![]() |
Grosicki şike iddalarına yanıt verdi
Grosicki net konuştu..
Sivasspor’un Polonyalı futbolcusu Kamil Grosicki, şike soruşturmasında tartışılan karşılaşmalar arasında yer alan Sivasspor-Fenerbahçe maçıyla ilgili düşüncelerini açıkladı.. 07 Temmuz 2011 , 05:26 Kırmızı-beyazlıların geçtiğimiz sezonun devre arasında kadrosuna kattığı 23 yaşındaki yıldız oyuncu, Polonya basınına yaptığı açıklamada, Fenerbahçe'nin haklı bir galibiyet aldığını söyledi. Grosicki, "Çok kısa bir süre içerisinde temize çıkacaklarına inanıyorum. Evet Fenerbahçe maçı kazandı. Ancak bizden daha iyi oldukları için kazandılar” dedi. Polonyalı oyuncu, sarı-lacivertli takımın 4-3 kazandığı maçta yediği hatalı goller yüzünden gözaltına alınan kaleci Korcan'a da destek vererek, "Kaleci bir hata yaptı çünkü saha çok ıslaktı. Ancak maçın diğer anlarında bizi kurtaran kişiydi" diye konuştu. [url]http://www.ajansspor.com/futbol/superlig/h/20110707/grosicki_net_konustu.html[/url] |
Cevap: Grosicki şike iddalarına yanıt verdi
Helal olsun grosıcki adamsın . Keşke herkes senin gibi olabilse .
|
yabancıdan bunu duymak azda olsa bızı rahatlattı baskanımızı iki günde çizen taraftarlara örnek olsun.cok kolayca ben basımın caresine bakarım sonucu bekliyorum diyebilirdi.
|
[QUOTE=rivaldo58;730272]Grosicki net konuştu..
Sivasspor’un Polonyalı futbolcusu Kamil Grosicki, şike soruşturmasında tartışılan karşılaşmalar arasında yer alan Sivasspor-Fenerbahçe maçıyla ilgili düşüncelerini açıkladı.. 07 Temmuz 2011 , 05:26 Kırmızı-beyazlıların geçtiğimiz sezonun devre arasında kadrosuna kattığı 23 yaşındaki yıldız oyuncu, Polonya basınına yaptığı açıklamada, Fenerbahçe'nin haklı bir galibiyet aldığını söyledi. Grosicki, "Çok kısa bir süre içerisinde temize çıkacaklarına inanıyorum. Evet Fenerbahçe maçı kazandı. Ancak bizden daha iyi oldukları için kazandılar” dedi. Polonyalı oyuncu, sarı-lacivertli takımın 4-3 kazandığı maçta yediği hatalı goller yüzünden gözaltına alınan kaleci Korcan'a da destek vererek, "Kaleci bir hata yaptı çünkü saha çok ıslaktı. Ancak maçın diğer anlarında bizi kurtaran kişiydi" diye konuştu. [url]http://www.ajansspor.com/futbol/superlig/h/20110707/grosicki_net_konustu.html[/url][/QUOTE] ARAMIZDAKİ İRLANDALILARA ÖNEMLE DUYURULUR..!! |
[QUOTE=rivaldo58;730272]Grosicki net konuştu..
Sivasspor’un Polonyalı futbolcusu Kamil Grosicki, şike soruşturmasında tartışılan karşılaşmalar arasında yer alan Sivasspor-Fenerbahçe maçıyla ilgili düşüncelerini açıkladı.. 07 Temmuz 2011 , 05:26 Kırmızı-beyazlıların geçtiğimiz sezonun devre arasında kadrosuna kattığı 23 yaşındaki yıldız oyuncu, Polonya basınına yaptığı açıklamada, Fenerbahçe'nin haklı bir galibiyet aldığını söyledi. Grosicki, "Çok kısa bir süre içerisinde temize çıkacaklarına inanıyorum. Evet Fenerbahçe maçı kazandı. Ancak bizden daha iyi oldukları için kazandılar” dedi. Polonyalı oyuncu, sarı-lacivertli takımın 4-3 kazandığı maçta yediği hatalı goller yüzünden gözaltına alınan kaleci Korcan'a da destek vererek, "Kaleci bir hata yaptı çünkü saha çok ıslaktı. Ancak maçın diğer anlarında bizi kurtaran kişiydi" diye konuştu. [url]http://www.ajansspor.com/futbol/superlig/h/20110707/grosicki_net_konustu.html[/url][/QUOTE] korcan bence aklanır,hem hatalı golu volkanda yedi gs'nin eski kalecisi leo francoda yedi |
BU açiklamayi Grosicki değil yönetim yapmali ama yönetimden cit yok olay kabul edilmiş sine cekilmiş gibi Bu işte bi iş var haydi hayirlisi
ama aciklamayi yapacak kişi Grosicki değil ************* |
Sivas Fener'le 12 süper lig maçı oynamış.
