![]() |
Sözleşmesi Bitecek Oyuncular 30.06.2012
Arkadaslar her fırsaatta kulubumuzde para olmadigi icin transferde zorluk yasadigimiz soyleniyor..Bnde seneye sezon sonu sozlesmesi bitecek olan oyunculari bedavaya simdiden anlasmalari icin arastirmada bulundum..Umarim yarari dokunur...
[B]TÜRKİYE[/B] Erkan Zengin (25) Kemal Tokak (22) Alanzinho (28) Bekir Irtegün (27) [B]ALMANYA[/B] Makoto Hasebe (27) Arthur Boka (28) Mohamed Zidan (29) [B]RUSYA[/B] Andriy Voronin (31) Aleksandr Anyukov (28) [B]DİĞER LİGLER[/B] Sotiris Ninis (21) Simão Mate (22) Leite Adriano (29) [B]Jorge Valdivia (27)[/B] (Bu adam gelsin 10 numara derdine son) Dagoberto (28) Petri Pasanen (30 Not:[B]Emege saygı[/B] ;) |
Cevap: Sözleşmesi Bitecek Oyuncular 30.06.2012
[COLOR="Blue"]Teşekkürler kangallıwert ama yönetim bizim dediklerimize göre hareket etmiyorlar.
Biz kafamızı yormayalım,Rıza Hoca elinden gelenin en iyisini yapmaya çalışıyordur.[/COLOR] |
Erman Kılıç, Kadir Bekmezci, Cihan Yılmaz ve Eneramo'yu da yazabilirsin listeye. Onların sözleşmesi bitiyor.
Bu arada dün Halil Özer'i dinledim. Süper Lig'den küme düşürülme gerçekleşirse küme düşen tüm takımların oyuncuları serbest kalıyormuş. |
[QUOTE=tavarih;732957]Erman Kılıç, Kadir Bekmezci, Cihan Yılmaz ve Eneramo'yu da yazabilirsin listeye. Onların sözleşmesi bitiyor.
Bu arada dün Halil Özer'i dinledim. Süper Lig'den küme düşürülme gerçekleşirse küme düşen tüm takımların oyuncuları serbest kalıyormuş.[/QUOTE] Bizde küme düşürülecek takımları bekliyecek değiliz heralde :) |
[QUOTE=YuSuF;732958]Bizde küme düşürülecek takımları bekliyecek değiliz heralde :)[/QUOTE]
Yok zaten o anlamda değil. Allah korusun inşallah bizimle ilgili kötü bir durum oluşmaz. Çok korkutucu düşünmesi bile. |
[QUOTE=tavarih;732963]Yok zaten o anlamda değil. Allah korusun inşallah bizimle ilgili kötü bir durum oluşmaz. Çok korkutucu düşünmesi bile.[/QUOTE]
Korkma Sivasspor`u düşüremezler inşALLAH. Kardeşim bir kere bana maçta şikelik bir pozisyon gösterin. Hangisi Korcanın elinden kaçırmasımı şike ? ? Kardeşim hiç mi kaleci elinden kaçıramaz,yasak mı elinden kaçırmak. He araba için mi sattı maçı.Korcan istese araba alamazmı çok mu zor ki şike şike diyorlar. |
Ninis Yunanistanin Arda Turan'i... bize Valdivia yakisir :)
|
gerçekten iyi araştırma ama gelecek yıl için...
|
Bu oyuncuların hiçbiri gelmez belki Erkan.
|
Valdivia İyi transfer olur ama yönetimin bizi duyacağını sanmıyorum hele ki basımızda bu şike belası varken..
|
| WEZ Format +2. Şuan Saat: 14:25. |