SivasSpor.com -  Yiğidoların Özgür Sesi

SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi (http://www.sivasspor.com/forum/index.php)
-   SivasSpor (http://www.sivasspor.com/forum/forumdisplay.php?f=8)
-   -   SİVASSPOR YENİ SEZONA HAZIRMI? (http://www.sivasspor.com/forum/showthread.php?t=32290)

58MUAMMER58 30.06.2011 21:33

SİVASSPOR YENİ SEZONA HAZIRMI?

Değerli sivasspor taraftarları yeni sezonun başlamasına az bir süre kaldı,2 yıldır düşmemeye oynayan takımımız,yapılan transferlerle giden oyuncuların yerini doldurdumu?takımın eksik görülen mevkilere taraftarları tatmin edecek kalitede oyuncular alındımı? enönemlisi de takımı iyi günde kötü günde yalnız bırakmayan ,içerde dışarda herzaman destek olan taraftar gruplarının hiçbiri şuanda faaliyette değiller,bu şartlarda sivasspor lige nekadar hazır ?düşüncelerinizi öğrenmek istiyorum.

akifesk 30.06.2011 21:35

Cevap: SİVASSPOR YENİ SEZONA HAZIRMI?

NE TARAFTAR VAR NE TRANSFER ...

münihli_58 30.06.2011 21:40

Bence Konu adi : ''Yeni Sezona neden hazir degiliz'' olmaliydi :rolleyes:

ZiDaNe58 30.06.2011 21:43

hazırda ne kelime bomba gibiyiz bomba:D

anilcan213 30.06.2011 22:04

En büyük transfer var olan kadronun genelde korunması oldu,
Taraftara gelince maalesef diyebiliyorum sadece

KaanK 30.06.2011 22:07

[B]Yeni sezon öncesi rıza hocayla transfer komitesi el ele vermiş taraftarın sabrını ölçmekle meşguller ..hedef ilk 10 muş almanya 3.ligde oyuncu almalar falan göz göre göre aynı hatalara devam ediliyor[/B]

asabibaba 30.06.2011 22:16

[B]? [/B]yapabildiğim en büyük soru işaretini yapmaya çalıştım.. yani demem şu ki ben ilk defa bu siteyi sivası ve sivassporu bu kadar ideasız vede savruk gördüm ...geçen iki senede bile bir iddaa vede beklenti vardı bu sene ne hırs ne beklenti nede umut var kocaman bir soru işaretinden başka ?????????:confused::confused:

yigido_ersin58 30.06.2011 22:20

TAKIMIN DURUMU BURADAN BUYUK Bİ BELİRSİZLİK NE YAPABILECEGIMIZI BILINMIYOR TRANSFERLER YETERSIZ BENCE

eyuphulagu 30.06.2011 22:35

Dereyi görmeden paçayı sıvamamak gerekir..Sivassporun bu yıl aldığı oyuncuların tamamı Rıza ÇALIMBAY tarafından transfer edilmiş oyuncular;artık Rıza Hocanın hiçbir mazereti de yok...Sivassporda un var,şeker var, yağ var;helva yapmak da hocaya düşüyor...Önce hayırlısıyla şu hazılık maçlarını bir görelim,hocanın kadrosunda kimleri oynatacağını;ilk 11 ve ilk 18 i bir görelim,oynanan futbolu ve sistemi bir görelim ondan sonra takım hakkında daha sağlıklı yorumlar yapabiliriz..Ben yeni tarnsferlerden kaç tanesinin ilk 11 de kaç tanesinin ilk 18 de olacağını merak ediyorum..Hala da bu takımın çok iyi bir oyun kurucuya ihtiyacı olduğunu düşünüyorum..Keşke G.Antep de oynayan Wagner ve Geçen yıl Trabzonsporda oynayan Jaja tipinde bir oyuncumuz olsa...En çok da Kıvanç'ın nasıl bir oyuncu olduğunu;sivassporda kadroya girip giremeyeceğini çok merak ediyorum..Eğer Alınırsa Attila nın sivasspora çok faydalı olacağını düşünüyorum...Rıza hocanın bu yıl nasıl bir sistemle oynayacağını da merak ediyorum...Hele şu hazırlık maçlarını bir görelim;bence sivasspor bu takıma ilk 11 de oynayack 2-3 oyuncu daha alır diye düşünüyorum..Yeni fedarasyon kadroda sınırsız yabancıya izin vereceği için sivasspora ona göre transfer yapacaktır diye düşünüyorum...

ozledımeskıyı 30.06.2011 23:06

Defans: Faty Kerim ikisi d e çok iyi katılmayan var sa saçmalayabilir en çok sıkıntı yaşadığımız bölgenin çözüldüğünü düşünürsek EVET hem daha takm kampta bi hazırlık maçı olmadan bunları tartışmak çok yersiz

WEZ Format +2. Şuan Saat: 14:57.