![]() |
En İyisini Getireceğiz
[IMG]http://www.sivasspor.com/images/stories/diger/1.rizahocaaa.jpg[/IMG]
Rıza Hoca kadro kalitesinden hazırlık kampına, transfer hedeflerinden oyuncularının performansına dair bir çok konuya açıklık getirdi.Galatasaraylı forvet oyuncusu Mehmet Batdal'ı transfer etmek istediklerini söylerken şunları da kaydetti: İlk etap çalışmalarına Bolu'da başladık,genelde fizik kondisyona dayalı çalışmalar yaptık,çalışmalarımız mükemmel geçti. İkinci etap olan Avusturya kampımız daha çok maç yaparak geçecek.Oynadığımız ilk maç Yunanistan'ın en güçlü ekiplerinden Panathınaıkos takımıydı.Çok iyi bir antrenman maçı oldu.0-0 berabere kaldık,neticeden çok oynadığımız oyun önemliydi. Hemen hemen bütün oyunculara şans verdik.Genel olarak çoğundan memnunuz.Yeni trasnferlerimiz başta kalecilerimiz Borjan,Nihat stoperlerimiz Faty,Murat orta saha Kıvanç forvet K.Cihan'ın performanslarından memnunum. Ayrıca pilot takımımız olan Ü.Anadolu'dan gelen Burçağ ve H.Caner iyi durumdalar.Tek sıkıntımız yeni transferlerimiz olan Kerim ve Cherny'den sakatlıklarından ötürü faydalanamadık.Pedriel'de kupa Amerika maçlarında milli takımda bulunduğundan dolayı kampa geç katılacaktır. Şu an kadromuza katmak için bir forvet arayışımız sürüyor.Galatasaray'da Mehmet Batdal'la ilgileniyoruz. Galatasaray Teknik Direkörü Fatih Terim'le de forvet hattı için görüşmelerimiz var. Çok maç seyrediyoruz ve en iyisini getirmeye çalışıyoruz. Geçen hafta Orhan Hoca'nın Finlandiya'da seyrettiği forveti bu hafta Belçika'da oynanacak Avrupa Kupası maçında bir kez de Bülent Hoca seyredecek. Elimizde çok alternatifimiz var,titiz davranarak Sivasspor'a en iyisini getireceğiz.Şu an lige tam olarak hazır değiliz,Avusturya kampında daha 3 tane hepside kuvvetli olan L.Poznan,Stutgart,P.Gıannıa gibi takımlarla hazırlık maçımız olacak. Türkiye'ye dönüşümzde de oynayacağımız hazırlık maçından sonra lige kadar hazır olacağız.Burada herkesin moralleri çok iyi ve çalışmalarımız çok iyi gidiyor.Başta Yönetim Kurulumuz olmak üzere,bizlere her zaman sevgisini esirgemeyen taraftarlarımızın da desteğiyle çok iyi yerlere geleceğiz. Sporx |
Cevap: En İyisini Getireceğiz
kafam karisti simdi
1)attila yildirim alindi mi alinmadi mi adam gibi aciklayin lutfen 2)kerim ve cerny sakat yeni ogrendik insallah cabuk duzelirler kerim ugurun yerine oynar ve cerny mehmet nasin yerine oynar cunku ugur mehmet nas 90 dakikayi kaldiramiyo ama iyi yedek olurlar 3)mehmet batdal cok yararli olur hem super ligde hep allah korusun diyelim ki ikinci lige dustuk bize faydasi dokunur ayni bucasporda oldugu gibi 4)bu arada galiba forvet transferi yapilmicak gibime geldi bu durumda malesef cunku bizim hizli akkili bir forvete ihtiyacimiz var 5)pedriel ve sandro gidebilir yerleri doldurulabilir hazirlik maclarinda gozumuze carpti bu eksiklikler takima bir maestro lazim birde yirtici forvet hemde acil daha zamanimiz var |
ARKADAŞLAR;
Atilla Yıldırım'dan yönetim vazgeçtiğini daha önce açıklamıştı. Hatta bununla ilgili hürdoğan'da Başkan Mecnun Otyakmaz'ın haberini okumuştum. Görünen o ki,bu son olaylar Sivasspor'u biraz daha hırsandırmış görünüyor,Sivasspor bir yerli bir yabancı iki iyi golcü almak üzere |
Çok maç seyrediyoruz ve en iyisini getirmeye çalışıyoruz. Geçen hafta Orhan Hoca'nın Finlandiya'da seyrettiği forveti bu hafta Belçika'da oynanacak Avrupa Kupası maçında bir kez de Bülent Hoca seyredecek.
yine sifreli konusmalar kim bu oyuncu isim neden yok anlamadim gitti |
mehmet batdal bizde iş yapar gelsin
|
Şu soruşturma da bir an önce tamamlansa da önümüzü görsek.
|
--M.batdal inş. gelir bize ama yedek kadro için ve pedriel in yerine gelir pedriel den daha iyi olacagını düşünüyorum...
--İzlenilen forvet hakkında bilgi verdi isim vermedi hoca ????? --Cerny ve Kerim in Nasıl bi sakatlıgı var bu konuda ufak da olsa taraftarın bilgilendirilmesi gerekir diye düşünüyorum.. --Eksiklerimz var son hazırlık maçındaki eksikler herkesin gözüne çarpıyo **Bitirişi bi Forvet kesinlikle lazım yoksa cok zor olur bizim için **Ziya yavas kalıyo bence bize sorun cıkartacak gibiydi ama düzelir takım halen hazır değil bu sene takımıma güveniyorum başkanımızda aklanırsa bu sezon istediğimiz yere geleceğiz ayrıcaa bizim yönetim neden rıza hocayla 1 senelik sözleşme yaptı anlamadım |
Westerlo - TPS Turku maçi var persembe günü.
Fakat bu takimdan hangi froveti kim alirki ?? |
Yönetim bu kadar bekleyipte inş. faydalı bir transfer yapar yoksa ne diyeyim artık:)
|
[B][COLOR="Black"]inşallah hocam inşallah[/COLOR][/B]
|
| WEZ Format +2. Şuan Saat: 16:11. |