine imza attıracak ve daha tam olarak transferler bitmeden.
|
yalan haber .böyle bi şeyi sivasspor na zaman yaptıki şimdi yapsın.hem aldıgı tırışka oyuncular için törene falan gerek yok.tören yapılabilecek bi oyuncumuz yok henüz hepside sıradan adamlar.[FONT="Arial Black"]ama unuttum özür dilerim ugur kavuk için tören ve havaalanında karşılama yapmamız gerekir[/FONT]
|
bencede toplu imza törenine gerek yok. bu trışka oyuncularla ne yapacağız yönetim onu şapkasını onune koyup düşünmeli.
-halil altıntop u nobreyi holosko yu moritz i hilberti batuhanı mehmet batdalı alırsında 4 eylülde taraftarın onunde imza attırırsın. of spordan gelen kaleci ayaktada imza atabılır... |
Sevgili Hemşerilerim,
Hakkınızı helal edin. Vatani görevim olan askerliğimi acemi birliğimi İzmir Bornova Merkezde yapacağım. Uzun bir zaman takip edemeyeceğim. Umarım hakkımızda en hayırlısı olur ve Sivasspor'umuz düşünelinin aksine bu sene muhteşem bir performans gösterirde aklımız Sivasspor'umuzda kalmaz. Hepinizi çok seviyorum. Renk dil, din, ırk ayrımı yapmadan. Daha önce gönlünü kırdıklarım olduysa af ola, özür dilerim. Hoşçakalın. Sayılı günler çabuk geçer ümidiyle sağlıcakla kalınız. |
takımı ve oyunu yönlendirebilecek bir oyun kurucumuz yok. göz göre göre bu şekilde sezona başlarsak hiç bişey diyemıyorum gerçekten..
mohammed ali kurtuluş gitti gidiş o gidiş onun yeri hala eksik !!! |
[QUOTE=dede58;726273]Sevgili Hemşerilerim,
Hakkınızı helal edin. Vatani görevim olan askerliğimi acemi birliğimi İzmir Bornova Merkezde yapacağım. Uzun bir zaman takip edemeyeceğim. Umarım hakkımızda en hayırlısı olur ve Sivasspor'umuz düşünelinin aksine bu sene muhteşem bir performans gösterirde aklımız Sivasspor'umuzda kalmaz. Hepinizi çok seviyorum. Renk dil, din, ırk ayrımı yapmadan. Daha önce gönlünü kırdıklarım olduysa af ola, özür dilerim. Hoşçakalın. Sayılı günler çabuk geçer ümidiyle sağlıcakla kalınız.[/QUOTE] güle güle git gel gardaş hayırlı teskereler |
Hakkınızı helal edin. Vatani görevim olan askerliğimi acemi birliğimi İzmir Bornova Merkezde yapacağım. Uzun bir zaman takip edemeyeceğim. Umarım hakkımızda en hayırlısı olur ve Sivasspor'umuz düşünelinin aksine bu sene muhteşem bir performans gösterirde aklımız Sivasspor'umuzda kalmaz. Hepinizi çok seviyorum. Renk dil, din, ırk ayrımı yapmadan. Daha önce gönlünü kırdıklarım olduysa af ola, özür dilerim. Hoşçakalın. Sayılı günler çabuk geçer ümidiyle sağlıcakla kalınız.[/QUOTE] güle güle git hayırlı tezkereler.. |
Hakkınızı helal edin. Vatani görevim olan askerliğimi acemi birliğimi İzmir Bornova Merkezde yapacağım. Uzun bir zaman takip edemeyeceğim. Umarım hakkımızda en hayırlısı olur ve Sivasspor'umuz düşünelinin aksine bu sene muhteşem bir performans gösterirde aklımız Sivasspor'umuzda kalmaz. Hepinizi çok seviyorum. Renk dil, din, ırk ayrımı yapmadan. Daha önce gönlünü kırdıklarım olduysa af ola, özür dilerim. Hoşçakalın. Sayılı günler çabuk geçer ümidiyle sağlıcakla kalınız.[/QUOTE] hayırlı olsun güle güle git-gel.. |
[QUOTE=karşıyakalı;726267]yalan haber .böyle bi şeyi sivasspor na zaman yaptıki şimdi yapsın.hem aldıgı tırışka oyuncular için törene falan gerek yok.tören yapılabilecek bi oyuncumuz yok henüz hepside sıradan adamlar.[FONT="Arial Black"]ama unuttum özür dilerim ugur kavuk için tören ve havaalanında karşılama yapmamız gerekir[/FONT][/QUOTE]
Devre arasında Antalya'daki kampa yapılmıştı.. Ya hiç yapılmadı diyemeyiz ama değil mi kardeş.. :) |
| WEZ Format +2. Şuan Saat: 07:07. |