SivasSpor.com -  Yiğidoların Özgür Sesi

SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi (http://www.sivasspor.com/forum/index.php)
-   Haberler (http://www.sivasspor.com/forum/forumdisplay.php?f=36)
-   -   Tesislerimizde Yapılan Araştırma Sonucu (http://www.sivasspor.com/forum/showthread.php?t=32311)

SivasSpor.Com 03.07.2011 19:35

Tesislerimizde Yapılan Araştırma Sonucu
 
[IMG]http://www.sivasspor.com/images/stories/2008yeni/1.ason-dakika.jpg[/IMG]

Geçtiğimiz gün başlayan ve yurt genelini kapsar hale gelen soruşturma gereği tesislerimizde yapılan araştırmada hiçbir belgeye el konulmadığı, suç ve suç unsuruna rastlanılmadığı sadece arama yapıldığını gösterir basit bir tutanak ile polislerin tesislerimizden ayrıldığı öğrenildi.

Sabah erken saatlerde tesislerimize gelen özel ekip başta başkanımız Mecnun ODYAKMAZ olmak üzere yöneticilerimize ait bütün odaları ayrıntılı aradılar ancak hiç bir bulguya ulaşamadıkları öğrenildi.

tavatir 03.07.2011 19:35

Sivasspor tesislerinde suç unsuru bulunamadı
 
[B]Arkadaşlar başlamadan önce hemen belirteyim hiç kimse göz altına alındı diye suçlu olmaz. İfadesine falan başvurmak için gözaltına alınmış olması muhtemeldir. Şurdan biri çıkıp bir şikayette bulunulsa ilgili kişi savcılığa çağrılır mutlaka. Ümit ediyoruzki hiçbirşey çıkmadan soruşturma bir an önce sonuçlansın. [/B]

Şimdi haber zamanı ;

Şike iddiaları kapsamında arama yapılan Sivasspor tesislerinde suç unsuru bulunamadığı ve Başkan Mecnun Odyakmaz dışında gözaltının olmadığı belirtildi.

Sivasspor Asbaşkanı Faruk Tasseten, şike soruşturması kapsamında tesislerde yapılan aramayla ilgili Cihan Haber Ajansı'nın sorularını cevapladı.

Sabah saat 07.00'de görevli polislerin tesislere geldiğini ve arama yapmadan yöneticileri tesislere çağırdıklarını belirten Tasseten, aramanın yöneticilerin de tesislerde olduğu bir süre içinde yapıldığını açıkladı. İstanbul'da gözaltına alınan kulüp başkanı Mecnun Odyakmaz'ın odasının ve tesislerin diğer odalarında polislerin soruşturma kapsamında belge araması yaptığını belirten Tasseten, aramanın yaklaşık 3 saat sürdüğünü kaydetti. Arama sonunda hiçbir belgeye el konulmadığını açıklayan Tasseten, "Kulüp tesislerimizde arama yapıldığı doğru. Yönetici arkadaşlarımızın da hazır bulunduğu bir sırada başkanımızın odası ve diğer kulüp odalarında görevli polisler tarafından suç arama yapıldı. Hiçbir belgeye el konulmayan arama sonunda polis, tutanak tutarak tesislerden ayrıldı. Soruşturmanın sonucunu bizler de merakla bekliyoruz." diye konuştu.

Bu arada Sivasspor Tesisleri'nde yapılan aramayı ve sonucunda suç unsuruna rastlanmadığını emniyet kaynakları da doğruladı.

Dua 03.07.2011 19:44

Cevap: Sivasspor tesislerinde suç unsuru bulunamad
 
Adam gibi adam MECNUN BASKAN.


Bu arada Eskisehirspor Bülen Uygun, Ümit Karan ve Mehmet Yildizin sözlesmelerini askiya almis.

HALIL 03.07.2011 19:47

Cevap: Sivasspor tesislerinde suç unsuru bulunamad
 
allaha cok suku iyi bir haber alibildik peki bu ne demek sivasspor ceza almicak insallah

gürünlüyiğido58 03.07.2011 19:51

Cevap: Sivasspor tesislerinde suç unsuru bulunamad
 
haydi inşallah başkanıda serbest bırakırlarda rahatlarız

tavatir 03.07.2011 19:53

Cevap: Sivasspor tesislerinde suç unsuru bulunamad
 
[QUOTE=yigido_halil_58;728947]allaha cok suku iyi bir haber alibildik peki bu ne demek sivasspor ceza almicak insallah[/QUOTE]

Soruşturmanın bitmesini bekleyelim bakalım.

Ben Sivasspor - Fenerbahçe maçını seyrettiğim kadarıyla şaibe olduğunu sanmıyorum ama bakalım ne olacak ?

Ama şu anda Eskişehir bizden daha avantajlı. Çünkü onların başkanlarının adı geçmiyor. Başkanlar kulüp tüzel kişiliğini temsil ederler. O nedenle Eskişehir'in bu işten sıyrılması daha kolay. Şu anda Mecnun Başkan'ın bu olaya uzaktan yakından karışmadığını ümit ediyoruz.

Dua 03.07.2011 19:55

Cevap: Sivasspor tesislerinde suç unsuru bulunamad
 
Bursa Baskaninida gecen hafta Göz altina almislardi birsey cikmadi.

karahisarli 03.07.2011 19:55

Cevap: Sivasspor tesislerinde suç unsuru bulunamad
 
cok sevindim umarim baskanimizda sucsuz bulunur...

yigido_ersin58 03.07.2011 19:58

Cevap: Sivasspor tesislerinde suç unsuru bulunamad
 
şimdi sırada baskanımız bızımle ılgılı hıçbişey bulaamzlar allahın ıznıyle temız cıkıcaz bu işden

HALIL 03.07.2011 20:05

Cevap: Sivasspor tesislerinde suç unsuru bulunamad
 
insallah iyi haberleri aliriz yakinda cok sinirliyim ve stresliyim son 2 yilda oldugu gibi ama insallah anlimizin akiyla atlatacagiz

mecnun ve korcan sivasspordaki tutukluar insallah suczuz olduklari kanitlanir

ama cok buyuk iddiallar varmis yanadabiliriz malesef ama allah korussun


WEZ Format +2. Şuan Saat: 02:35.

Powered by: vBulletin. Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.


Copyright © 2005