Sezon SİVASSPOR- FENERBAHÇE 2005-2006/12.hafta 2 3 29.hafta 0 3 2006-2007/ 6.hafta 1 1 23.hafta 2 2 2007-2008/ 3.hafta 0 1 20.hafta 1 4 2008-2009/ 5.hafta 1 0 22.hafta 2 4 2009-2010/ 2.hafta 0 3 19.hafta 1 5 2010-2011/17.hafta 0 1 34.hafta 3 4 Görüleceği üzere Sivas'ın fenere karşı sadece bir galibiyeti ve iki beraberliği var . Fener sivası 3-0,4-2,5-1 lik sonuçlarla yenmiş. Bu maçlarda kasıt aranmamışta 3-4'lük maçta neden kasıt aranıyor? Daha önce bu ülkede LİG BENİM-KUPA SENİN diye alenen tezahuratta bulunanlar hakkında ne yapılmış ? Adalaet adil ve herkes için olmalı Sivas ve Korcan suçsuz. Bunu zaman gösterecek ama bu kurumlar ve kişilerin uğradığı ve uğrayacağı zararı kimler ve nasıl telafi edecekler ? |
[QUOTE=Murad_Kelleci58;730292]ARAMIZDAKİ İRLANDALILARA ÖNEMLE DUYURULUR..!![/QUOTE]
Genc arkadasim, bu siteye arada bir TB taraftari girer agzinin payini alir cikar gider.Bunun dísinda bu sitede tüm SIVAS´lilar,Sivasspor catisi altinda bulusmus,genc olanlar birbirleriyle daha cabuk kaynasmis,bir bölüm ise birbirlerinden elektirik alamamislardir.Bunda kültürün etkili oldugunun altini cizmek isterim.Bundan sonra olacaklar üc asagi bes yukari belli degilmi.Mahkemelerin sabaha kadar sürmesi,bir gaye icin yapiliyor.Bu gayede,biran evvel bu konular aciga kavussunki,yarin sampiyonlar ligi maclari var,lig fikstürü cekilecek,küme düsürülecek takimlar olacak, bu bizim istemimiz disinda cereyan edecek.Sen kalkip icimizdeki Irlanda´lilar ifadesini kullanirsan bu olmaz.Kirici degil yapici ol.Gazeteler günlerden beri telefon görüsmeleri kayit olmus diye bahsedildi,daha dün gece mahkeme önüne cikmadan adliye´deki sorusturulmasinda polis´in ve savcinin elinde delil olmasaydi baskan serbest birakilirdi.Tutuklu olarak yargilanmasina devam edilecek.Fakat bu arada ne olacak haftaya TFF kararini verecek ve büyük bir olasilikla Sivasspor küme düsürülecek veyahutda baska bir varyasyon denenecek. FB´nin bu ligde kalmasi icin tüm olanaklar seferber edilecek,sayet FB küme düserse büyük takim olma statüsünde olmiyacak artik.Bunu önlemek icin hersey yapilacak.Su anda sike yapan takimlarin küme düsürülmemesi icin ,bazi teklifler gelmeye basladi,lige -30 puanla baslamak gibi. |
[QUOTE=RoKeT;730316]BU açiklamayi Grosicki değil yönetim yapmali ama yönetimden cit yok olay kabul edilmiş sine cekilmiş gibi Bu işte bi iş var haydi hayirlisi
ama aciklamayi yapacak kişi Grosicki değil *************[/QUOTE] Yönetim uyuma baskana korcana takıma sahip cık iş işten gecmeden |
Evet,bazı arkadaşlar teşvik parası almış,ben de duydum mu diyecekti?
|
| WEZ Format +2. Şuan Saat: 09:27. |