![]() |
Yiğido Göz Doldurdu
[IMG]http://www.sivasspor.com/images/stories/maclar/svs-ks-1-1.jpg[/IMG]
Yeni sezona son iki yılın izini silmek için mücadele edecek olan Sivassporumuz Yunanistan'ın güçlü temsilcisi Panathinaikos ile oynadığı hazırlık maçından 0 - 0 berabere ayrıldı. Özellikle yeni transflerlerimizin başta Faty olmak üzere gösterdikleri uyum yigidoları memnun etti. Sivassporumuz maça; Borjan, Navratil, Faty, Ziya, Uğur, Erman, Grosicki, Mehmet Nas, Kadir, Cihan Özkara ve Eneramo ilk 11 ile başladı. |
Cevap: Yiğido Göz Doldurdu
iyi oynadık mı bilen var mı?
|
Özellikle [B]Faty[/B] ve[B] Cihan Özkara[/B]'ı çok beğendim... Faty tüm oyunculara o kadar öz güven veren bir defans oyuncusu ki adeta tüm gözler hep onu arıyor saha içerisinde... Diyebilirimki CUK oturmuş bir defans oyuncusu[B] Faty[/B]... [B]Cihan Özkara[/B]nın dahada pişmesi gerçeğini unutmadan bize çok faydalı olacağına eminim. Çok çalışıyor işini ciddiye alıyor. Dikkatli izleyin beni diyor... [B]Borjan[/B]'da güzel maç çıkardı diyebiliriz. Ama nihayetinde bu maç bir hazırlık maçı. İlk maçtan bir netice çıkarmak çok güç. Eğer seyredebilirsek takımımızın diğer oyuncuları hakkında geniş bir düşünceye sahip olabiliriz.
Birde unutmadan söylemek lazım, Pana uzun süre ideal oyuncuları ile oynadı. Biz çok oyuncu değişikliği yapmamıza rağmen iyi oynadık. Ayrıca Pananın iki topu direkten geri gelmesi çok baskın oyun oynamalarına delalet değildir. Merak etmeyin [B]Cerny[/B]'ninde katılımı ile çok iyi bir takım seyredeceğiz. |
fena degildik ama daha iyi olabilirdik
|
Cihan Özkara'yı beğendim. Süratlenmesi iyi.
Şu Mecnun Başkan ve takımın durumu netleşse de rahatlasak. |
KÜMEYE DÜŞÜRMEZLERSE çok can yakacağız desenize
|
[B]Kısa süre içinde takımdaki fizik gücüne hayret ettim. Rıza Hoca anlaşılan oyuncularımızın pestilini çıkartıyor. Bu sezon son 20 dk da oyundan düşen oyuncu görmeyeceğiz
Faty'e resmen bayıldım çok yerinde bir transfer bu sene ki en iyi transferimiz denebilir ayrıca da Cihan ÖZKARA'yı da çok beğendim. Güzel geçen maçta dikkat çeken en önemli nokta sağ bek ve forvet ne olursa olsun bu iş Uğur KAVUK'la olmaz olmayacakta anlamıyorum bu Uğur inadı neden. Bu takımda Eneramo asla tek forvet oynayamaz... [/B] |
gerçekten uzun aradan sonra tam istediğim bi takımdı fatyi çoook beğendim borjanıda çok begendim eneramoyla bu iş olmaz bu takıma 10 ve 9 numara mutlaka şart rıza hoca yavaş yavaş uyuyan devi uyandıracak gibi görünüyor
|
[QUOTE=PETKOVİC;732493]iyi oynadık mı bilen var mı?[/QUOTE]
Iyi oynadik yigidolar böyle gider ve su sike olayinda aklanirsak ligde eski günleri tekrar görecegiz insallah |
maçı nerde izlediniz de böyle yorum yapıyosunuz kıskandım şimdi :D
|
WEZ Format +2. Şuan Saat: 03:10. |